💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 141 155
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 660
Радо остава ли??

# 661
за да излязат сметките би трябвало да не  остане. поредното спойлнато .

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 18:19 от AuroraBB

# 662
Рълев не се забелязваше в първата част на Игрите,защото беше персона нон грата при Гладиаторите и нямаше никакъв интерес около него и Радо.Знаехме,че са аутсайдерите в племето и толкова.
Ставаха по-важни и интригантски неща(при Старейшините),на които се наблягаше.

Рълев разцъфтя сега,във втората част и след вече направени промени,които да му дадат път към подиума.

Какви спортисти са Оряшкова и Дунев няма нищо общо с какви хората са в обществото.
Може да са най-големите шампиони в сферата,в която тренират и да са малки,злобни човечета в живота.
И за двамата мога да кажа,че са мишоци и лицемери,с които не може да се правят коалиции,защото са безнадеждни.Гледат те в очите и вместо да са откровени,те ти мрънкат насреща.Зад гърба ти,пак те номинират за елиминации. Ай сиктир.
Сега ще кажете,че си пазят реномето - Дунев ако толкова го е грижа за реномето,нямаше да влиза в битови скандали с Виктория, а Оряшкова нямаше да влиза като скрита тройка с предварително запланувани схеми,които няма как да не излязат на яве.
Монтаж,монтаж ама ние ги гледаме едни и същи вече два месеца. Значи не е само от монтажа,нали така?

# 663
Игри на Волята вече предварително си пускат спойлерите с тия анонси.
Довечера на 99% Радо отпада, за Мастагара дали ще стане червен не съм много сигурен, по скоро не, след разговора с Мартин, ама да видим. Ако отиде при червените коалицията на Рълев и Виолета пак ще стане аутсайдерската Simple Smile

# 664
  • Другата България
ИВ си пускат спойлерите и със синхрони, и с промо, и с какво ли не още.
Винаги е било така.

# 665
Горкият Радо, един от малкото симпатични в тая пародия... сигурна съм че ще липсва на много зрители
Единият капитан си отива
Още една причина да не гледам епизодите. Frowning1
Чета тук и избирателно гледам не повече от 30 минути на епизод, като си спестявам монолозите и диалозите на Мартин, както и синхроните на майката и дъщерята, и друга плява. Основно битките гледам, но и те с тези контузии станаха много напрягащи и неприятни за гледане. Frowning1
Ако не беше симпатията ми към двама-трима участници напълно щях да го отрежа предаването. Не обичам да се натоварвам излишно с негативна енергия и емоции, а тази година те просто струят от екрана със страшна сила.Rage

# 666
До кога ще го гледаме дядо ви Дунев и това мазно гюле Оряшкова, големите спортисти мишоци

# 667
Абе все още нещата се движат така : Момчи избран за финалист , ако нещо много се прецака -първа резерва Рълев.
В петицата мисля някой от братята - Мишо (ако радо отпадне) , Мартин (предполоагам заради заслугите да играе по свирката на продукцията в ролята на баш най-злия ) Един брой жена , все едно коя , може би Дени (предполагам сделка с майка и да се орезили пред народа ). Ако финалиста отпадне по рано, и Крум може да се намести или да замести Мартин, злодеите принципно си тръгват май-по рано
Подозирам, че Цецо е отказал някаква роля и да го играе персонаж който не иска  , за това и отлетя .
Ако трябва да сме честни Оряшкова извърташе но  не подведе Мастагарков че е на негова страна и няма да гласува за него. Просто и е неприятно да казва в очите лоши новини и се получава това клинчене . Някакво неудобство изпитва

# 668
  • София
Ееее,наистина бях убедена,че не е елиминация.Закъде са се разбързали...Имат да махат 4-ма.
Трябваше да се застраховат и за евентуални отпаднали по здравословни причини.
Нито искам някой от двамата да си ходи,нито да джуркат племена.

# 669
Мда приликата е голяма, освен прическата на очи се набива, усмивката и синия поглед.Nerd Но обонятелният орган на Рълев няма стигане. Smiley Но пък това си му е чара донякъде.
Скрит текст:
Детето прочело виц в тик-ток. "Мамо, мамо, виж акула до плажа на Царево!" "Не, мамо, това е Рълев, който плува по гръб."Laughing

# 670
Аз искам Мастагарков да остане. Радо не ми е интересен.

# 671
  • София
Вече е потвърдено, че единият капитан отпада тази вечер от анонса на Фейсбук страницата. Явно сте прави, че Радо ще потегли, а Мастагара ще иде да обърне коалициите при червените.
Хехе, намериха начин да го сготвят. С помощта и на "брата" Рълев. Зарежи :@

# 672
  • София
Аз искам Мастагарков да остане. Радо не ми е интересен.
И на мен Радо най-малко ще ми липсва, даже хич..Страшен сухар ми е.

# 673
  • Някъде там...
Еее, няма да гледам днес, определено! На двама симпатизирам, и единият да си тръгне така нелепо... И преди това и ще го очернят хубаво, ако съдя по вчерашното промо!

# 674
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Интересна динамика се наблюдава във форума. Отначало Рълев не се забелязваше толкова на фона на Момчил и той набра маса фенове. Логично се появи и силна маса нехаресващи го. После Рълев изгря и стана любимец, хайде отново се смениха нагласите и Рълев е нехаресван, а Момчил реабилитиран като любимец. Същото стана с Радо, Мастагарков, Мартин, Цвети и Денислава. Само Виолета държи фронта и отначало до край подозирам, че ще си остане нехаресвана. "От осанна до разпни го" толкова хора за два месеца игра, после защо Фродо и компания ще имат наплив от желаещи за игрите и цунами от реклами. Хората обичат героите, но още повече обичат падналите такива.
За мен в това има съвсем проста логика - с развитието на играта опознаваме участниците малко повече, образите им се разгръщат, виждаме добрите и лошите им страни. Рълев доста време в началото беше в миманса и в сянката на братската завера на "оригиналните" Гладиатори и не даваха почти нищо за него. На арената също не се открояваше ярко, което обаче се промени някак в средата на сезона и логично предизвика вниманието и събуди интереса на зрителите. Но коалирането му с Виолета и това, че се оказа във водещата коалиция, разкри черти от характера му, които не са много красиви, затова много хора не го харесваме.
Същото се отнася и за останалите. За мен Радо е страхотен във водата, но нищо забележително на сушата. Особен е, самовглъбен, разсеян, не разбира играта извън спортните елементи, дори представите му за коалиция и съответно подкрепа са странни.
Мастагарков е силен на арената, добряк, но е глуповат и му е най-важно как ще изглежда по "телевизора" и да е в добри отношения с всички, даже на цената на това да е отритнат и обиждан от цялото племе. Не харесвам това, в което позволи да се превърне за останалите, не харесвам мрънкането му и жалКването му, както и наивния /да не кажа глупав/ начин, по който се държи с останалите, но в същото време го съжалявам, защото никой не заслужава да се отнасят така с него.
Мартин е умен и има добра социална игра и стратегия, представя се повече от прилично в игрите, но много силно предОбри с това да си набелязва някого за жертва и да не спира да го напада.

Т.е. това, което се опитвам да кажа е, че поне аз /а сигурно има и много други като мен/ правя разграничение между това как даден участник се представя в битките и какъв характер показва. Това, че ми харесва представянето на някого на арената, не ми позволява да си затворя очите за начина, по който се държи и обратното. Та оттам идва промяната на мненията и настроенията според мен.

Общи условия

Активация на акаунт