💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 780
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 1 560

Този Мартин такъв интригант мръсник, долен, прадател, боклук не съм виждал през живота си, дано таквиз хора като него да не познавам, постъпките му не са пример за децата му, за мен той не е мъж, излагация пу. 💩

# 1 561
А какво стана с наградата на Мартин от кастинг битката да говори с дъщерите си, не се ли очакваше да бъде на този съвет? Или нещо съм проспала?

# 1 562
Нищо не познах. Grinning
Викам си, Дени ще направи хода на ходовете и ще изпързаля Мартин, но не би.... Ами искаше ми се да я харесам и да се радвам да стигне до финали. На арената е добра и има страхотен хъс. Не ми пречи и че врещи в повече Grinning ами гори момичето.Grinning
Но в стратегиите няма лице, собствен почерк или каквото и да е там, така че цялостно да ми харесва като играч.
Явно само Мартин е нарочен за Стратег този сезон, пфу...
Уффф, и Ралица все го повтаря, ако случайно не сме разбрали ние "средния зрител" както ни нарича Тудж.

А този Мастагарков! Язък му за подмазването при сините до сега. Тамън да мине за добро възпитание и всичко оплеска. Едвам дочака да му дадат думата на арената и да "изкаже другарчето" пред всички . Баси льольовската работа! Вярно вбеси Мартин, ама нищо няма да промени това. Само нова порция грозни плювки утре по арената.

Сит Лъв :he
art:Heart , мачкааааай!
Лошо  е че  продуцентите от биткаджийска игра решиха да я трансформират в биг брадърска с един час интриги.
Как да очакваш от Дени да направи обрат , като си е меркантилно девойче  , заслепено от наследствения бизнесмен чичак.  Когато Мартин бълваше срещу майка й( при изговането на Ч-  то ) тя не изрече дума . Младо момиче , впечетлява се. Борбена е  и има качества , но загуби  от безрезервната подкрепа към Мартин.
Всички в това племе, с изключение на Момчи се обезличиха . Те  си карат по плана на нарциса.
Мастагарков може да е наивен , но не е малоумен . Не обича кресливо и нахално поведение , напрани опит за туширане на изблиците  на лекето  , усети се с помоща на продукцията, че  може да заяви присъствие (освен на терен. )
,

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 12:57 от gerido

# 1 563
Марто развихри скандала след думите на Мастагарков днес в посока старото предателство към Дунев, с което избегна акцента към съвсем скорошния му опит за заговор с Мастагарков. А всъщност това е доста по-интересният момент, защото показва, че той планира да предаде собствената си коалиция. Размина му се.

# 1 564
Дени също много се страхува от Марто. Вечерта, в „офиса“, на всяко изречение се обръщаше да види реакцията му, да не би с нещо да го подразни. Когато приятелчета си коментират нещо и са на едно мнение, всеки си казва какво мисли, без да внимава другия как възприема думуите му. Има си едно наум за него.

# 1 565
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Тези нещастници чакаха Радо да напусне и тогава започнаха да дават плуване. 😡😠

Toчно това идвах да напиша Rage Rage
Как може топ плувец, феноменален във водата и най-добър за всички сезони, да бъде "изпуснат" от Продукцията?
Радо излиза от Игрите и тогава се сещат да дават 2 водни битки ,при това с доминиращо водно трасе..?!

Изумена съм от тези НЕКАДЪРНИЦИ продукцията,честно!!! И за какво го избрахте тогава? Нали се борите за рейтинг? Ами хора като Радо във водата ви правят рейтинга,ама и това съсипахте.
Радо в ОЛС Старс!

Днешния епизод - Мартин си получи това,което заслужаваше. Беснее,за това,че някой друг го изигра и място не може да си намери. Laughing Утре продължава с пълни сили.
Та,Марто,какво стана със стаичката,от която ще контролирате играта? Дъщерите ти дали са горди с теб?

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 05:09 от Adoralova

# 1 566
Айде стига вече с този Радо и това плуване, не гледаме Игри на Плуването, а както видяхме и днес плуването нищо не реши в крайна сметка, въпреки смазващата преднина на сините, за които си викам от началото. Жалко за стратегията с гредите.

# 1 567
Ето анкетата за  качество на епизода от сряда 1ви ноември:
Кликнете картинката.

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 06:14 от Soney

# 1 568
  • София
Аз не разбрах защо е наклонила везните към червените идеята да блокират входа на тунела, а не средата му. Не тия метър-два повече след блокажа попречиха на сините да спечелят; според мен въжето, което гладиаторите промушиха през кубчетата, за да не могат да ги махат, помогна много. Но не разбрах кой го предложи. Иначе доста по-рехава им беше "тапата", а и бяха далеч от хъса на сините в строежа ѝ. Калоянчо особено пак само се въртеше и гледаше.

Живата връзка с дъщерите на Мартин остана на заден план, след толкова скандали и сеир.

