💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 141 246
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 555
  • Брюксел / София
За мен има логика Виолета да саботира. Тя от началото на сезона говори, че за нея не е проблем да гладува. Решава, че на този етап от играта е достатъчно дъщеря й да гладува една седмица и е готова да саботира. Виолета играе за Денислава! Не й е важно самата тя докъде ще стигне, важно й е да бута Денислава напред, та си е мн логично да саботира на териториалната.
Радо беше бавен в играта. Тичаше назад, което ме потресе, Калоян и Теди също не се справиха, а Виолета саботира… Само Рълев и Крум играха като за световно. Аз ако бях на тяхно място нямаше да мога да говоря нормално на никой от останалите. Рълев и Крум се раздават, горят в играта, а останалите флегми се влачат. Дразнещо е! Рълев има нерви от въжета. Доста спокойно прие загубата, в сравнение с Крум, когато губи.
И на промото доста спокойно говореше на Радо…

# 556
Не мисля, че следващият нарочен от Мартин ще е Момчил.
Личи, че Мартин изпитва някакъв респект към Момчил и отделно вижда, че номерата му при него няма да минат. Момчил не е нито Моника, нито Мастагарков.
Мисля, че там ще си трае, поне засега.

# 557
Надявам се Рълев да не се обърне срещу "заблеяното агънце", че тогава много ще ми падне в очите. Виолета беше 99% виновна за загубата им. Радо не се справи на люлката, но Мартин беше много по-зле от него.
То беше ясно, че сините вземат резиденцията, Марто не може да издържи още една седмица на реката, не може без меко легло и удобства. В казарма не е ли ходил,? Нетърпимият му, и без това, характер го превърна в зъл дух. Прилича на голям отровен паяк - първо се сприятелява с жертвата и после я изяжда (Моника, Благо).

# 558
Радо, ако трябва да сме честни, не се представя впечатляващо в игрите. Плуването, ок. Ама не е само то.
Предполагам, че събужда майчинското чувство у повечето в темата Grinning защото си е доста... по детски наивен. А не му подхожда на възрастта. И с тези обръщения за агънцата... крийпи ми е. Става въпрос за големи мъже.

Та аз лично предпочитам Мастагарков пред Радо.

Готова съм да ме накълцате и изядете Grinning

# 559
Истината е, че цялостно ИВ се промени в сезоните.
Ако в началото имахме случайни и всякакви хора, съвсем логично е типа на игрите да са на друго ниво.
Към днешна дата имаме основно сортисти и подготвяни от победителите-ами какви да са игрите? Логично е да са усложнени.
Божке, припомних си Катето и Ники Майонезата. А от техния сезон половината не ги и помня. А, Лазаринов......

И аз предпочитам Мастагара пред Радо.
Радо е ръб. Прилича ми на пубер, който си се заключва в стаята и си живурка сам и е вечно неконтактен.

# 560
Добре де замислих се нещо. Всички говорим все едно Вили е най-силната жена, но след снощи се замислих. Тя още от началото не се справя добре на терена, тогава тя хапеше все Моника, че едва ли не тя е проблема, но в много ситуации си беше точно Вили проблема.  Спомняте ли си играта преди да я пратят в чистилището, където трябваше да хвърлят ласото?  Като цяло Вили се справяше добре само пред Николчето. Не искам да я повдигам тази тема отново, но Цвети си я биеше ако не я бяха прецакали. Вили е добра за екрана, говори много по груб начин и прави интриги, та за това си я пазят. Иначе, Вили изобщо не е чак толкова добра колкото ни е казано, че е. Аз не мисля, че снощи съботираше, прекалено много пада и се нарани за да съботира. Просто Вили не е чак толкова добра, то пред Никол всеки изглежда много по- добът от колкото всъщност е. Ако бяха оставили Ива, тя като нищо щеше и двете да ги бие.

Аз си мислих за Катето.... как може да си "злодей" и да влизаш под кожата на хората без да обиждаш по толкова грозен начин и да говориш по такъв грозен начин. Катето беше злодей в ИВ, а Вили си е едно bully. Не казвам, че в живота е такава, може да е най-готиния човек, но в игрите това ни показва.

# 561
Вярвам, че Виолета преигра доста с контузията си преди елиминацията на Цвети и смятам, че беше видно на самата битка. Вярвам също, че е на 47 и колкото и да е добра формата й, възстановяването й е доста по-бавно от това на 25 годишните. По същия начин и Дунев е чудесен в отборни битки, но все пак е на 50 и колкото и да иска стамината и енергията на Рълев няма да ги има, времето настига всички ни.

Във втори етап снимачната седмица се съкращава от 5 на 4 дни и това прави възстановяването много по-трудно за много хора, защото в най-добрия случай получават 1 вместо 2 почивни дни, а ако са номинирани - 0. От дивана е лесно да губим перспектива за това, но си е абсолютна реалност.

