💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 655
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 1 035
Жалко за Радо, но се радвам, че Мастагарков продължава, при това със свеж рестарт. Определено М. се раздаваше повече в битките, а и концепцията на игрите му е по-ясна. Иначе, достатъчно баласт имаше и в двете племена за предстоящи елиминации, не беше нужно капитанска да е елиминационна. Радвам се, че Радо имаше възможността да усети тръпката (дали го е направил, само той си знае) да е капитан и напусна като капитан, а не като номиниран заради слаба игра. Също така мисля, че Радо едва ли щеше да претърпи някакво развитие в играта, докато Мастагарков има да расте. Очаквам с нетърпение какъв избор ще направи довечера. Предвид, че има нужда от малко психическо разтоварване, надявам се да избере Виолета, защото иначе тя ще го нарочи и горкия пак няма да има спокойствие. И не само заради това, де; не искам Рълев отново да е в по-слабата коалиция.
Успокоих се, че Радо не го учи това нещо стратегическа комуникация, защото определено не ми изглеждаше да е неговото. Вчера гледах листите на герб Благоевград и не го видях името му. Вероятно са видели в негово лице млад човек, постигнал огромен успех и са опитали да го налапат.И явно е поддал, щом се е снимал с ББ. Но се надявам да е осъзнал, че това ще наруши самоглъбяването му, което му е толкова нужно за спортната му кариера. Ако все пак някой е намерил някакъв компромат за по-трайна връзка с герб, нека го пусне. Искрено му желая да постигне оргомни успехи в плуването!

# 1 036
Нищо не се е сетил Дунев, Блажко си е казал всичко пред строя.

# 1 037
Нищо не се е сетил Дунев, Блажко си е казал всичко пред строя.
+++Естествено! Толкова е наивен, че веднага си е изпял пред Дунев. Горкичкият още вярва, че може да му има доверие. Това след толкова предателства от страна на гимнастика. Много е наивен, да не ползвам друга дума. Frowning1
Това, че Дунев го издаде е в голям минус за Благо и ще си плати цената за това, а тя ще е висока. Frowning1
При сливането отново ще е на прицел от Мартин. А надали някой се съмнява, че Мартин ще се добере по един или друг начин до Обединението.

# 1 038
Най-вероятно пред племената е обяснил избора си да смени племената и е разказал за разговора с Мартин, откъдето останалите захапаха.

# 1 039
  • При семейството си
Започнах да гледам епизода. Не знам дали и кога ще ми се прииска да коментирам по него, но не мога да се въздържа.
Мартин е абсолютно дъно, като човек и ценностна система и то не заради стратегиите му, номинациите му, маниерите му и т.н, а заради безумната подигравка с Параолимпиадата и параолимпийците.
И Дунев, председател на Федерация, олимпиец и т.н. се хили като…същият и Мишо (ама последният просто момче и малко).
Самозабравил се, ояден чалгаджия, нищо повече не е Мартин. Ама като знам произхода му.

# 1 040
Започнах да гледам епизода. Не знам дали и кога ще ми се прииска да коментирам по него, но не мога да се въздържа.
Мартин е абсолютно дъно, като човек и ценностна система и то не заради стратегиите му, номинациите му, маниерите му и т.н, а заради безумната подигравка с Параолимпиадата и параолимпийците.
И Дунев, председател на Федерация, олимпиец и т.н. се хили като…същият и Мишо (ама последният просто момче и малко).
Самозабравил се, ояден чалгаджия, нищо повече не е Мартин. Ама като знам произхода му.

Пропуснала съм какво е казал Мартин за параолимпийците

# 1 041
  • София
На мен ми стана мъчно за Радо, чак се изненадах от себе си, защото не му бях особен фен. Да, силен е в игрите, но стратегически много зле, а аз симпатизирам основно на тези, които съчетават и двете.
Иначе Благо избра по-добрия за него вариант, но честно казано очаквам да заиграе с Виолета. Което ще направи много предвидим съвет на червените.

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 11:20 от gg__

# 1 042
То параолимпийците са си олимпийси от всякъде. Той може би се опитваше да каже нещо от типа на това, че е парализиран човек, който не може да се люлее поради неподвижността си. Което не го оправдава де. Малко ми е като репликата-ядох много шоколад, ще хвана диабет. Simple Smile

# 1 043
Да, това с параолимпийците беше изключително грозно. СЕМ би трябвало да накаже продукцията, както и комисията по дискриминация, че са излъчили такова изказване. Но от друга страна- показва точно какъв "елит" е Мартин. Чалга буржоазия.

# 1 044
Гледах подкастът с Ивка и Радо.
Преценката ми за Радо от игрите и видяното ми се покриат едно към едно.Това по въпроса за манипулативното представяне на участниците в ИГ.Това разбира се не означава ,че няма такова.
Успех в живота Радо!

# 1 045
И аз гледах подкаста- много е готин, Радо. Жалко, че не е продължил в Щатите. Според мен тук няма да има тези възможности, които там. Успех!
Още не съм гледала снощния епизод-добре, че вече са по-кратки.

# 1 046
Интересен е подкаста на Ивка с Радо. Не знам защо е негативна общата нагласа срещу това момиче, но задава адекватни въпроси и оставя събеседника да отговори. Да, има лек говорен недостатък, но го компенсира със стегнато говорене, без лигавене и чекнене пред камерата, поне конкретно в интервюто с Радо. За сравнение, момчетата от предпочитания надкаст са ми трудни за слушане, особено този, който говори много меко.
Харесаха ми думите на Радо, че е влязъл с идеята да участва в колкото се може повече битки и да се бие срещу силни играчи, защото така победата ще е по-стойностна.

# 1 047
  • При семейството си
То параолимпийците са си олимпийси от всякъде. Той може би се опитваше да каже нещо от типа на това, че е парализиран човек, който не може да се люлее поради неподвижността си. Което не го оправдава де. Малко ми е като репликата-ядох много шоколад, ще хвана диабет. Simple Smile
Именно, де…”хехе, аз бях като тези там…парализираните, сакатите….”, даже не желая да знам какво точно определение би им дал.
Въпросът беше в подигравката. Много оригинален.

# 1 048
И на мен много грозно впечатление ми направиха думите на Мартин за параолимпийците. В смисъл - "Аз не се представих добре, а на ниво параолимпийци. Т.е. зле, защото съм сакат като тях".

Доволна съм за Благо. Сега очаквам да се съюзи с Крум и Калоян. Като подсказка приемам разговора им с Калоян на териториалната битка и неговото "Вземете ме".

Надявам се Рълев да се отдалечи от Виолета. Все още имам някакви зачатъци на симпатия към него и ако направи тази стъпка, ще си преосмисля отношението.

# 1 049
  • Асеновград
Хвана ме яд за Радо , той си е малко отнесен...но ми се искаше да продължи по напред в игрите.
Прави ми много добро  впечатление , всички млади хора са изключително възпитани , и уравновесени за разлика от по ,,дъртите,, като имам в предвид Стрина и Мартин .                       
 Браво на Мастагарков , че реши да стане гладиатор .
Сега не ми се мисли, Мартин какво ще избълва по него.
ООО ще станем свидетели на чудо , Дунев ще се обади, и той в този формат. От този човек нищо друго не чух , освен че чака дъщеря си.

Общи условия

Активация на акаунт