💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 344
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 025
  • Другата България
А, за Мудев специално според мен си имаше и негово участие. Личеше му. Освен това и завиждаше на Момчил.
Лично аз не вярвам на разкаянието им, то дойде след като се сблъскаха с всенародната любов.
Но че и “любимците ми“ имат участие в онзи хейт, имат, и в това вярвам.
Просто Мудев е доста ограничен и за повече слава и там каквото си е мислел, че ще спечели от поведението си, би направил каквото му кажат и накъдето го насочат.

# 2 026
  • София
Битката беше интересна до едно време, после ясно пролича, кой ще победи. Дали е сценарий или просто някои толкова си могат, но хич не е интересно. И защо не даваха толкова плуване докато Радо беше в племената, щеше да е интересно какво ще е темпото му.

# 2 027
А, за Мудев специално според мен си имаше и негово участие. Личеше му. Освен това и завиждаше на Момчил.
Лично аз не вярвам на разкаянието им, то дойде след като се сблъскаха с всенародната любов.
Но че и “любимците ми“ имат участие в онзи хейт, имат, и в това вярвам.
Просто Мудев е доста ограничен и за повече слава и там каквото си е мислел, че ще спечели от поведението си, би направил каквото му кажат и накъдето го насочат.
А ако е вкаран точно с тази цел?Всички помним положителния вот,в който самия той имаше финалната дума.Влезна,взеха резиденцията и започна плюенето по човека,който правеше най-много за племето и се раздаваше на макс във всяка една битка,жертвайки дори собственото си здраве(контузията след скока).И когато започнаха да олекват с Мудева,реши да се прави на герой като отиде на наказателната елиминация,за което естествено не пропусна да отбележи,че Момчил се е скрил.Точно той,когото номинираха почти всеки път да ги спасява,че да не трябва да се разпадат още преди да е преполовен сезона.
Това е мое предположение,но в крайна сметка си свърши работата,за която продукцията го беше вкарала.

# 2 028
  • софия
Водещите забравиха ли за знамето  или нарочно беше - изпратиха с похвали Старейшините към резиденцията, а те вкупом " а знамето!!???"

Да отбележа все пак, тази  мъничка, сбутана на финала позитивна сцена в епизода днес Hands V.  Хубав ефект при мен.
Тия смотани монтажисти сигурно са забравили да я изрежат при монтажа. JoyJoyJoy

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 01:24 от freespirit

# 2 029
Според мен накъде по средата на битката им беше казано на гладиаторите да паднат.
Точно👍

# 2 030
  • София
Мастагарков заяви, че като каже нещо, тоест даде дума, няма да направи друго, но в началото на предаването той не само не го направи, а даже се наложи Мартин да му обясни защо прецака Моника. Естествено хората, които не харесват  Мартин, няма да приемат това като логично. Благо е бил прав да прецака Моника, Благо е изцяло прав, а Мартин изцяло грешен...
Никак не съм на това мнение

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 16:06 от gg__

# 2 031
Според мен след като Мастагарков се присъедини към коалицията на Крум, някак си с Калоян се успокоиха и решиха да не играят на всяка цена. Но трябва да са отчели паричното състояние на другата коалиция и двата гласа на Рълев. Така че, допълнителните гласове на Благо ще са нищо, ако Рълев и компания реши да харчи.

# 2 032
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Как можаха тия гадове да ни отнемат кефа да гледаме сега Радо!!!

Aбсолютно.Търпението ми се изчерпа с това предаване вече. Ентусиазма ми никакъв го няма.
Пускам го за фон,докато правя и други неща.
До преди 2 седмици, беше "пускам го без да правя други неща".
Мега нагласени битки, истерик откачалка Мартин, Радо го няма (каква радост щеше да бъде за мен да го гледам в точно тези 2 битки), Рълев му порасна егото и вече се вижда с една ръка държащ чека от 100 бона, Виолета куца и саката,но си стои там необезпокоявана..

Много разочароващо.Мега слаб сезон и зле използван страхотен кастинг на играчи.
Радо трябваше да е там сега!

# 2 033
Според мен след като Мастагарков се присъедини към коалицията на Крум, някак си с Калоян се успокоиха и решиха да не играят на всяка цена. Но трябва да са отчели паричното състояние на другата коалиция и двата гласа на Рълев. Така че, допълнителните гласове на Благо ще са нищо, ако Рълев и компания реши да харчи.

По гласове са 5:4 за ККМ
По макс. гласове с грошове са 3:5 за РВТ (Р1, В4, Т0) *ценоразпис 50 гроша/глас

Въпросът е кой колко ще прецени да харчи.
Виолета ако се е усетила, че са се насочили към нея за номинация, би могла да се спаси ако си изхарчи всички грошове.

