💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 718
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 1 590
Сонче , предложенията ти са напълно резонни и интересни , но ако някой ден направят едно изключително спортно риалити. Ако сложат различни спортни елементи изискващи повече съобразителност . Най -важното тогава ще е ВРЕМЕТО за стратегия. Не 5 минути преди старта - а дори цял ден преди това. И да гледаме стратегическо мислене , за това как да протече играта и как да си изиграят картите , а не кого да унижим и смачкаме , понеже е най- неуверен и най -безобиден или няма гръб с познати. А също и самото заснемане на игрите да е по -подробно и с по - добра видимост. И ясни правила . Но това може да е за сметка на сеира , който ще е на друго ниво и не знам ще има ли голяма аудитория

# 1 591
Ако ме питат кой рано отпаднал участник бих искала да гледам как би се развил по-дълго, то това е Васил. Нелепа му бе контузията. Малшанс. Щеше да е сериозен трън в гащите на Мартин сякаш.

# 1 592
Аз не разбрах защо е наклонила везните към червените идеята да блокират входа на тунела, а не средата му. Не тия метър-два повече след блокажа попречиха на сините да спечелят; според мен въжето, което гладиаторите промушиха през кубчетата, за да не могат да ги махат, помогна много. Но не разбрах кой го предложи. Иначе доста по-рехава им беше "тапата", а и бяха далеч от хъса на сините в строежа ѝ. Калоянчо особено пак само се въртеше и гледаше.

Живата връзка с дъщерите на Мартин остана на заден план, след толкова скандали и сеир.

И аз съм сигурна, че редакторите подмушват Мадагаскара (и не само него) в каквато посока искат. Дано удържи някакво ниво срещу плювните и беснеенето на Мартин лице в лице.

Мастагарков предложи промушването на въжето през дупките на кубовете. За мен успеха беше комбинация от това решение и другото на Рълев за входа.

# 1 593
Няколко цитата.

Крум в предния епизод:
--Само дано разбере правилата!

Мастагарков - Първият който каза правилното "Ден ПЪРВИ"

Момчил:
-- Ще ги вкарам всичките във финала и после ще ги бия един по един.

Димо:
-- Като тапа от пенливо вино е Крум, няма търпение да изскочи.

Не знам аз ли нещо не виждам но напоследък ми е трудно да харесам сцена която да става за интересен гиф.
Ето каква видях в последния епизод.

Сит лъв показва нокти!   Simple Smile

Баш си е лъв Момчи!

# 1 594
още в началото казах, че има нещо неприятно в Мишо. не ми харесва нито физически, нито като човек. отделно ми простее доста честно казано. васил също не ми беше симпатичен.
мартин направо беше смехотворен вчера, като един разгневен тасманийски дявол, умрях от смях. дунев се доизложи.   

# 1 595
Поведението на Марто какво да го коментирам. То и тялото му крещи колко е нервен и агресира. То не е клатене на крака и тактуване нервно, то не е мачкане на ръце. Агресиращо е и изискването му в стил-чакам отговор, все едно са му длъжни да му се обясняват жертвите му.

# 1 596
У Дунев много ясно личи лицемерието и макиавелизма на цяло едно поколение, израстнало в двуличие и двойни стандарти. Той примигва по няколко пъти след всяко чуждо съобщение за нечестното му поведение и изявления. Той не може да повярва, че друг, най-малкото по-млад човек, може да си позволи в лицето да му каже, че се лъже и скатава. Малките трябва да мълчат и да се правят, че не разбират, да готвят и да сервират. Големите игри са за големите босове, но които и  демагогията не е чужда. Накрая избра последния изход- да се направи на жертва и мноооооого обиден. Отиде да пере...Момчил е другата крайност- той се е взел за героя, който спасява девственици и поема отговорност. Донякъде е прав, защото това е игра , а той очевидно има спортен хъс. Това поведение ще се хареса и на публиката, но не и на продуцента. Продукцията само може да казва кой е герой и кой не, а не Момчил. Заради това ще е натирен вероятно. Хубав ден!

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 09:21 от victoria vassileva

# 1 597
Моля за разяснение какви са разликите между тези кастове. То не е ауткаст, то не е надкаст, а реално ми се чини някаква говорилня, всеки си разказва нещо си. Пусках един път, не им издържах на говорилнята и не си го причинявам повече.

Сигурно си пуснала Надкаст, затова 🙂

# 1 598
А, Денислава ми е много смешна. Вчера говори как може някой да се бил сърдил на номинация, а тя се сърди 7-ма седмица на Мастагарков, защото той я номинира. Толкова противно простовата е, показа се като поредната кифла с тунинговани джуки, а започна образа си добре като дойде при Старейшините първоначално. Пълно падение.