# 562
За мен хора, като Дунев, Оряшкова, Елица… не бива да участват в такива формати. Хубаво е да ги помнят хората с постиженията, а не да им се срива имиджа. Елица излезе като ревлива панда, Дунев като мишка, а Оряшкова като безхарактерна. Аз не мисля, че човек постигнал толкова много в спорта си може да е, което и да е от изброените. Не се връзва просто. Световен шампион не се става ако си се скатавал. Олимпиец пък още по-малко. Не трябва да влизат в Тупаревски ентъртеймънти.
Така е.

Но аз изобщо не си мисля, че хората със забележими спортни постижения са някакви супер хора на пиедестал с висши морални ценности, проявяващи спортсменство през цялото време и любители на феърплея. Даже напротив бих казала Smirk

Един пример - Стоичков, който е може би най-разпознаваемият български спортист по света все още, ако участваше, предполагам, че също би се скатавал, докато може, и не би тръгнал да се троши напразно в битки Grinning Точно спортистите знаят много добре, че трябва да се пазят от излишни контузии.

И на мен ми харесва, когато има разпознаваеми лица, а и не виждам нищо чак толкова лошо такива да си участват и да правят шоуто и за себе си, и за нас Simple Smile

# 563
  • София
И от къде изведнъж дойде този опит за шизофренно респриятеляване на Мартин с Благо не мога да разбера?! Разбира се то не беше нито искрено, нито случайно това. Има някаква друга цел, но дано Благо не подддаде под "чара" на емоционалния си насилник. Много ме яд той колко е слаб, не физически де, в главата. Вместо да омрънка света за капитанството, трябваше да опита по по-интелигентен начин да организира някаква съпротива на Мартинчо. Как и да стане като хем не го бива в омайването, хем е досаден, хем повечето от другите са пълни страхливци.... То продукцията затова само се меси, не че ги оправдавам, защото половината са толкова пасивни, че ще умрем от скука само да ги гледаме как са съгласни и мъкат.

# 564
За мен хора, като Дунев, Оряшкова, Елица… не бива да участват в такива формати. Хубаво е да ги помнят хората с постиженията, а не да им се срива имиджа. Елица излезе като ревлива панда, Дунев като мишка, а Оряшкова като безхарактерна. Аз не мисля, че човек постигнал толкова много в спорта си може да е, което и да е от изброените. Не се връзва просто. Световен шампион не се става ако си се скатавал. Олимпиец пък още по-малко. Не трябва да влизат в Тупаревски ентъртеймънти.
Характера на всички хора излиза на яве, шампионите не са ангели само защото са шампиони.
А Елица излезе като Зла и Злобна "панда", дреме ми на шапката колко е ревала.

# 565
Манатарков ако хване пътя на някъде, Дунев и Дунева(Оряшкова) какво ще правят? Трябва да се ослушват Мартин накъде ще ги поведе. Joy Мишо и след тази резеденция ми се вижда, че няма да успее да се възстанови за капитанство Joy И той, и Дунев са седнали да чакат финала Joy Денката видя, че на битки е трудно и гракна, че мъжете трябва да я пазят. Joy Засега само Момчи, Манатарков, Рълев и може би Крум заслужават финала.

# 566

Така е.

Но аз изобщо не си мисля, че хората със забележими спортни постижения са някакви супер хора на пиедестал с висши морални ценности, проявяващи спортсменство през цялото време и любители на феърплея. Даже напротив бих казала Smirk

Един пример - Стоичков, който е може би най-разпознаваемият български спортист по света все още, ако участваше, предполагам, че също би се скатавал, докато може, и не би тръгнал да се троши напразно в битки Grinning Точно спортистите знаят много добре, че трябва да се пазят от излишни контузии.

И на мен ми харесва, когато има разпознаваеми лица, а и не виждам нищо чак толкова лошо такива да си участват и да правят шоуто и за себе си, и за нас Simple Smile

Те май го бяха вкарали във Фермата, но там не се набляга точно на физиката и реално не му се измени образа. Ако влезе в Игрите на Тупарев и не се предлага на всяка битка, ще го разкъсат на парчета Laughing Как може видиш ли, да се скатава.

Дунев е двойно по-възрастен от някои участници, за мен е нормално да не се бута за капитан. Капитанските битки не са никак леки, за него това би било всекидневно натоварване в големи количества. Еми не е Робокоп човека. Обаче излиза като скатавка... и народния хейт е брутален. Предвид какво изяде и дъщеря му, според мен влизането му е тотална грешка.

# 567
Всички да ги изгонят и да останат само Рълев, Денислава, Крум, Момчил и Виктория. Това са хората за мен, които имат топки, енергия и характер за тази игра.

# 568
Впрочем, този беше сезона на спортистите, надявам се следващия да е сезона на манипулаторите и стратезите Grinning Ама качествени, от ранга на Джаферович, а не на Туньо.

# 569
  • София
Дано не е елиминационна битка днес.
И двамата ги харесвам, а Радо ми е топ любимец.

Общи условия

Активация на акаунт