Мнения за Healee

• 2 672
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
  • Melmak
Пили на съпорта и прати скрийншоти.

# 16
Благодаря ви. Това обаче няма ли да ми развали отношенията с този лекар? Все още го броя като лекар, при който искам все пак да запиша час. Писах му през healee, защото живея в чужбина и преди да купя самолетни билети, исках да чуя мнението му би ли направил нещо повече от изследванията, които са направени до момента. Тоест изобщо да правя ли цялата организация и да давам всички пари по нея.
Макар че тук бързо направиха според мен всичко възможно, си остава въпрос, който много ме гложди.

# 17
Някой при онлайн консултация в Healee получавал ли е електронна рецепта за лекарства, на база резултати от изследвания?

# 18
Някой при онлайн консултация в Healee получавал ли е електронна рецепта за лекарства, на база резултати от изследвания?
Да получавала съм,както за мен така и за детето,използвам не само това приложение.
Като цяло там където не се налага физически преглед,се възползвам от този тип приложения.
Разбира се има ситуации (макар и с приложени изследвания) предразполагащи към физически преглед.

# 19
  • София

Аз съм правила няколко пъти за мен и за децата при познати лекари и при такива, които изобщо не познавам. Доволна съм за момента. Въпросът е, че не знам до колко е рецепта това.... Случвало се е в асптеката да коментираме и да кажа за приложението и да покажа разговора и какво е изписано и не съм имала проблеми.

# 20

Аз съм правила няколко пъти за мен и за децата при познати лекари и при такива, които изобщо не познавам. Доволна съм за момента. Въпросът е, че не знам до колко е рецепта това.... Случвало се е в асптеката да коментираме и да кажа за приложението и да покажа разговора и какво е изписано и не съм имала проблеми.

Тоест рецептата не е класическата електронна, която пишат, а е вътре в приложението. Аптекарите не могат да я намерят по ЕГН, правилно ли разбирам?

# 21
  • София
Не, не е класическа електронна рецепта по ЕГН, а само се пише в приложението какво изписват (или поне при мен винаги е било така).
Просто аз съм показвала в аптеката, за да не си помислят, че си взимам някакви неща по мое си предписание.

# 22
Не, не е класическа електронна рецепта по ЕГН, а само се пише в приложението какво изписват (или поне при мен винаги е било така).
Просто аз съм показвала в аптеката, за да не си помислят, че си взимам някакви неща по мое си предписание.

А изписвали ли са ви по този начон по-сериозни лекарства, като антибиотик например?

# 23
  • София
Не, антибиотик не са ми изписали по този начин (предполагам ще трябва и преглед, за да се изпише).

# 24
  • София
По принцип, ако имаш изследвания, доказващи бактерия например, не е необходимо и преглед да има, но така през приложението дали ще стане не знам, по-скоро съм скептична.

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 11:11 от sea.sea

# 25
  • София
Така, да и са изписвали антибиотични капки на децата, но пак казвам не е имало проблем да ми ги дадът след разговор с фармацефта. Но ако говорим за антибиотик за пиене не знам как се процедира...

# 26
Да, става въпрос за изследвания с доказана бактерия, за която трябва да се изпише антибиотик, и се чудя дали биха ми го изписали през приложението.

# 27
  • София
Ами пробвайте, ако лекарят не може да Ви свърши работа ще Ви върне парите. При мен се е случвало.

# 28
  • София
Според мен със сигурност ще искат егн и ще трябва да си ги пуснат през тяхната система, през която по принцип пускат. Не виждам друг вариант.

# 29
  • Washington,USA
Е то като не е класическа рецепта, могат ли да откажат от аптеката да дадат лекарството? Силно се съмнявам, че всички аптекари са наясно, че има такава платформа и такъв тип прегледи.

Общи условия

Активация на акаунт