💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 137 864
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 880
  • Другата България
И сега хората започват да попържат Рълев.
А той не е виновен, че въпросните ....продуценти толкова явно се месят в играта и си играят с играчите като с пионки от “Не се сърди, човече“.
Абе.....

# 2 881
Къде ги гледате тези неща? Аз гледах, че основно Дунев разказваше какви проблеми е имал на лоста и как едвам се е справил.

# 2 882
Точно това ме подразни и мен!
На Момчил са му усетили различния поглед към света  и си прокарват сценария зА негова сметка.Досега иначе да го бяха окичили с лъкове, стрели, томАхавки, ризници, брони, огърлици и всички хрумки от предишни сезони..
А накрая (хич не ми се иска) ще го сготвят като Юли.

# 2 883
Е нямал нищо Момчи, не е вярно, пак блесна Хиройски - спаси и двете племена от глад . Hands ClapHands ClapHands ClapHands Clap

# 2 884
Не помня миналата година кой ги играеше тези "лъжички", но си спомням, че бяха адски сръчни тогава играчите и за нула време ги вкараха тези топчета. В понеделник май няма да е такова положението и ще бъде зор.
Рълев псува като каруцар нещо... Маските падат!

Ти да видиш днес какъв постен залог за Момчил! Кой да ти предположи! А понеделник ми се струва, че неговите хора ще се възползват от щедростта му и ще пребивават на стопанството. Това "Ще може да атакувате хладилника" ми звучеше като казано за червените. Ако печелиха сините едва ли Димо щеше да го каже по този начин.

# 2 885
  • Другата България
От какъв глад ги е спасил?
Както писа потребителка по-горе, в момента, в който стана ясно от началото на епизода, че има вероятност Марто да стане червен, а те са абонирани за реката, хоп - реката вече я нямаааа, благодарение на “Момчил“.
Неее, благодарение на Тупаревци, с Момчи си беше чиста подигравка и това Момчил Щедрий....айде няма нужда, що не предложиха на Ръльо  тази дилема? И той щеше да реши така. Ама по-добре звучи Ръльо ИмунитетнИЙ, нали!? Въпреки, че на Рълев тоя имунитет тази седмица изобщо не му беше необходим, ама ей така, да го попържат сега, че за него имунитет, за Момчил ....така де. Blush
А на Момчи може и да му е нужен имунитет, защото като нищо ако пристане на Дуньо ТОЙ ще е на арената, а не Кръстникът.

# 2 886
  • При семейството си
Е нямал нищо Момчи, не е вярно, пак блесна Хиройски - спаси и двете племена от глад . Hands ClapHands ClapHands ClapHands Clap
Точно. Пък Рълев ще започне да събира един хейт, втори Алекса бил…с имунитета.

# 2 887
От какъв глад ги е спасил?
Както писа потребителка по-горе, в момента, в който стана ясно от началото на епизода, че има вероятност Марто да стане червен, а те са абонирани за реката, хоп - реката вече я нямаааа, благодарение на “Момчил“.
Неее, благодарение на Тупаревци, с Момчи си беше чиста подигравка и това Момчил Щедрий....айде няма нужда, що не предложиха на Ръльо  тази дилема? И той щеше да реши така. Ама по-добре звучи Ръльо ИмунитетнИЙ, нали!? Въпреки, че на Рълев тоя имунитет тази седмица изобщо не му беше необходим, ама ей така, да го попържат сега, че за него имунитет, за Момчил ....така де. Blush
А на Момчи може и да му е нужен имунитет, защото като нищо ако пристане на Дуньо ТОЙ ще е на арената, а не Кръстникът.

# 2 888
Е то и на Рълев му беше никва наградата. Той нямаше нужда от имунитета. Да му бяха дали някоя секирка, че да заприлича на Алексата.

# 2 889
Надявам се,че не е ирония.Иначе казах по -горе.Масата се кефи на Мартин и Вила.Такива като Момчил, както казва ММ не са родени за нашия свят! И няма нужда продукцията да го прави "Хирой", той си е такъв.
Но влизам в някакви ....и няма нужда

# 2 890
Е то и на Рълев му беше никва наградата. Той нямаше нужда от имунитета. Да му бяха дали някоя секирка, че да заприлича на Алексата.
Още повече, че на Рълев имунитета беше за един съвет, а не както е с гердани те, секирите, мотиките. Тях ги крие и ги ползваш когато ти прецениш
Та и Рълев нямаше нищо..
Има там едни умрели 60 гроша.
Общо взето май тези залози са  прах в очите. Е сега ако Дунев отиде да залага, не знам

# 2 891
Както Кеньо от фермата каза за Пешо “мазното винаги изплува” , това се отнася и за Мартинчо фасетата. Искрено се надявам коалицията на Дунев да сработи и тоя мазняр гаден да изчезне с 300 !

# 2 892
  • София
“Влизам в резиденцията, пълно уволнение! Един спи, един се пече!”
Еййййй, сакън никой не готви и никой не чисти🤭
Joy

# 2 893
  • софия
Много ми хареса епизода. Дадоха повече от отношенията на Момчил и останалите в племето. Там виждам взаимно уважение. Мартин се кефи, че е намерил достоен съперник в акъла и мисля, че и двамата се забавляват на макс. Харесаха ми.
 Алексата беше чуден на трасето. Много по добър от Калата и Дунев взети заедно. Просто се видя разликата. Жалко, че опонентът му отпадна с травма.
 Иначе много се смях как поддтичва към терена зализан и с вълшебната пръчка. Опасен е, хахахах.
 Вили шапка и свалям. Много и сече пипето и лесно хваща играта на всеки един. Яд ме е само, че е толкова потрошена и от тук нататък няма да видим нищо от нея на терен.
 В понеделник ще е голямото псуване. Ще хвърлят повече нерви, отколкото пот на терена.

# 2 894
Точно. Пък Рълев ще започне да събира един хейт, втори Алекса бил…с имунитета.
Баш, ама хората  смятат ,че са му изболи очите вместо изписали веждите   )))Всъщност от къде тръгна това, че ще има размяна на играчи, на вчерашното промо ли загатнаха

Общи условия

Активация на акаунт