# 2 034
Само ще кажа, че аз също се изхранвам от покер и най-вече спортни залози и че аз също в подобно риалити бих манипулирал участницитие без капка жал и до дупка Grinning но никога в реалния живот не бих прибегнал до подобни приоми, още по-малко обиди. Имам предвид, че според мен Марто не е такъв на живо, но това никой от нас няма как да го знае. Човекът играе играта, това не означава, че се държи така с подчинените си както се пише навсякъде Grinning  но както казах, никой не го познава и не знаем какъв е навън. Според мен е добряга, просто иска да е най-умният вътре и не търпи провал Grinning а разговора между него и Дунев беше покъртителен, просто защото си пролича колко голяма е разликата между двамата на интелектуално ниво. Дунев дори не можеше да разбере какво му се говори, толкова е глупав

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 02:29 от Силви Георгиев 747549

# 2 035
# 2 036
"Как бием? "
"С разлика"

Много бързо забравиха за вчера Joy

e какво вчера ? във физическат част и вчера ги биха с разлика от 5-6 минути, това, че ония се справиха по добре с въжето е съвсем друго нещо.
Днес във водата пак с половин обиколка разлика, добре, че сините имат по "тежката" Оряшкова на която разбираемо елементите по гредите и въжето са и по трудни, че да наваксат. После в гребането да не говорим от (-1) обиколка до (+1) направо го унищожиха.

Жалки червени, браво на сините, мачкай бутаните червени Simple Smile

Утре Момчи няма как да не е съюзник на Дунев, а ако червените номинират Виолета то съюзник ще е Рълев и като гледам играта Момчи би трябвало да бие Рълев на тежести.

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 05:44 от ТикТак

# 2 037
Мастагарков заяви, че като каже нещо, тоест даде дума, няма да направи друго, но в началото на предаването той не само не го направи, а даже се наложи Мартин да му обясни защо прецака Моника. Естествено хората, които не харесват или по-скоро мразят Мартин, няма да приемат това като логично. Благо е бил прав да прецака Моника, Благо е изцяло прав, а Мартин изцяло грешен...
Никак не съм на това мнение
Е, стига ситуацията в случая беше принудителна. Моника ги дърпаше яко назад в игрите, постоянно искаше важни постове, с които не можеше да се справи. Реално може би беше грешка, че и казаха "ние сме в коалиция", но тя ако не беше получила обещание, нямаше да се навие. Така, че ситуацията е по-сложна отколкото се опитваш да я изкараш, особено ако наистина не им дават много храна на реката. Айде, да видим как ти ще реагираш ако трябва да гладуваш, за да пазиш жена, която не може грам сама да се опази и трябва да бъде носена на гръб цял сезон.

Принципно не трябва да се влиза в коалиции с толкова слаби играчи като Моника, но в случая Мартин и Мастагарков бяха принудени, тъй като нямаше с кой друг. В тази ситуация и двамата бяха в правото си, а и никой не е предвидил, че Моника ще отпадне така.

# 2 038
Почти всичко сте казали. Ново дъно, край няма.  Продукцията си е поставила за цел да убива всеки опит за стратегия в зародиш. Така и с изцепването на Ралица за гласовете на Благо.

Като взеха първите да слизат за пояса и си рекох - добре - ако се налага 20 пъти ли ще се катерят по тая хлъзгава дъска в която може да си разбият носа/зъбите.   Колко бързо продукцията забравиха, че поясът винаги досега се е подавал от съотборник.

Мимата е тотал щета. Женския аналог на моя любимец "най-големите крака". Е те това преминаване с две падания беше блестящ пример за което писах вчера - за човек който има нереална оценка на възможностите си, иска наказание късно и губи много повече отколкото ако имаше реална оценка.

Второ - дадоха й лека но важна задача да управлява кануто Simple Smile  в която тя също се оля. Имаше един момент в който нейната роля е ключова, а тя се подплискваше и не влязоха в тунела а се удариха в ръба му.
А Пенелова удря контри както е седнала най-отпред - тотално безумие.

Ралица почна да разбира и от лодки - Виктория била кормчия - глупости на търкалета. Колкото по-напред е седнал човек в една лодка (кану или каяк, няма значение) толкова по-малко зависи от него при завой.  И обратното - колкото по-назад, по-ефективно работи при завой.  "Капитанът", тоест човекът който управлява, седи отзад. Някой ден един от вас като иде на тази битка, може да си спомни и да ме спомене като източник Wink

При много хора в една лодка, както сега, тези които са в предната половина, практически никога не бива да бият контри (гребат назаден). Само при мноооого специални ситуации когато е абсолютно необходимо цялата лодка да върви назад. При завой - никога!

И мекането не ни разочарова отново:
-- Тамън си помислиМЕ че ще пропуснеМЕ да видиМЕ Ралица....
Joy Joy Joy

# 2 039
Biglubo, едно и също казваме, няма как да гарантираш, че топ играчи няма да се срещнат твърде рано. Все пак поставените до поне топ 20 са адски силни и ако се срещнат преди четвъртфинал е трагедия, но се случва. Да не говорим, че и там може да се спекулира с възможности за нагласеност кой от топ 5 в точно кой коридор ще е поставен...

Общи условия

Активация на акаунт