Отговори
# 450

Феро бей нали каза на Сейран под моста - само на мен можеш да вярваш, сестра ти ще те продаде, ако ѝ изнася... Е така ще се окаже. Но и той няма на кого да се опре...

Ами да няма.. Нито той, нито Сейран...  Явно трябва всички да ги предадат, та да разберат, че трябва да се опрат един на друг. И тогава дано доживеем да гледаме Сейфер срещу всички останали. Засега гледаме всички срещу Сейфер. Ей, душите, ако могат ще им извадят

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 13:52 от Dichkata

# 451
Според мен Пелин лъже и майка си.Зерин наистина вярва , че детето е от Феирит.Пелин така и изнася , според нея никой няма да направи ДНК  тест.Всичкия знаят колко болна е тя по Ферит и не допускат , че е спала с друг.
Според мен детето е или на Сертер или на някой случаен.Но не е от Аби , но според мен той си отмъщава ба Ферит , затова , че според него “уж” ги предаде и на каза , че са омъжили Суна.Затова и го пусна когато го бяха затворили , не за да помогне за любовта , а за да пострада Ферит.
За мен отдавна Абидин не е добър образ.

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 14:16 от Marbellaa

# 452
# 453
  • София
И аз не мисля, че бебето е на Абидин. То толкова теории вече ми се въртят за това бебе, че не знам JoyJoyJoy

Който иска да гледа целия репортаж по тв100, сега го качиха в ютуб
https://www.youtube.com/watch?v=38uYsK50ukg

# 454
Аз много харесах Суна този път, защо да е предала сестра си? По принцип всеки гледа себе си,  и да не забелязва проблемите на околните и близките си (Сейран) е себично и егоистично. И изведнъж се събуди предадена. Да, ама не. Тя не се интересува от никого освен себе си, защо очаква обратното от сестра си вече втори сезон. Поставям се на мястото на Суна, не бих отдала живота си в името на това да се чувства сестра ми доволна. А и Суна е лоялна, никога не е направила или казала нещо против Сейран.
Абидин, аз още отдавна ви казах, че той е ще излезе бащата Simple Smile кой друг ще да се прежали. Така ще го изкарат един интересен образ, а не плачещия страхливец. Интрига да има.

# 455
Аз много харесах Суна този път, защо да е предала сестра си? По принцип всеки гледа себе си,  и да не забелязва проблемите на околните и близките си (Сейран) е себично и егоистично. И изведнъж се събуди предадена. Да, ама не. Тя не се интересува от никого освен себе си, защо очаква обратното от сестра си вече втори сезон. Поставям се на мястото на Суна, не бих отдала живота си в името на това да се чувства сестра ми доволна. А и Суна е лоялна, никога не е направила или казала нещо против Сейран.
Абидин, аз още отдавна ви казах, че той е ще излезе бащата Simple Smile кой друг ще да се прежали. Така ще го изкарат един интересен образ, а не плачещия страхливец. Интрига да има.

Аз не съм съгласна. Все пак да не забравяме, че ако не бяха Сейран и Ферит, Суна отдавна щеше да е в Антеп, омъжена за някой Кязъм 2. Харесвам Суна, но според мен този път пресоли манджата.
За Аби обаче сме на едно мнение- нищо чудно той да се окаже бащата на бебето.

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 15:37 от Dichkata

# 456
Може да е била с някой на оня купон от 21ви ли 22 епизод ли беше😂😂😂 и самата тя да е заблудена кой е бащата.
Абидин ако е ще удари тотално дъно 😂

# 457
Аз мисля , че бащата е или  Ферит  или Сертер . Чичото ще се намеси , ще вкарат Пело в конака и тогава на хоризонта- Сертер. Ще гледаме двете мафии в борбата за едно бебе. Откарахме още някой и друг епизод.
Аби още си е влюбен и нещастен , но и не е простил на Ферит за женитбата на Суна. Затова сега Феро побърза да му каже. Не ми е ясно защо Пело първо него потърси и защо и помага. Може би иска да си върне на Ферит. Може би  не може да понесе щастието му със Сейран, като Суна. То пък едно щастие. По-точно немогат да понесат ,че въпреки всичко толкова много се обичат двамата.Не си дават сметка  ,че любовта върви заедно със смелостта.
 Не ми харесва ,че Асуман я забравиха напълно. Млада , образована,лоялна  , а не искат да направет нищо за образа. Занимават ни с "важната" Султан.
И темата  Султан много лесно  я затвориха. Ферит  се прави на гламав , нищо не разбрал, обвини Сейран ,че върти игри зад гърба му /говори със Султан/, пак тя виновна. Мразя хора които вменяват вина на другите. Опита се пак да се измъкне .Призна си Ферит , че е бил с нея нееднократно , разтрепери Сейран, каза и че темата е затворена , защото той така иска и готово.  "Пашата" така каза. 40 епизода чакаме това разкритие  и накрая.... Подминаха го като нещо едва ли не нормално. Поне разбрахме , че детето на Султан не е от него , ако може да му се вярва изобщо. Току виж след разрешаването на въпроса с бебето , се сетят че има още едно дете за съспенс.
За Суна нямам идея накъде ще завият сценаристите. Могат да я извисят , но могат и тотално да я сринат като образ. Зависи накъде е накривена шапката на фандома в дадения момент.
И защо Суна мисли , че само тя е жертвата. Криха я за да не я омъжат. Няма да забравя снената с нощницата  - Сейран беше готова на всичко заради нея , за да и помогне  Ферит.Да не забравяме  Фуат. Той загуби жевота си нелепо , заради устроеното бягство на Суна от сватбата. После само тя правела неща за другите. Това се нарича наблагодарност.Натресе и Юсуф . Не и каза за Кязъм и Зерин и т.н. И тя си  има своите грешки и не трябваше така да скача на Сейран. Ифа отдавна и промива мозъка , защото я разбра какво иска в действителност. Никога няма да забравя сцената със събличане и после с дрехите ,как се радваше  пред огледалото. Защо Ифа  не опита същата тактика със Сейран - защото просто няма да я огрее.Ще остане сама  Суна и тогава ще  потърси  Сейран, както и Аби.

