💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 435
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 1 995
  • До морето
Пълна олигофрения е това с разкритите гласове на Мастагарков. Егати!
Аз дето съм на дивана, имам чувството, че се подиграват с мен, а тези нещастни хорица, участниците,  дето си оставиха здравето на Омрялата им арена, не знам какво изпитват......

# 1 996
  • Другата България
Именно.
Сега, за да остане куция кон, ще прецакат кадърен играч.
А, и за да остане златна кокошка №2. Евентуално.

# 1 997
  • София
Рълев се провали като лидер в тази битка. На червеното племе това му липса по принцип от много време - някой, който да стикова хората, да ръководи и да го слушат. Това, което Момчил прави за сините в момента и което преди това правеше Мартин.
Аз изобщо не мога да ги разбера Гладиаторите. Като не може капитанът да измисли стратегия и да структурира играта и постовете, да вземе да го направи някой друг, който може и има идея, не е чудо невиждано. Вместо това всеки знае какво куца и защо точно, демонстрира критичен поглед над нещата, казва си наблюденията и забележките по синхрони, а иначе на терен не се прави нищо. Виждаш, че нямате синхрон, ми организирай. Колко да е трудно да се каже кои да гребат отляво, кои отдясно и да се започне да се брои. As simple as that.
Изглеждаха съвсем като малоумни на тази игра.
Калоянчо миличкият, ако не беше реката и нямаше глад, си е като на детски лагер - почивчица, моренце, слънце, пясък, тук-таме някоя игричка, обаче без никакъв зор, само участие записва. Спокоен, лежерен, бавен, летаргичен.... по-скоро наблюдател, отколкото играч. Ако му дадат кофички и лопатки, може би ще му е по-интересно, с игрите не могат да го заинтригуват, не се получава.

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 23:29 от Reinа

# 1 998
  • До морето
И с тея ръчички. Моля, ако някой може, да направи гифче на Калоян кас влиза във водата на вчерашната битка! Изумителен е 😂

# 1 999
То, беше ясно, че ще ги бутат двечките още след битката на Денислава с Даниел. Най-очевидно нагласената битка за сезона на този етап. Какъв беше смисъла от предимството на Мастагарков изобщо? Такова предимство може да се даде на една от първите капитански за сезона, когато никой няма грошове или най-малкото да не му издават предимството. Тези предимства попринцип се водят "скрити предимства", даже обикновено не дават на участниците да ги разкриват пред другите, но защо? За да може после Ралица да ги издаде? За на Рълевчо имунитета дали ще сподели Ралица или той ще си остане скрит, защото така е удобно?

Не стига, че му дадоха най-мижевото предимство, което не му вършеше работа и при Старейшините без да си изхарчи всички грошове, пък даже и му го издадоха. Хората, които искат да участват в този формат и нямат за цел да са интриганти вътре, трябва да са наясно и да са готови, че се борят не само срещу другите участници, но и срещу цялата продукция и хората, които стоят зад това предаване.

# 2 000
  • София
Преди време Крум много добре ги организираше гладиаторите, сега сякаш е смачкан за стратегии.
Иначе за сините освен Момчи, и Мартин ми се струва участва в организацията на играта, сече му акъла много на него (спомням си как й казваше на Мария да се стегне, че има важен пост отзад на лодката).

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 22:58 от galita

# 2 001
Според мен проблемът на Гладиаторите в битките е Рълев-Крум. На няколко пъти в миманса се прокрадват кадри как двамата имат несъгласия. И така от две стратегии взимат най-лошото и се изнервят.
По принцип бих казала, че не ми пука, ама така пък ходят повече на съвети и само тях дават, така че дано не са постоянно трагични и да бият от време на време. Laughing

# 2 002
  • Берлин
Беше ми скучно и накрая се вбесих от тъпотии. Не оставиха интрига никаква за червения съвет. Все се надявах бутането и публичната тайна за победителя да са нещо фейк, но...Имам чувството,че червените днес бяха в следобедна дрямка. А и досега съм харесала комплексно само Момчил. Много брак този сезон.

# 2 003
  • София
Аз слушайки как Мастадарков разяснява стойноността на стиснатата ръка и мъжката дума:

*Гледам епизода със закъснение.

# 2 004
  • Sofia
Ръльо горкият е много добър, но само когато е сам, да, умее да се раздава и го бива, но не е екипен играч. Че има пълната подкрепа на продукцията е повече от ясно. Каквото и да са измислили за финал, за мен Момчил е реалният победител. Всеки друг(а) би бил бледо копие. Заместител!

# 2 005
  • Варна
Няма да е сефте Crystal_Noir. Уви!

# 2 006
  • софия
Димо:  и ооо, ето го и  чудото!  Дори  Калоян се е  включил!

Крум:  айде, гребете, бе! Рълев!
Рълев:   греба, бе, брат!
Крум:  не гребеш!Гледаш! Видях те!

Ох,  трагични бяха, горките...Joy

Сините са машини на арената.
Червените - разпасана команда.
И ква стана сега работата - диктатурата работи по-добре от многопартийната система JoyJoyJoy

Тази битка не им се получи нещо. Дълга, тежка, водна. Замислена като епична, а се получи комична.

Но Сините бяха добри и ми харесаха до един днес в играта.

"Искам битки бе, хораааа! Не искам да си седя и да гледам кой крив кой прав!" HeartHeart

# 2 007
Да, и според мен Теди е/беше застрашена, на прима виста го предположих, но това е ако Мастагар играе с Крум.
Но ако е с Виолета/Рълев, Калоян/Крум са потенциални номинирани.
Ако Мастагарков е малко по-умен и трезвомислещ ще се присъедини към К&К. Неговите два гласа, капитанските два и гласове на Крум и Калата бият Вила  и Рълев и така, той е в безопасност...
В безопасност е само за един съвет.

# 2 008
Според мен накъде по средата на битката им беше казано на гладиаторите да паднат.
Кога сме виждали при загуба Крум да реагира толкова лежерно, с чувство за хумор и без да тряска и блъска и без това счупения инвентар.

# 2 009
  • Някъде там...
Според мен накъде по средата на битката им беше казано на гладиаторите да паднат.
Кога сме виждали при загуба Крум да реагира толкова лежерно, с чувство за хумор и без да тряска и блъска и без това счупения инвентар.
Той и този път не пропусна, метна ядно греблото във водата.

Общи условия

Активация на акаунт