💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 830
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 1 515
  • София
Ее, нямам думи. Такова л*йно е тоя Мартин. Мега нагъл, гнусен, мазен и самодоволен лицемер. Крадецът вика дръжте крадеца. Отвратителен човек!  Trollface
Стискам палци на Гладиаторите. Ред е другата безгласна - Оряшкова да ходи на елиминация.

# 1 516
На мен ми се видя червено в очилата на Димо Sad
Дано не е истина … искам елиминация от сините.

П.С. Върнах сега да гледам - някакво дърво се вижда в очилата, не виждам никакъв цвят или човек 😂

# 1 517
  • София
Виж тогава накъде гледа Wink

# 1 518
На Мартин що му викат Елвиса. Знае ли някои

ElViSaRaTa е прякорът му в покерсредите. Официалната му печалба от турнири била 1/2 милион BGN.
Участва в онлайн турнири и БГ такива. Бил един от най-добрите.

# 1 519
Виж тогава накъде гледа Wink
Не гледа ли наляво към Гладиаторите?

# 1 520
  • София
Как ги виждате нещата през тези очила,никак не го умея това Simple Smile
На мен ми се иска да отпаднат безгласните.Искам оспорвани битки и 30 минутни съвети,като днешния Simple Smile
Ако наистина познавате по очила...ами нека да е Теди или куцият кон Simple Smile
Ако са сините-Оряшкова и Мишо,ако вече е захранен де .

# 1 521
  • Другата България
Ако отново паднат старейшините ще е скука, хора.
Мартин ще изпрати Оряшкова или Вики, Мишо и Дени са му в коалицията, Момчи му е нужен на този етап...ясно е какво ще се случи, Мартин е предвидим за момента.
По-добре червен съперник, но да не е Теди, нали....щото със силен съперник, и при плуване, примерно....
Дунев на арената е доста силен, зависи и от играта, но все пак.

Куцият кон трябваше сам да се откаже, колко такива приказки изговори, ама за другите, явно за нея не се отнася, седи си точно като Джафера миналия сезон, с контузиите на пръстите.

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 23:58 от Merri_An

# 1 522
  • София
А, верно бе, аз забравих за двата гласа на Мастагар , а и за “случайния“ разговор между Рълев, Теодора и Виолета /тримата с грошове/, които ги смятаха отново “случайно“. Joy Което за мен си е явен спойлер, че ще се купуват гласове на следващ гладиаторски съвет, евентуално.
Затова и исках сеир, гладиаторски съвет тази вечер....голяма бяла птица съм. Да, съгласна съм с теб.
Ще е интересно надцакване.
И все още си мисля, че Мастагар може да обърне фронта на съдействие. Ако не до края на тази седмица, скоро.

Изобщо не съм “хокала“ Мишо. Все ми е тая, просто не ми направи положително впечатление защото нямах логично и по-скоро, едно/лично/ обяснение за поведението му. А то било комплекс от причини, с водеща /за мен/ неприязънта към Васко. Каквото и да си говорим, Мишо си е мъж на честта, не е някакво разглезено леке тип Мудев. За мен Мишо би бил по-добрия победител от Рълев, по-преживяем.

Ама Теодора има ли грошове? Аз поне не се сещам от къде да има. Съюзник не е била, а на единствената и номинация, завърши втора, а Момчил първи и съответно той взе. Тогава, когато беше една битка между 4-мата номинирани, но заради контузията на Моника отпаднаха двете с Вики (русото)

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 23:53 от gg__

# 1 523
  • Другата България
Скрит текст:
А, верно бе, аз забравих за двата гласа на Мастагар , а и за “случайния“ разговор между Рълев, Теодора и Виолета /тримата с грошове/, които ги смятаха отново “случайно“. Joy Което за мен си е явен спойлер, че ще се купуват гласове на следващ гладиаторски съвет, евентуално.
Затова и исках сеир, гладиаторски съвет тази вечер....голяма бяла птица съм. Да, съгласна съм с теб.
И все още си мисля, че Мастагар може да обърне фронта на съдействие. Ако не до края на тази седмица, скоро.

