💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 137 975
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 595
  • Другата България
Е, нали щял да има силата да размесва племената или играта или нещо подобно. Така каза водещият.
Аз чух нещо за “цялата власт“, не за местене.
Ще връщам да слушам.

# 2 596
Поне това им дължат, добрите думи, които си заслужиха. Да са живи и здрави отпадналите успешни млади хора 😎 Не им трябва повече да се мърсят на Цветката, Радо и Калата. Злодеите останаха в играта.

Те децата ще се оправят, живота е пред тях,ама ние като ги обезверяваме и гоним ще си останем сами на територията без да има кой вратата да ни отвори

# 2 597
  • USA
Не го харесвам Дунев,но предпочитах той да остане пред Калоян.
Калоян с нищо не допринася за играта,Дунев има още хляб в него да направи нещо интересно в следващите епизоди.

Да свършва вече този сезон. Жалко за изхабения кастинг.

# 2 598
  • София

Ами аз също очаквам разместване, червените отново имат нужда от подсилване, но по-скоро си мисля, че ще има пленяване на капитан. Каква награда ще е - позна, печелиш отслабване на племето и подсилване на другото. Разбира се, би могло да е представено като "печелиш правото да махнеш човек, който е срещу теб", но тогава очаквам Мартин да замине.... Всъщност като се замисля, това ще е логично - Виолета, Благо и Мартин в едно племе 🤣

# 2 599

Ами аз също очаквам разместване, червените отново имат нужда от подсилване, но по-скоро си мисля, че ще има пленяване на капитан. Каква награда ще е - позна, печелиш отслабване на племето и подсилване на другото. Разбира се, би могло да е представено като "печелиш правото да махнеш човек, който е срещу теб", но тогава очаквам Мартин да замине.... Всъщност като се замисля, това ще е логично - Виолета, Благо и Мартин в едно племе 🤣
Яко

# 2 600
Това би бил доста евтин цирк.

# 2 601
  • София
Утре ще гледам с единствената надежда претендентът да смаже Алекса. Това ще ми е един мини реванш за миналогодишната незаслужена победа. Искам да видя как го отпращат, без да му кажат нищо, точно както отпратиха Милен.
Момчи ще преживее, че е изгубил залога, сигурна съм.

# 2 602
Малко да излобея, съжалявам, нямам нерви да ви изчета- ако утре Момчил заложи на слипа и той загуби ще му се върне на Момчил и племето му проклятието към червените, че ще стоят гладни на реката. Старейшините може и да останат в резиденцията, но ще е кеф и те да са гладни. Съжалявам, ако заприличах на участниците.

# 2 603
Поне това им дължат, добрите думи, които си заслужиха. Да са живи и здрави отпадналите успешни млади хора 😎 Не им трябва повече да се мърсят на Цветката, Радо и Калата. Злодеите останаха в играта.

Те децата ще се оправят, живота е пред тях,ама ние като ги обезверяваме и гоним ще си останем сами на територията без да има кой вратата да ни отвори
Устойчиви са децата. Не се предават така лесно. Добре се бориха всички и то без да се самоомаскарят като тези, които трябваше да са им пример като по-възрастни.

# 2 604
Твърдо за Алекса съм и ще му стискам палци
утре .Trophy

# 2 605
Пропуснахте, че червените също разгадаха играта с торбите. Мастагарков си замълча и Крум тръгна. При завръщането им от битката,  Мастагарков пак с неговите приказки ме издразни. Ако знаел коя е играта, щял той да отиде и да победи. Ами знаеше коя е играта и  пак се ската.
Момчил уважава Дунев и Оряшкова за техните спортни постижения. Знае колко труд и лишения са вложени там.
И да, винаги е подкрепял съотборниците си.
Мастагарков сам не може да се избере, той реално само може да спечели като секундант. Няма никаква логика в нападките, че се бил "скатал".

# 2 606
  • Другата България
Не, аз не казвам, че не е логично.
Но не очаквах така явно да е казано в ефир.
Тези неща ги казват в последния момент.

Върнах.
Димо казва: “Тази победа ти дава шанс да дърпаш конците в племената. Ако спечелиш, наградата ще бъде скъпоценна“. Нищо за разместване.
Интересно, не бях се замисляла за такъв вариант, дори и да е логично очаквах следващата седмица син да отпадне, за да изравнят числеността. Сега остават 5 червени и 7 сини, не  е прецедент. После 6 на 5, и едва тогава нещо преди обединението да става, по-скоро очаквах двойна елиминация.
Сега се почувствах замислена ако сте прави как би подходил Момчил. Хе-хе, интересна тема за размисъл.

# 2 607
Твърдо за Алекса съм и ще му стискам палци
утре .Trophy
Кой ще победи зависи от сценария 😉

# 2 608
Тамън една коалиция започне да потъва - и бам ново разместване. Момчил да прати Мартин при гладиаторите а да вземе Рълев . Дивата река, ще си заслужи името

# 2 609
  • Euskal Herria
От колко човека е обединеното племе?

Общи условия

Активация на акаунт