💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 280
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 190
  • София
Никъде не съм писал, че Мастагарков лично го е написал.
Писал съм, че сторито е негово и той е публикувал това.
А щом го публикува значи му харесва и го споделя.

# 2 191
Знамето зад Дунев не ми изглежда като знамето, може да е просто тениска върху прът, както правеха в други сезони при пленено знаме. А и чисто логистично не знам как ще са го върнали като Мастагарков си го отнесе на реката.

# 2 192
  • София
Как Гого? Аз още съм сърдита на племето му, че не го номинираха всяка седмица, за да го гледаме на терен. ☺️

# 2 193
  • Другата България
Ръцете на Мимето.
Как да я номинират в това състояние?

# 2 194
  • Дубай
Ми тя сама си го докара, Мимето, защо се плъзгаше по въжето като Мастагарков, по-лесно било да прехвърли първо едната и после другата ръка, както и краката... Аз пък смятам, че тя и да не е контузена нищо не прави или ги бави.

# 2 195
Ето на Калоян ръчичките от епизода в сряда, първата водна битка

Припка си човекът и си гледа в краката да не настъпи някоя мида или камъче. Или да не стъпи в дупка и да си изкълчи крака.

# 2 196
  • Дубай
Ей този Калоян, как си тичка... С грация и финес. Сладур!

# 2 197
Joy
А аз наистина се чудя как е възможно при все, че вече не остана човек, който да НЕ знае #КОЙ е победителят в сериала, при все, че не минава епизод, в който Ралица и Димо да ни го напомнят с геройски оди на възхвала /дори и заслужени/, при все, че от същите Ралица и Димо се “стреля“ по Момчил постоянно, и то с изсмукани аргументи в повечето случаи, при все, че и играчите имат респект от него като силен и честен такъв, и най-вече - при все, че вероятно все още не сме видели всичко, та на фона на това все още има /макар и единици/, които твърдят, че Момчи е “пазен“ от продукцията! Joy А най-забавно е това, че “го скатават“ срещу “опасни и непредвидими съперници“. Интересно кои ли са тези съперници......Sunglasses
Донякъде е разбираемо - всеки вижда това, което има в себе си като манталитет и разбиране, и в синхрон с персонажите, които харесва. Ама добре е и да бъдем реалисти все пак, дори за малко.
Все едно аз като не харесвам Дунев и съм сигурна, че го пазят за последния етап, да твърдя, че снощи не се представи добре на битката, и че не се представя добре по дефолт /физическа част/. Или пък като харесвам Мартин заради стратегическото мислене и ролята на злодей, да твърдя, че одобрявам отношенията му с останалите, па макар и да е прав и да е по сценарий в повечето случаи.
Добре е да разграничаваме тези неща, или поне аз съм се научила да го правя. Иначе се оставяме да сме като тях - продуцентите.
Понеже често ме апострофирате , ще отговоря , при това без да правя коментари и намеци за манталитета на участници в дискусията. От горното твърдение следва, че Ралица и Димо знаят(на този етап) кой , ще е победителя и ни подготвят психически да го "аресаме". Т.е има "нагласен" победител , и битките не са оставени на съдбата
Също така  твърдите , че Момчил е определен за "вечния втори " , от което следва Продукцията все пак  иска той да стигне на финалната битка (кой ще вземе парите никъде не твърдя с увереност) Но щом Продукцията иска , Момчил да стигне до финалната права - тук вече всеки е свободен да вярва , дали е оставила всичко на самотек  и само стиска палци да и се сбъдне желанието, или леко ползва палчето да подбутва нещата в тази посока .
Аз лично не вярвам, всичко да е оставено на силите на участниците (и спънките в стратегиите и хиляди неща ми го намекват и направо натвърдват), изказвам моето си мнение, и никого не се опитвам да убедя.
Просто видях несправедливост в масовия хейт срещу Румен и Мудева - за това, че са изразили мнение за фалш, което не намирам за съвсем безпочвено . Да не се изказвам и правя че не виждам в стил Дунев ли ??
А за протокола съм ЗА Момчил да спечели - считам го за най-силен физически и правилен образ . И не виждам, мачкане спрямо него от страна на продукцията (до тук ) .Да вкарват му някои лафчета, ама нали трябва да насочват вниманието към главните герои , че и без това не е много атрактивен по синхрони (няма скандали, говори политкоректно ) Но не съм забелязала нищо, което да му урони престижа.