# 1 599
За мене самопредлагането на Момчил не е геройска проява, а тест кой доколко може да се отклони от повелята Мартинова. Ами кой - комай само Мишо. А Дунев веднага се хвана като удавник за сламка и вместо да номинира Мартин, гласува за Момчил. След целия скандал.

# 1 600
Виждам каква разлика има между злиня и злиня...Виолета може да е зла, но поне е директна, а Мартин е подмолно зъл. Мадагаскарков му беше пръв приятел, трепереше дали ще се върне от битка, като брат му беше и накрая му го заби...ножа.
Ето това твърдя от самото начало. Мартин ми е ясен , много преди да си изтърве нервите и да забива ножове без да се прикрива - когато си събра достатъчна агитка . Виолета в анкетата е по - мразена. Но в нея все пак се появява някаква човещина , и дори защитава някой който е обвинен в нещо съвсем фантасмагорично, дори да не му симпатизира.
Тя забелязвате ли , но сякаш пази територия. Напада основно пъзелистите , коити заявят умение - Туньо , Момчил , Цвети .Калоян го видя че не става под напрежение
При Мартин дори в дребните жестове прозира една пълна липса на всяква емпатия и морал. Готов и "майце си да продаде"  за капка балсам с който да намаже болното си его.
Мисля , че също се оглежда в очилата на Димо и там е видял жалкия плужек , който описа ))

# 1 601
  • SF
Значи... без социалната игра, или по-позната като скандалите и интригите, това предаване няма как да е същото.
Игрите са си игри. Не са спорт. Кубчета, пъзели, въжета, сглобяване на лодки, мрежа. Тези игри ги има и в другите аналогични предавания, в които са комбинация от солицална игра и елемент "битка на терен" - фермата, сървайвър и т.н.

Сони, това с наказанията според мен пък трябва да се сведе до минимум. Това е телевизионен продукт и изчакването на 3-минутно наказание, което може да се ползва всеки, който прецени, че го иска, съсипва състезателния момент от играта. Да не стане така, че участник да пипне халките, да висне на първата, да падне в басейна и да му се полага 3-минутно наказание. След това на гредата, подобно Мастагарков - стъпка, залитане, искам 3-минутно наказание. Следващ елемент плуване: Не мога, Димо, искам наказание. И накрая е минал трасето чистичък и свежичък за 9 минути, докато на опонентът му, макар и с по-ограничени спортни качества, му е отнело 8 минути и половина, за да се разтяга по халките, да си къса мазолите, да плува, колкото може и накъдето може. 3-минутното наказание може би трябва да се ползва еднократно от целия отбор. Те трябва да преценят кой играч на кой елемент. Но какво правим, ако елементът се окаже непреодолим и за следващия играч.
Вече гледахме игри, в които амазонките една след друга си искаха наказанието. Не може да се заснеме такова състезание и да се излъчи като състезание. Може би трябва са се кръсти Спирка "Почивка".
А всички, които се притесняват за рейтинга, рейтинг има, алтернатива няма, добре са Игрите откъм рейтинг. Рейтинг не се прави с епизоди с плувец, който плува добре, а предимно с играчи като куците коне Мартин и Виолета, които се разгръщат извън арената.
Щом има елемент с "номинацаионен съвет", ще има и интриги. Иначе може да дават вътрешна битка между съплеменниците на изгубилото племе: пъзелче, баланс, плуване, стрелба в кош. Тогава всички ще са си приятели и по-можещите ще стискат палци на по-неможещите.

# 1 602
По отношение на играта – Димо каза, че положението на дървения цилиндър било определящо за успеха им. Добре, че сте гледали внимателно, та да разбера, че и другите са дали добри идеи. Въжето, ако е мокро е по-твърдо и в това конспирация няма.

На мен ми е интересно за кого са пригласили грошовете на Вила. Ако довечера, изпратят нея на елиминация, Дунев ще поостане.

Най-много ме дразнят изразите „от ден едно“ и „изигра ми лоша шега“ и производните му.

# 1 603
  • София
Мартин направо обезумя като видя Мастагарков при червените и още повече като се разбра за тайните му завери Laughing Такъв като него само Стрина може да го превъзпита, така ми се иска да й падне някъде, ще го скълца на салата Laughing /то тя го беше скълцала де, ама ни го върнаха/. Има още какво да показва Стрина, нищо, че в момента се изживява като "куц кон" Laughing

Дунев направо не ми се коментира - да отива да се доказва и да трупа самочувствие!
Искам отново Сините да загубят, най-вероятно ще номинират Виктория, че да му е по-лесно на Дунев, пък и тя сигурно отново не е сервирала вечерята Laughing

# 1 604
  • SF
Паразитни думи. Ползваме ги всички, особено когато си крадем време, за да помислим.

Общи условия

Активация на акаунт