💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 884
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 420
Аз гледах лайфа на Дени ,Крум и Рълев,ама го прекъснаха. Дени си говории тъпотиите за чорапите и кучето и.На Рълев някакви момичета писаха,че искат да лежат с него на дивана му,а Благо им писа ,че са много скучни.Даниел влезе по едно време ,ама никой не му обърна внимание в лайфа  и в чата никой не го отрази и той бързо се изключи.

# 421
  • София
Мен лично ми се видя, че мама Вили хич не си даваше зор и на пъзела, и май като чу, че щерката е загубила едното парче, съвсем спря да реди и държеше едно парче: може би медитираше точно тогава

# 422
  • софия
Радо игра слабо. Нещо не е във форма.
И мълчи. Лошо, капитане Confused

Оффффф, ама до вчера Рълев го отнасяше, че влязал с подготвена коалиция тъща + кандидат булка. Днес пък  булката не била "честна". Последно?
И кога са се случили тези работи Дени да е налазила Мастагарков, че и Мартин?

Не съм фен на Дени.
На Рълев да. Heart

Сит Лъв HeartHeart

# 423
  • Другата България
Аз се почувствах замислена в този късен час.
Сините от една седмица говорят за елиминационна капитанска.
Мартин директно си каза на Мастагар, че затова го прави капитан /щото той го прави, каквото и да си говорим, Мартин е тартора и всички “пеят“ по него“/.
Но при червените по този въпрос сякаш има обет за мълчание! Дори Мартин предположи, че именно защото е вероятно капитанската да е елиминационна, червените ще изпратят....Крум. А умникът Ръльо, понеже Виолета спомена колко е важно да не изпускат пусти два гласа, сякаш нямат мнозинство и без тях, та Ръльо точно сега прави капитан....Радо! “Брат си“! Не Виолета, дори не Теди, а именно Радо!
И тук се почувствах замислена за втори път. Дали това не беше съвсем целенасочен преднамерен ход от стана на Виолета именно с цел /вероятна/ елиминация на Радо? А на милото агънце от километри му личи, че не е в час. Явно усеща, че ще го пращат на заколение....

# 424
  • Euskal Herria
Момчил даваше много ясни и точни инструкции по време на играта.

# 425
Денислава още не е толкова убедително зла като майка си, любител е в областта, макар и нахална - още е плаха, но пък много обещаваща и с напредък с всеки изминал ден.
Физиономията на Виолета, която е професионалист по зло, е безценна - нужни са години лошотия, за да се сдобиеш с такова лице, което да отразява душата ти. Докато стигне възрастта на майка си, подозирам, че Дени многократно ще задмине Виолета по лошотия, ученикът ще задмине учителя си.
Виолета е зла и когато се усмихва  - днес я гледах, когато избираха капитан. Хем се смее, а тръпки те побиват Laughing

# 426
  • София
Merri-An: добави също че съвсем в начало, когато показаха Оряшкова как казва: този път капитанската няма да бъде елиминационна

# 427
Радо каза, че и дори и да е елиминационна, го приема Grinning

Другите изобщо коментираха ли, че има такъв вариант? Защото според мен при 4 на 2 в двата лагера, Рълев и Виолета щяха да направят Крум или Калоян капитан, защото пак щяха да имат мнозинство при гласуване.

# 428

Оффффф, ама до вчера Рълев го отнасяше, че влязал с подготвена коалиция тъща + кандидат булка. Днес пък  булката не била "честна". Последно?
И кога са се случили тези работи Дени да е налазила Мастагарков, че и Мартин?

Ама не се ядосвайте. Първо никой от тях не е влязъл със заявка, че е обвързан. Второ, жените винаги са ползвали чара си и като стратегия. Денислава не е грозна жена, никак даже. Просто не е тип на тези двамата. При Мартин е ясно, че той излиза с жени, с които Дени няма как да бяга в една писта, така че там даже може да бъде изиграно като близко приятелство. Благо вече е сърбал попарата на жени тип Денислава и просто има други цели. Да, пробвала се е. Не, не е убила човек или разбила семейство. Ако е било стратегия, не е проработила. Толкоз.

# 429
  • Варна
Аз пък си мисля, че заради това, че може да изпратят някой от сините в тяхното племе затова червените не дават капитанството.
А го дават на Радо, защото той не е бил досега такъв. Не мисля, че Рълев ще рискува да се отслабят, иначе щеше да рискува Теодора, не Радо

# 430
Отврат! Хайде, да си падне по Мастагарков, разбирам, но по Мартин? Няма такъв смешен мъж! 🤮

# 431
  • София
Ехааа, Вили каза, че нейното забавяне било 4 минути 🤣
На кое, на прътовете или на гъбките? Аз само докато го пиша минаха 4 Мин бре 🤣 Егати самовлюбените хора!! Чудя се към кого ще си насочи гнева сега 🫣

# 432
  • София
Радо каза, че и дори и да е елиминационна, го приема Grinning

Другите изобщо коментираха ли, че има такъв вариант? Защото според мен при 4 на 2 в двата лагера, Рълев и Виолета щяха да направят Крум или Калоян капитан, защото пак щяха да имат мнозинство при гласуване.
Коментираха го и имаше синхрон на Злобила: че не иска да го пълнят(Крум) със грошове и имунитети

# 433
Ехааа, Вили каза, че нейното забавяне било 4 минути 🤣
На кое, на прътовете или на гъбките? Аз само докато го пиша минаха 4 Мин бре 🤣 Егати самовлюбените хора!! Чудя се към кого ще си насочи гнева сега 🫣
Тя брои двете си наказания по две минути.

# 434
Добричката и чувствителна Оряшкова по добричък и чувствителен начин прати Блажко на рисково капитанство. Сега остава да се разбере ще стигне ли идущата седмица за захранване на сукалчето Мишо или ще трябва и да го угояват.

Общи условия

Активация на акаунт