Изобщо не съм “хокала“ Мишо. Все ми е тая, просто не ми направи положително впечатление защото нямах логично и по-скоро, едно/лично/ обяснение за поведението му. А то било комплекс от причини, с водеща /за мен/ неприязънта към Васко. Каквото и да си говорим, Мишо си е мъж на честта, не е някакво разглезено леке тип Мудев. За мен Мишо би бил по-добрия победител от Рълев, по-преживяем.
Ама Теодора има ли грошове? Аз поне не се сещам от къде да има. Съюзник не е била, а на единствената и номимация, завърши втора, а Момчил първи и съответно той взе. Тогава, когато беше една битка между 4-мата номинирани, но заради контузията на Моника отпаднаха двете с Вики (русото)
А няма ли? Пак ли се изложих? Нали тримата обсъждаха и смятаха, и някакви 60 нейни гроша не споменаха ли?

# 1 524
  • София
Скрит текст:

Ама Теодора има ли грошове? Аз поне не се сещам от къде да има. Съюзник не е била, а на единствената и номимация, завърши втора, а Момчил първи и съответно той взе. Тогава, когато беше една битка между 4-мата номинирани, но заради контузията на Моника отпаднаха двете с Вики (русото)
А няма ли? Пак ли се изложих? Нали тримата обсъждаха и смятаха, и някакви 60 нейни гроша не споменаха ли?

Те са на Рълев.

# 1 525
Скрит текст:

Скрит текст:
[/spoiler]
Рълев има 60

# 1 526
  • Другата България

Отивам да се срамувам. Толкова и съм ги разбрала, явно Теди е била с тях просто защото са тримата в коалиция, а не защото и тя има грошове. Благодаря, момичета. Тези на Рълев ги забравих, те са съюзническите му, нали така?

# 1 527
  • София
Обаче Мастагарков се счупи да ходи на битки и има 150 гроша Simple Smile
Виолета отиде наказана веднъж и има 200.
Благо е с най-мижавите награди.Аз продължавам да не разбирам каква му беше наградата от капитанската.Дори и капитан не остана Simple Smile
Ако беше избрал да остане при сините?Димо щеше да му каже-добре,територията те очаква Simple Smile

# 1 528
Clouded не е сериозно да се ползва този предизвестен съвет за аргумент как Михаил не бил част от стадото, той даде някакъв празен глас, който беше толкова безмислен, че даже забравих за кой беше. Май за Момчил, защото той сам си го поиска. Иначе си е част от стадото и това е повече от очевидно. Мълчи и слушка мъжагата с пилешките крака. И аз го харесвах и очаквах повече от него, но нито ме грабва като образ, нито като характер, нито като физически умения, тъй като има доста играчи този сезон, които са класи над него. Рълев, Момчил, Васил, Крум, Цецо. Мастагарков има големи шансове срещу него също и ще му се опъне бая. Радев го доминираше на всички битки също.

А, случката на Чистилището ми дойде като поредното нарочване от нищото. Денислава се хвана за някакви абсолютни глупости, как Васил бил искал да ходят за дърва, пък тях ги мързяло. После не го избраха и за онази битка за храната чисто от инат. Още на първата битка за сезона се видя, че той е едно ниво над всички останали на Чистилището като физически качества и всички там го знаеха и въпреки това не го избраха. После Василчо ги би и то с доста голяма разлика.

Иначе не изглежда лошо момчето, но ми идва доста прехвален. Не е впечатлил с нищо кой знае какво на този етап освен плуването, но това се очаква.

# 1 529
  • Дубай
Объркала си се, Рълев има 60 гроша от двете си битки като секундант.
Мартин ми харесваше като играч, но тези обиди ме отблъснаха от него... Не е нормално мъж на две деца, да е толкова агресивен и ползва такива епитети. Токсичен човек, търси си жертви и веднага започва да ги атакува.
.

Общи условия

Активация на акаунт