💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 915
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 405
  • Euskal Herria
Аз все се чудех Виолета наистина ли се проваляше на трасето, или умишлено падаше?

# 406
Скрит текст:
Какво за тях, че явно само аз не съм разбрала 😁
Дени и ти си тотален крах.
Излагация пълна.

Няма по-страшно нещо от гнева на отхвърлена жена.
Тоест, това за Мастагар и Денислава е вярно ли? кАжи честно!

Да, вярно е. Голямо сваляне е било, но просто не е тип на Благо. За това и агресира така към него в началото ако помните, то бяха заплахи, то беше чудо. Всъщност се е пробвала и при Марто, но там не е посмяла да реагира така агресивно.

И наистина приказката за наранената жена излезе вярна.
Добре, но ако е имало наистина някакви по-очевидни флиртове от нейна страна, защо не ни ги излъчиха и никой там не я е взел на подбив, както се случи с Моника?

И как точно се е пробвала? Rolling Eyes

# 407
Излагация пълна.

Да, вярно е. Голямо сваляне е било, но просто не е тип на Благо. За това и агресира така към него в началото ако помните, то бяха заплахи, то беше чудо. Всъщност се е пробвала и при Марто, но там не е посмяла да реагира така агресивно.

Откъде имате тази вътрешна информация за толкова лични отношения между играчите?

# 408
  • На Изток от Рая
Интересно ми е, ако Радо е елиминиран и Мастагарков реши да отиде при Гладиаторите, той ли ще им бъде капитан?

# 409
  • Другата България
Нищо не се вижда.

# 410
Аз все се чудех Виолета наистина ли се проваляше на трасето, или умишлено падаше?
  Според мен Виолета вече играе за дъщеря си, нито за себе си,още по-малко за племето.Изобщо не си дава зор

# 411

Разбирам ѝ типа на Денката - явно харесва мъже с изразителни черти на лицето. Като не може Мастагарков, ето ти Рълев.

# 412
Скрит текст:
Излагация пълна.

Добре, но ако е имало наистина някакви по-очевидни флиртове от нейна страна, защо не ни ги излъчиха и никой там не я е взел на подбив, както се случи с Моника?

И как точно се е пробвала? Rolling Eyes

Защото Денислава е с друг едит. Няма да я унижат публично като Моника.
Ами флирт, свалки. Не се е събличала гола все пак…

# 413
  • София
Радо не му беше ден, но не е бил и слаб. Калоян беше на неговото ниво. Средно добро.
Абе слабичко се представи Радо. На люлката висеше като прани гащи, по никакъв начин не направи опит да направи нещо различно, че да се залюлее накъдето трябва. После като го преместиха на ластиците, изобщо не му дойде наум да помага на Крум и Рълев с насоки какво да правят, кога да се засилват, кога да се пускат надолу...
Просто очакванията към него са доста по-високи, заради заявката и плуването, но за мен не е показал кой знае какво извън водата.
А Калоян си е средно към ниско ниво от самото начало, при него няма изненади.

# 414
  • Другата България
Доне, Марто и Ръльо нали са , така ли Мартин не е намекнал що за стока е Денислава, аз по-скоро това се чудя.

# 415
Добре, че са направили епизодите в Понеделник по два часа. Тегаво си беше преди
Да бе, вярно, че са два часа. Сега като написа се усетих. ...😊
Хах, да бе.. а аз стоя и се чудя" Ама аз защо съм будна още "😃

# 416
  • Пловдив
Горкият Рълев / въпреки всичко от новите епизоди , си ми е симпатичен/, ако  наистина се е загаджил  с Дени.
Мислех в началото, че не е като майка си, ама сега....  Още не я е достигнала, но добре се справя. Още някоя година и ще я надмине по злоба и интриганстване.

# 417
На мен ми е по-интересно ако Благо отиде при червените, кой ще “номинират” сините. 🤣 и дали тогава ще е номинация или ще бъде “защото си най-заслужил”…

# 418
Елиминационна утре няма да е изненада иначе червеното племе е толкова предвидимо, че то няма какво да се гледа.Отпадане на Радо и влизане на Мастагарков прави 3 на 3 с борба за капитанство + двата гласа на Благо и грошовете му.

Промото утре - да критикуваш приятел не е предателство. Радо се издъни, като цяло се дъни доста често, лоша услуга ще е да не спомене нищо Рълев и коалиционната игра няма общо с битките.

Саботаж днес не е имало, защото няма никакъв смисъл. Никой не саботира териториална(освен ако не е за разпад), не можеш да спечелиш нищо от това.

# 419
  • Варна
На мен ми е по-интересно ако Благо отиде при червените, кой ще “номинират” сините. 🤣 и дали тогава ще е номинация или ще бъде “защото си най-заслужил”…
Първите са Оряшкова и Михаил. След това Дунев и Момчил и ето то дошло времето да станат едно племе с червените.
Така ще издиктува шефа Мартин.

Общи условия

Активация на акаунт