И аз съм сигурна, че редакторите подмушват Мадагаскара (и не само него) в каквато посока искат. Дано удържи някакво ниво срещу плювните и беснеенето на Мартин лице в лице.

# 1 569
Казах ви,че Михаил и брат му не струват.Остана с отворена уста Мишко след като Момчи го номинира.Мишкува
Михаил и брат му са много различни. Радо е тотален индивидуалист, който на моменти не слушаше дори най-близкия си човек в племето - Рълев, той определено не беше последовател, а приятел. Мартин определено търси последователи.
Михаил е с Мартин, докато Денислава е с него. Михаил е с Денислава още от Изубени и предполагам до излизането си от играта ще е с нея.

# 1 570
Няколко цитата.

Крум в предния епизод:
--Само дано разбере правилата!

Мастагарков - Първият който каза правилното "Ден ПЪРВИ"

Момчил:
-- Ще ги вкарам всичките във финала и после ще ги бия един по един.

Димо:
-- Като тапа от пенливо вино е Крум, няма търпение да изскочи.

Не знам аз ли нещо не виждам но напоследък ми е трудно да харесам сцена която да става за интересен гиф.
Ето каква видях в последния епизод.

Сит лъв показва нокти!   Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 07:25 от Soney

# 1 571
  • София
Крум каза да промушат въжетата през кубчетата.
Аз бих гледала момента със строежа на барикадата отново. Как стана така, уж гладиаторите закъсняваха и дори ги бях отписала, а направиха толкова непробиваема конструкция? Накрая един наръч греди май им останаха неизползвани.

# 1 572
  • София
Според мен, ще загубят червените - заради Виолета. Много ще ги бави, както ги бави и през последните битки.
Освен, че е с травми и куцука, дали ще вложи и малко саботаж, за да подпомогне племето на щерка си?...
Гледа ми се елиминационна битка между Дунев и Виолета. Grinning Залагам на Дунев.

# 1 573
Мастагарков - Първият който каза правилното "Ден ПЪРВИ"
А пък би могло и: "от първия ден" ; "от началото на сезона" ; "от първата битка" и др.

Бъркат ми в здравето сезон след сезон и предаване след предаване (има го и в другите предавания - ферми, сървайвъри и т.н.) с вечните абсурдни клишета:
от ден едно
дошъл съм да играя играта / не знае как се играе играта / да им покажем как се играе играта
ще им изиграе лоша шега
...
и много други. Както пък политици и журналисти обожават нещо да се случвало или някой да бил "на терен". Някой път и тук в ИВ го употребяват, макар че по-често тук е "на арената". Какви са тия арени, тепихи, татамита, рингове и вигвами... на тоя Царевски пЕсък.

Понякога като ги гледам отстрани тия всички хора, са ми малко като секта с промити мозъци, като социален експеримент. Камо ли да не викнел някой достатъчно силно "ДА!" в отговор - карат ги да повторят. Има си приоми, каквито се ползват в казармата, в някои армии, в култове, секти и организирани групировки. Всички тези малки ритуали, тези роли, в които ги вкарват (подобни на ролите в експерименти като Стокхолмския синдром), ги карат в един момент съвсем да забравят за реалния живот и да се потопят в една фантастична реалност. И този пясък някъде до Царево да не е вече пясък и това да не е дори България, а някаква митична земя на битки, арени, победители и победени. От една страна си е малко странно и патологично, обективно погледнато, от друга - точно това създава магията, която е толкова привлекателна и за участници, и за зрители. Така че по-скоро се справят добре с целия този изграден култ.

# 1 574
Тези нещастници чакаха Радо да напусне и тогава започнаха да дават плуване. 😡😠

Toчно това идвах да напиша Rage Rage
Как може топ плувец, феноменален във водата и най-добър за всички сезони, да бъде "изпуснат" от Продукцията?

E, и аз в този дух-а ми дават плуване на Цвети, за да ми я изгонят Simple Smile
За протокола, не ми беше фаворит де, но да се попетя - в таквоз предаванИ само на плуване или без плуване не става, щото не знаеш кога ще ти се падне едното нещо, което можеш най-добре и ще блеснеш.

По темата Дунев:
Ясно е, че реагира леко неадекватно на съвета. Извън съвета явно наистина е бил много добре успан, за да не заподозре момент на номинация. Реално наистина го изненада това, че са му скроили номинация някак зад гърба. До тук винаги е имало някакви предварителни нагласи, скандалчета, разправии и ситуации, които са показвали на къде клонят  нагласите.
И о!смях, как можа да потвърди два пъти, че пращал Мастагара за увереност, пък после, че бил най-силен и ще се върнИ.
От къде е Дунев, между другото, с ясно изразен мек изговор, който в съчетание с поамериканчените му обръщения на Мистър стоят нелепо?

ПП!!! Доживях и друг да го дразни това ден едно. Ужасно ми е противен израза. Ужасно! Бях го писала и напред. Е, чувствам се една идея по-добре, че не съм сама в тази мъка, да го слушам ката ден от всякъде.

Общи условия

Активация на акаунт