💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 939
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 390
Аз промото го разчетох, като че Радо отпада, а Мастагарков, като победител в дуела, може да си избере в кое племе да отиде. :/

Въпреки че ако наистина Радо отпадне, може би за него е по-добре, отколкото евентуално да бъде предаден от Рълев...

# 391
  • Другата България
А аз го вярвам.
Според мен това Мастагар да става гладиатор не е било заложено в предварителния сценарий, в движение се  е наложило след ситуацията при сините. И именно защото в промото НЕ казаха директно за елиминация на капитан, по-вероятно е точно това да стане. Дано не стане, аз не искам така да изгонят Радо, но освен Мастагар, мисля, че и нещо друго ще има.

И за Рълев да си кажа, отново. Започна да се държи освен като Виолета, и като Крум. С манталитета на цар и господар, с едно такова високомерно пренебрежение към останалите, с постоянни критики, нервни изблици, някак не умее да губи и той, точно както Крум.
Вече започвам да разбирам защо са се харесали с Мартин, и са неразделни.

# 392
  • Варна
Рълев и Крум бяха перфектни.
Радо не му беше ден, но не е бил и слаб. Калоян беше на неговото ниво. Средно добро.
Теди беше зле, а Виолета трагична.
А Рълев атакува Радо?! 😮
Да го отдадем на всичките очаквания все пак. Радо е къде, къде по-напред в йерархията пред жените и просто очакванията са по-големи. Ако всичко е в рамките на нормалната конструктивна критика го разбирам. Но да видим дали ще критикува и Виолета или няма да смее да гъкне през заразното зло.
Всичко щеше да е много по-лесно ако Радо и Крум бяха с разменени позиции от началото на играта,но грешна стратегия и загубиха много време..
Да тръгнаха лошо, но наваксаха. Имаха шанс, ако не бяха наказанията на Виолета.
Не всъщност нямаха шанс с Вила и Теди на пъзела..

# 393
  • Берлин
Аз пък видях нещо, което ми потвърждава първите още впечатления от Ръльо /знам,нали,но не искам да вярвам/- та докато Вила се проваляше, той само не я псуваше. Толкова за вечна обич и любов. Не ми е читаво това момче и това е.

# 394
Мастагара ми олекна с какъв акъл подава ръка на тази змия Мартин. Аз на маса с него нямаше да седна, а пък не само че нямаше  да му подавам ръка щото видиш ли нямал да ме номинира тази седмица, а направо в очите щях да го заплюя. И червените и те как ме ядосаха, най- голямата вещица е в тяхното племе, те Радо нападат. Ужасни хорица. И при двете племена не са никакви стратегии, а чисто долни интриги и отвратителни скандали.😡

Последна редакция: пн, 30 окт 2023, 22:45 от Joy 05

# 395
Денислава пуска лайв в момента в Инстаграм. Искам, ама нямам желание да я гледам.

# 396
Не очаквах Виолета да е до такава степен зле и да пада къде ли не.

Браво на Момчил, Крум, Рълев - те ми се откроиха в тази игра.

# 397
А представяте ли си наистина всичко да е сценарий и Радо на битката затова да изглеждаше толкова вял и демотивиран, сякаш че да знае какво го очаква (агънце на заколение). Малко конспиративно, ама...нищо няма да ме учуди.

# 398
Добре, че са направили епизодите в Понеделник по два часа. Тегаво си беше преди

# 399
Гладиаторите нямаха никакъв шанс, даже за мен е странно как успяха да изравнят. Като знам, че битката на Радо, Виолета и Дунева е променена, за да има съспенс, почвам да подозирам, че и тук нарочно са накарали Теодора и Виолета да редят пъзела, за да са затаили дъх зрителите дали Момчил ще вземе навреме липсващите части.

Иначе съм доволна, както казах - искам да има ротация. Жалко, че седмицата на любимеца ми Радо почва с провал.

# 400
  • Варна
Добре, че са направили епизодите в Понеделник по два часа. Тегаво си беше преди
Да бе, вярно, че са два часа. Сега като написа се усетих. ...😊

# 401
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Аз продължавам да смятам, че въпреки разочарованието си Рълев няма да предаде "брат"си. Промото винаги подвежда, изсмукан от пръстите е този разговор. Но, продукцията ще прецака евентуално Радо за сметка на Мастагарков. Ако трябва да избирам между двамата ще избера Радо, но мен никой не ме пита. Рълев стискам палци да устои на злобата на Виолета и да не се остави да бъде "заразен". Нещо майка и щерка напоследък трупат черна точка, след черна точка. Кофти ми е за Момчил, това момче не заслужава нито племето, нито съотборниците си, той е най-прецакания играч този сезон.

# 402
Какво за тях, че явно само аз не съм разбрала 😁
Дени и ти си тотален крах.
Излагация пълна.

Няма по-страшно нещо от гнева на отхвърлена жена.
Тоест, това за Мастагар и Денислава е вярно ли? кАжи честно!

Да, вярно е. Голямо сваляне е било, но просто не е тип на Благо. За това и агресира така към него в началото ако помните, то бяха заплахи, то беше чудо. Всъщност се е пробвала и при Марто, но там не е посмяла да реагира така агресивно.

И наистина приказката за наранената жена излезе вярна.

# 403
# 404
Добре, ясно ми е, че всичко е за рейтинг (за Вила и Мартин говоря, дето ги държат още там), но не ми е ясно как си мислят, че няма да изгубят зрители заради тях. Да вземат да им орежат малко екранното време. Аз съм уж възпитан човек и не обичам да използвам обиди срещу хора, които не познавам лично, но тези двамата просто не се търпят… Зареждат изключително негативно и изнервящо, дори през екрана… Продукцията направо си вкарват автоголове с тях… Моля, следващите сезони да няма такива типажи, защото действат ужасно негативно върху хората… Гадост!

Общи условия

Активация на акаунт