Отговори
# 435
  • София
За тайствената жена Онур попита Афра. Акиф се държи винаги уважително, зададе си стандартните въпроси човека. За пръв път излезли заедно с г-н Мерт, не говорели за връзката си. Онур е от другата страна на Афра, не се вижда, само се чува.

https://twitter.com/akifyamann/status/1720187190599180663

Благодаря, това имах предвид с въпроса си, да не би и Акиф да е в играта, но явно не е Simple Smile

Започнах да гледам серията със субтитри, благодарение на коментарите тук Simple Smile Даже май ще я изгледам цялата Simple Smile
Абидин нали казал и на Ферит да не говори още със Сейран за бебето. Да не вземат конспирациите да излязат верни Simple Smile

# 436
Абидин нещо крие 100% ...
Има ли някой в тази къща, който да не е срещу Ферит и Сейран?
Дано спойлера с идването на Пелин в имението да не се осъществи...

# 437
Тайнствената жена се оказа Юлкем Севинч, гаджето на Али

# 438
Абидин нещо крие 100% ...
Има ли някой в тази къща, който да не е срещу Ферит и Сейран?
Дано спойлера с идването на Пелин в имението да не се осъществи...
За съжаление май натам вървят нещата

# 439
Абидин ми е супер мътен в този сезон. Като нищо ще му припишат и бебето, ама аз исках да е от Карлос Stuck Out Tongue Winking Eye

# 440
Абидин ми е супер мътен в този сезон. Като нищо ще му припишат и бебето, ама аз исках да е от Карлос Stuck Out Tongue Winking Eye
Хахахахаха

# 441
Може и да съжалява Суна за казаното, но не разказа напълно ситуацията на Сейран. Взаимно си помогнаха Суна/Кая. Тя каза, че ще се оженят, за да не убие баща й Кая, той потвърди от своя страна, за да защити Суна. После тя му се извинява, че го е въвлякла и му каза, че ще измисли нещо да не се женят, но Кая й каза, че ще се оженят. Искрено ми се видя поведението на Кая, защити я, после се заинати и прие предизвикателството за сватба. И да има други подбуди, ще са към семейството.
Нали и Сейран излезе лоша, като разказа в Мармарис за целувката м/у Суна и Феро.

# 442
  • Яко в Матрицата...
Ауу, що така с лошо? Joy

Абидин... защо решиха да се съмняваме така в неговата лоялност? Излиза, че докато уж много е обичал Суна, си е легнал (надявам се да е било еднократно) с ескито на шефа си... Колкото и да не го харесвам този сезон, не ми се иска това да е вярно. Но натам вървят нещата.

Феро бей нали каза на Сейран под моста - само на мен можеш да вярваш, сестра ти ще те продаде, ако ѝ изнася... Е така ще се окаже. Но и той няма на кого да се опре...

# 443
Аз не гледах епизода.. от части само, но май нямаше сцена между Ферит и Пелин?
Ферит не и е звънял или търсил май?

# 444

Пельо това и се кахъреше, че таткото не я е търсил...

# 445

Пельо това и се кахъреше, че таткото не я е търсил...

Охх милата 😂 с нейната си физиономия сигурно...
То се е видяло, че Ферит я прие само заради детето, което даже не се знае дали е от него... толкова ли не разбра, че не я иска? Ужас..

# 446
  • Яко в Матрицата...

Нещо позитивно 🧿🧿🧿💙🤍🧿🧿🧿

# 447
То образа на Аби, който градиха първи сезон се изчерпа и за да остане в дизито трябва да го въвлечат в някоя интригантска игра. Ама що пък с Пелинката....мен ми се искаше детето да е от Юсуф.  Повод и него да върнат. Grinning

Шефо много хубаво готви Joy
https://twitter.com/Puan_Sinirda/status/1720383026897576334?t=By … rM0Ynt6dLp5w&s=19

# 448
Това Аби с Пело малко в сферата на фантастиката.Кога да е с нея,като беше през това време със Суна?Пък и на Пело бременността не е от вчера..,

# 449
Бебето да не се окаже от Фуат🤣
Времево ще пасне, хем преди да умре, хем тогава се джавкаше с Ферит - имаше дразги, завист, хем искаше да има дете... А и Пелин в предния епизод каза, че носи "частица от Ферит". Генетично Ферит и Фуат имат общо ДНК, за това Пелин би била права.🤣 А и едва ли ще каже нещо такова просто от измислена вяра, със сигурност знае кой е истинският баща на детето...

Да кажем, че Абидин е бащата, защо и е да казва на майка си, че бебето е "частица от Ферит"? Колко частица от Ферит може да е бодигардът му? 🤣

Общи условия

Активация на акаунт