💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 760
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 1 545
  • SF
Оряшкова ходила ли е на капитански битки досега?

А Мастагарков как им е стискал ръцете на цялото племе, което Мартин изброи, ако те не са ходили снего по храстите и не са му протягали/поемали протегната ръка??
Малко ме е яд, че Момчил се разочарова от Мастагарков. Мастагарков не го направи, за да внесе раздор в племето, а за да им покаже кого слушкат послушковците.
Мишо го харесах много за около 5 минути. На шестата заигра с Мартин и излетя от любимата ми четворка.

Мартин защо не отиде в стаята при Мишо. Има свободно легло в мъжка спалня.

# 1 546
  • Дубай
Биваше ги в силовите игри, иначе са си гола вода  Ситнилска и Оряшкова... Не могат да плават добре, не могат да минават халки, а това са едни от най-важните компоненти.
За мен е супер несериозно, да се явиш на кастиг и да не можеш да плуваш при положение, че отиваш в реалити, което се снима на морето.
Погром!
Оряшкова ходи на две или три капитански, все загуби май.

# 1 547
  • София
Оряшкова ходила ли е на капитански битки досега?

А Мастагарков как им е стискал ръцете на цялото племе, което Мартин изброи, ако те не са ходили снего по храстите и не са му протягали/поемали протегната ръка??
Малко ме е яд, че Момчил се разочарова от Мастагарков. Мастагарков не го направи, за да внесе раздор в племето, а за да им покаже кого слушкат послушковците.
Мишо го харесах много за около 5 минути. На шестата заигра с Мартин и излетя от любимата ми четворка.

Мартин защо не отиде в стаята при Мишо. Има свободно легло в мъжка спалня.

Да, беше мисля на 2, на 3-та не отиде, защото племето се разпадна преди това.
Първа тя беше капитан и игра срещу Дунев и Гатьо, когато Дунев взе 50 гроша, но мисля че имаше още една.

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 00:46 от gg__

# 1 548
  • При семейството си
Изгледах епизода.
Нищо изненадващо. Освен, че Мартин си беше и доволно пийнал.

# 1 549
Физиономиите на Мишо и Мимето, когато ги номинира Момчил, преминаха от неприятна изненада, до уплаха.
Дунев също го тресе шубето, а не разбирам защо. На битките е много добър и в капитанската показа много добра форма. За годините на които е, вчерашното люлеене надолу с главата изобщо не му се отрази. Явно с годините не му се излиза от зоната на комфорт. То това го видяхме и с кумарити.

# 1 550
  • софия
Нищо не познах. Grinning
Викам си, Дени ще направи хода на ходовете и ще изпързаля Мартин, но не би.... Ами искаше ми се да я харесам и да се радвам да стигне до финали. На арената е добра и има страхотен хъс. Не ми пречи и че врещи в повече Grinning ами гори момичето.Grinning
Но в стратегиите няма лице, собствен почерк или каквото и да е там, така че цялостно да ми харесва като играч.
Явно само Мартин е нарочен за Стратег този сезон, пфу...
Уффф, и Ралица все го повтаря, ако случайно не сме разбрали ние "средния зрител" както ни нарича Тудж.

А този Мастагарков! Язък му за подмазването при сините до сега. Тамън да мине за добро възпитание и всичко оплеска. Едвам дочака да му дадат думата на арената и да "изкаже другарчето" пред всички . Баси льольовската работа! Вярно вбеси Мартин, ама нищо няма да промени това. Само нова порция грозни плювки утре по арената.

Сит Лъв HeartHeart , мачкааааай!

# 1 551
С глас се смея след репликата на Мартин от следващия епизод по повод Благо, че отдавна не бил е виждал толкова голям интригант.
Отдавна, отдавна, колко да е отдавна, от последния път, в който се е погледнал в огледалото.Satisfied
След толкова реалити формати в моята класация на манипулатори, интриганти и клюкарки Марто води и в трите с поне една обиколка пред другите подобни екземпляри. Едноличен лидер!
Дори самия Макиавели би му завидял за безпардонните манипулацийки и интрижки, които плете, а какви клюки върти ум да ти зайде. Най-печената клюкарка пръквала се в реалити форматите е.
Евалата няма равен в този занаят.

Мастагарков разлая кучетата и направи сеира. Smiling Imp
Но отмъщението на Марто след Обединението ще бъде  жестоко, ама той и без това му беше на мушка, така че Благо нямаше полезен ход. Тъй че добре им разбуни кошерчето и ядоса пчелата "майка" Марто.

# 1 552
  • София
Виждам каква разлика има между злиня и злиня...Виолета може да е зла, но поне е директна, а Мартин е подмолно зъл. Мадагаскарков му беше пръв приятел, трепереше дали ще се върне от битка, като брат му беше и накрая му го заби...ножа.

# 1 553
Здравейте, аз съм съвсем новичка в групата, но редовно ви чета.
Мисля, че утре Старейшините могат да го изиграят по следния начин( но това си е само в моята фантазия ), при условие, че загубят елиминационната и отидат на съвет. Да вложат трите  си гласа, двата на Момчил и този на Дунев и закупят още два. Дунев един и Момчил един срещу Мартин, като общо те могат да си купят  пет, ако случайно Дени реши да купува в защита на кумира си Марти. Така ще го пуснат на битка срещу Дунев.Това би било добър ход да го разчистят. Но трябва да жертват грошове и Момчил няма да желае да играе стратегически. Но би било много любопитно.

# 1 554
  • SF
Денислава се държи като водеща на шоуто. На масата ги подканя кой каквото има да си каже. Дунев предпочита да си вземе душ и по навик иска разрешение с "Може ли".
- Може. - позволява му Денислава.
Тея двамата дали наистина си мислят, че дърпат конците на цялото  шоу? И двамата много крякат, много синхрони снимат, но на мене започват да ми стават отвратителни.
Ако видите първите ми постове с мнения за тях,.... направо си е шизофренно форумното ми поведение. Както ми се издигнаха, така ми паднаха в очите. И двамата. И тримата с Оряшкова.

# 1 555
На всичкото отгоре Марто сам му каза, че предпочита никой да не знае за договорката им. Мастагар трябваше да е идиот да пропусне такава въможност да го вбеси. Великият покерджия изобщо не можа да се овладее.

# 1 556
Прекалено е злбен. Нуждата за мъст. Надявам се вижда колко жалко изглежда в момента. И все се повтарят една и съща лъжа - Марто стратега. Нищо стратегически няма в него. Женска клюкарка със зли нрави.

# 1 557
  • София
Казах ви,че Михаил и брат му не струват.Остана с отворена уста Мишко след като Момчи го номинира.Мишкува
Михаил и брат му са много различни. Радо е тотален индивидуалист, който на моменти не слушаше дори най-близкия си човек в племето - Рълев, той определено не беше последовател, а приятел. Мартин търси последователи.

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 16:55 от La Vikinga

# 1 558
  • Някъде в Матрицата
Изгледах промото отново, заради отражението в очилата.Флагове се виждат, но не тези, които племената носят, а едни зад тях.
Това трасе във водата е доста дълго и половината ще останат без сили след втория понтон, а като добавим баланс и висящи елементи, не мога да прогнозирам какъв ще е цвета на трикото на вторият номиниран.

# 1 559
Някой редактор е подшушнал на Мастагарков да издаде тайния разговор с Мартин пред всички. Лично мнение.

Общи условия

Активация на акаунт