П.пЕлате да видите в съседното "риалити" , какво значи продукцията да мрази тамошния герой  Joy

# 2 198
  • София
И мен ме бройте към феновете на Манатарков, от известно време насам го оценявам. Grinning Нямам големи очаквания към умствения му багаж, но поне не е от коалицията на змиите. А телосложението...хм, хм. Blush

# 2 199
  • Другата България
Скрит текст:
Joy
А аз наистина се чудя как е възможно при все, че вече не остана човек, който да НЕ знае #КОЙ е победителят в сериала, при все, че не минава епизод, в който Ралица и Димо да ни го напомнят с геройски оди на възхвала /дори и заслужени/, при все, че от същите Ралица и Димо се “стреля“ по Момчил постоянно, и то с изсмукани аргументи в повечето случаи, при все, че и играчите имат респект от него като силен и честен такъв, и най-вече - при все, че вероятно все още не сме видели всичко, та на фона на това все още има /макар и единици/, които твърдят, че Момчи е “пазен“ от продукцията! Joy А най-забавно е това, че “го скатават“ срещу “опасни и непредвидими съперници“. Интересно кои ли са тези съперници......Sunglasses
Донякъде е разбираемо - всеки вижда това, което има в себе си като манталитет и разбиране, и в синхрон с персонажите, които харесва. Ама добре е и да бъдем реалисти все пак, дори за малко.
Все едно аз като не харесвам Дунев и съм сигурна, че го пазят за последния етап, да твърдя, че снощи не се представи добре на битката, и че не се представя добре по дефолт /физическа част/. Или пък като харесвам Мартин заради стратегическото мислене и ролята на злодей, да твърдя, че одобрявам отношенията му с останалите, па макар и да е прав и да е по сценарий в повечето случаи.
Добре е да разграничаваме тези неща, или поне аз съм се научила да го правя. Иначе се оставяме да сме като тях - продуцентите.
Понеже често ме апострофирате , ще отговоря , при това без да правя коментари и намеци за манталитета на участници в дискусията. От горното твърдение следва, че Ралица и Димо знаят(на този етап) кой , ще е победителя и ни подготвят психически да го "аресаме". Т.е има "нагласен" победител , и битките не са оставени на съдбата
Също така  твърдите , че Момчил е определен за "вечния втори " , от което следва Продукцията все пак  иска той да стигне на финалната битка (кой ще вземе парите никъде не твърдя с увереност) Но щом Продукцията иска , Момчил да стигне до финалната права - тук вече всеки е свободен да вярва , дали е оставила всичко на самотек  и само стиска палци да и се сбъдне желанието, или леко ползва палчето да подбутва нещата в тази посока .
Аз лично не вярвам, всичко да е оставено на силите на участниците (и спънките в стратегиите и хиляди неща ми го намекват и направо натвърдват), изказвам моето си мнение, и никого не се опитвам да убедя.
Просто видях несправедливост в масовия хейт срещу Румен и Мудева - за това, че са изразили мнение за фалш, което не намирам за съвсем безпочвено . Да не се изказвам и правя че не виждам в стил Дунев ли ??
А за протокола съм ЗА Момчил да спечели - считам го за най-силен физически и правилен образ . И не виждам, мачкане спрямо него от страна на продукцията (до тук ) .Да вкарват му някои лафчета, ама нали трябва да насочват вниманието към главните герои , че и без това не е много атрактивен по синхрони (няма скандали, говори политкоректно ) Но не съм забелязала нищо, което да му урони престижа.

П.пЕлате да видите в съседното "риалити" , какво значи продукцията да мрази тамошния герой  Joy
В никакъв случай не намеквам или не коментирам манталитет на някого по дефолт, а само що се отнася до предаването, тоест, сериала. И не виждам нищо нередно или ненормално, защото всеки харесва различен участник според това, което му импонира като поведение на екран. Това имах предвид, например аз няма как да харесам Радев или Дунев, защото колкото и да има монтаж и сценарий, “природното“ във всеки няма как да се скрие. Извинявам се, ако си го разбрала неправилно.
Това от една страна. От друга, никого не “апострофирам“. Пиша това, което мисля, то не е апостроф, а просто различно мнение, както е и твоето. Само че не слагам “непопулярно“ отпред. Blush
И трето, нямах предвид Ралица и Димо, а наистина 90% от хората, които следят формата. Не казвам, че е нагласен, победителя, но освен очеизвадните спойлери на продукцията, вече от доста места изтича информация. Това от една - две седмици. Или поне аз от толкова знам.
За другото, което пишеш, съм съгласна, за Момчи да, така мисля, и съм писала защо много пъти. Естествено, че трябва да стигне до финал, той ако не стигне, кой - Дуньо ли? Ай сакън......

