💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 971
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 375
Тук вече наистина забавно ще се получи. Мастагарков не се връща и почти всички начело с Мартин празнуват и потриват ръце, мислейки си, че е елиминационна.

А на следващия ден играят срещу него.

# 376
  • Другата България

Хе-хе, знаех си, знаех си! Просто нямаше как това да продължава, достатъчно го направиха герой и мъченик Мастагар, достатъчно му изчистиха образа, напълниха му портфейла, дадоха му предимства, гласове....време е друг да заеме мястото му. И видно отново от промото, Мартин вече има /явно/ нова цел. Не знам дали е Момчи, но след всичко станало, обиди от рода на “жена“ и т.н., от страна на Мартин,  безхарактерния и стремящ се да се хареса на всички Мастагар е готов да му се подложи....отново! Евентуално, ако промото не е подвеждащо. И дано е, защото иначе ще докаже теорията, която имам за него още от така актуалния ден едно.
А другия любимец Ръльо май ще потвърди предходна моя теория - че рано или късно ще се обърне срещу “брат си“. Което ще го направи още по-нехаресван за мен. Вместо да отсвири Виолета, той ще го направи с Радо??? Ще обвини Радо за неуспеха??? Дано и това е подвеждащо, защото ако стане, и аз ще стана крайна, много при това. И ще повярвам на всички /уж/ конспирации за предварителни договорки между ТРИМАТА - Рълев, Мартин и Виолета. Независимо в чия полза.

# 377
Рълев почва да прекалява малко с тия нервни изблици.Факт е,че всеки път лети по трасето,но не бива така да се нахвърля върху другите,а този път както се видя от промото и на Радо,но на Виолета не се осмели да и каже нищо.
Явно загубата на Радо утре ще се окаже победа за червените като Благо избере да се присъедини към тях и поизравни силите.

# 378
  • На Изток от Рая
Може пък да има вариант Радо да спечели и ако не иска да ходи в друго племе, да си вземе някой от другото. А Мастагарков, ако се подлъже по Мартин малко ще ми е от хората, които търпят психически тормоз от партньорите си, но въпреки това са заедно.

# 379
Тук вече наистина забавно ще се получи. Мастагарков не се връща и почти всички начело с Мартин празнуват и потриват ръце, мислейки си, че е елиминационна.

А на следващия ден играят срещу него.
Нямам търпение за реакциите, особено на големия стратег Мартинчо.

# 380
Добре де, ако утре печели Мастагара и приеме да отиде в червеното преме, то това значи ли, че Радо ще трябва да заеме неговото място при Старейшините? Или се връщат и двамата при Гладиатори?

# 381
Ето анкетата за  качество на епизода от понеделник 30ти октомври:
Кликнете картинката.

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 09:12 от Soney

# 382
Гледах назад от другите, та току що приключих епизода.

Мартин е ужасен човек, манипулатор и агресор. Гнусно поведение и изпочаване на думи.

Радо беше зле на играта, ако не се беше омоткал толкова на люлката щяха да са напред, особено с на Мартин жалките опити. Като цяло координацията му от ден едно не е много добра, многократно бърка в игри, но със силно племе не си личеше. Виолета и Теди също никаква мисъл.

Момчил беше страхотен, методичен и абсолютно правдиво ядосан, че трябва да минава трасето, въпреки че беше минато достатъчно пъти по правилата.

# 383
  • София
Рълев и Крум бяха перфектни.
Радо не му беше ден, но не е бил и слаб. Калоян беше на неговото ниво. Средно добро.
Теди беше зле, а Виолета трагична.
А Рълев атакува Радо?! 😮
Да го отдадем на всичките очаквания все пак. Радо е къде, къде по-напред в йерархията пред жените и просто очакванията са по-големи. Ако всичко е в рамките на нормалната конструктивна критика го разбирам. Но да видим дали ще критикува и Виолета или няма да смее да гъкне през заразното зло.

# 384
Казаха, че за загубилия ще има много лоши последствия.

# 385
  • Някъде там...
Казаха, че за загубилия ще има много лоши последствия.
Хем елиминационна, хем със смяна на племе... малко в повече идва. Не че нещо ще ме учуди вече този сезон.

# 386
  • Другата България
Ще е върха на простотията, ако утре наистина капитанската е елиминационна, Радо отпадне, а на Мастагар дадат право да се върне където пожелае той. Така ще спестят на Ръльо унижението той да изгони Радо. Голяма вероятност има точно това да се случи. Което ще е супер нелепо. Много нелепо.

# 387
  • София
Не вярвам да е елиминационна.
Щяха да го кажат.
Абсурд.
И според мен подвеждат в промото. Във всичко.
Ще видим утре какво са измислили...

# 388
Рълев и Крум бяха перфектни.
Радо не му беше ден, но не е бил и слаб. Калоян беше на неговото ниво. Средно добро.
Теди беше зле, а Виолета трагична.
А Рълев атакува Радо?! 😮
Да го отдадем на всичките очаквания все пак. Радо е къде, къде по-напред в йерархията пред жените и просто очакванията са по-големи. Ако всичко е в рамките на нормалната конструктивна критика го разбирам. Но да видим дали ще критикува и Виолета или няма да смее да гъкне през заразното зло.
Всичко щеше да е много по-лесно ако Радо и Крум бяха с разменени позиции от началото на играта,но грешна стратегия и загубиха много време..

# 389
Не знам дали вече Рълев осъзна, че не е в правилната коалиция. Трябваше да играе с Крум, но Вила го прикотка и сега той носи на гърба си нея и Теодора. Много правилни бяха думите на Цвети, които Рълев прие с високомерна насмешка. Високомерие и нерви демонстрира Рълев след като взе властта от Крум.

Общи условия

Активация на акаунт