# 2 200
Оряшкова си разрани ръцете, факт. Обаче колкото и да ми е неприятна и стрина е контузена. Разглобена е направо. И си мисля че този път е истина и не симулира.
Така че и двете не би трябвало да се номират. Но съм сигурна, че довечера Крум и Ко ще стрелят точно по Вили

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 18:24 от djoleva

# 2 201
Няма нито едно ТВ шоу, по нито една тв - риалити, състезания, музикални формати, социални, хумористични, занаятчийски и тн, в които да няма сценарии, предварителни цели, предварително развити възможните линии, предпочитани победители, съдии които да не вземат подшушнати решения  и тн. Целта е гледаемост, коментиране, добро или лошо зрелище, зрителски пристрастия... Всеки, който е имал досег до тези среди, го знае. Така че, аз лично не очаквам нещата да се решават от случайността и на късмет, а гледам като на реалити сериал 🙂

# 2 202
  • Другата България
И ще се прецакат, щото Ралица ще издаде Мастагар с гласовете, а той кинти няма да извади, за да купува заради тях. К и К са бедни като църковни мишки.
Просто продукцията е на страната на Вила и Рълев, на Вила основно, двамата нямат шанс.
При никаква конфигурация. Вила прави шоол, няма как да се лишат от нея. Калоян е скучен, Крум се изчерпа. Време им е.

# 2 203
Ще си позволя да кача мнение за ИВ от Константин Кацаров - писател и не само. Лицата, за които пише са Виолета и Мартин:

"ХЕРПЕС ПО БАЛКАНСКИ

Доброто трябва да отвърне на удара. Въпреки, че не желая да бъда циничен.
Не искам да има обидени, но се налага да бъда обективен.
За лицата от снимките…
Мъжа ще го сравня с цирей кореняк, притежаващ обезкосмено, криво тяло, брада и поръчкови зъби.
Нея…
Жената…
Тя ми прилича на емигрирала въшка. Подпухнала от стероиди и силикон.
Ако двамата, които описвам, се съешат без да се пазят, и ефективно успеят да се размножат, единият от тях ще роди здрав и пълноценен балкански херпес.
За всичко е виновна майка ми…
Всеки ден ми звъни и ме пита дали съм гледал „Игри на волята“. Не съм. Прибирам се след прожекцията на предаването.
Обаче започнах да го следя. Влизам вкъщи и връщам програмата назад. Лягам на спалнята с една протеинова вафла, два пакета детски солети и два банана, и се впивам в екрана.
Участниците от „Игри на волята“ приличат на хора, спечелили конкурс по душевно слабоумие и хронична слабохарактерност. Между тях има симпатични и на пръв поглед сериозни хора. Световни и олимпийски шампиони.
Как е възможно да се оставят да бъдат ежедневно ругани, унижавани и водени от тези две безлични карикатури?!
Няма ли кой да изригне срещу емоционалния паразитизъм?
Защо потърпевшите не спрат да се огъват и коленичат пред личното си падение?
Искали да продължат напред. Разбирам. Добре.
Е, и?!
QUO VADIS
Накъде отиват, Господи?!
Наникъде!
Мен би ме било срам да се прибера вкъщи и да погледна познатите си в очите.
Все по-често в ежедневието си срещам извинението „Социална игра“. Този термин служи като оправдание за всяко съвременно човешко падение – безчестие и безпринципност. Срамът е средството, което е оправдано от целта. Важна е крайната дестинация. Следващата стъпка. Достойнството и честта са демагогия. Камъка, който Сизиф така или иначе няма да избута до върха на скалата.
Времето е модерно. Да си подъл, безскрупулен и угоден на интересите си е талант и признак за прогресивно развитие на личността."

# 2 204
  • София
Оряшкова си раздрани ръцете, факт. Обаче колкото и да ми е неприятна и стрина е контузена. Разглобена е направо. И си мисля че този път е истина и не симулира.
Така че и двете не би трябвало да се номират. Но съм сигурна, че довечера Крум и Ко ще стрелят точно по Вили

В този етап от играта и няма логика да номинират по-слабите, остават колко - 1-2 седмици до обединението, ако имат акъл сега е момента да пращат силни срещу силни с идеята, че единият ще отпадне.

Общи условия

Активация на акаунт