# 458
  • София
Рибата отива на купон в 22-ра серия, в 18-та има някакви сцени със Сертер. Аз все се чудя, възможно ли е изобщо да не е бременна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 459
Ифакат е, как да кажа, с проблеми? съблече Суна, съблече и Пело, изпратила Султан при Ферит да го учи, спи с Орхан, и масажира краката на агата. Може и друго да има. От нея всичко може да се очаква. Тя е за червената стая.

# 460
Не вярвам Пелин да е оглупяла до толкова, че да спи с най- доверения човек на Ферит и да рискува да пропилее и без това минималните си шансове да остане в живота му.
Не вярвам и, че Абидин ще преспи с момичето на своя приятел, шеф и брат, независимо от моментното му психическо състояние.
За мен даже подозренията в тази посока са абсурдни. Ако излезе така, спирам да гледам на момента, защото не си падам по фантастиката.
Според мен Аби винаги прави физиономии, когато се заговори за бебето, защото съмненията му, че не е от Ферит са огромни. Точно за това му препоръча да не избързва да казва на Сейран, което си е грешен съвет отвсякъде.

Впечатляваща Суна!
Разбрах и почувствах, всяка нейна дума и емоция. Тя не желае богатство и власт, иска свобода, толкова е простичко. Вижда шанс да се измъкне от Ада и се хваща, като удавник за сламка. Вижда малка искрица надежда за щастие и се топли от нея. Не мога да я обвиня в нищо.
Сейран и Ферит се влюбиха, въпреки всичко, защо тя и Кая да не могат?
Сейран се страхува за нея, не иска да я наранят, но тя по- добре от всеки трябва да знае, че за сестра й всичко изглежда по- добро от това, което преживява в момента, като "втора употреба" дъщеря на Кязъм.
Трябва да призная, че фокусът на Кая с импровизираният пръстен беше много симпатичен и романтичен. Сякаш залъгваше малко дете Simple Smile и успя. Успя да я омае с мил жест- толкова малко й трябва на Суна. Дай й малко внимание и нежност и тя ще те последва.

Хареса ми, че Ферит отиде веднага да разкаже на Абидин за плановете на КайСун, взел си е поука от предният път. Хареса ми, че Абидин, въпреки опиянението от алкохола имаше трезва преценка за нещата и призна грешката си спрямо Суна.
Много мъчно ми стана, когато каза, че докато си правим планове, Съдбата ни се смее, а неговата е умряла от смях.
Искам да се влюбят с дъщерята на Шефика. Давам им благословията си Sunglasses

Любимият ми момент на СейФер е, когато Сейран насърчи Ферит да спре Тайлан, заради здравето на дядо му. Първо подкрепата, която му оказа и второ- това момиче, ах на това момиче шапка му свалям за пореден път. Какви ли удари не получи отвсякъде и от деде включително, но тя не губи емпатия към останалите нито за секунда. Това момиче заспа с приспивателни- уморена от собствените си проблеми, а на сутринта намира сили да раздава и сърце да съчувства на другите. Това по повод чуденките ни, какъв пример дава сериала.

Аз, поне си мисля че таблетките до леглото бяха приспивателни/ успокоителни...? Не знам, дали има разследване в ТТ по повод това, но аз веднага се запитах, дали не тръгнахме по пътя към кабинета на Гюлсерен.

# 461
  • Яко в Матрицата...
Джули, на шишето си пишеше, че са приспивателни - sleeping pills.

Според мен, насочват вниманието към Абидин, за да сме още по-изненадани, когато ни поднесат истинския баща. Ако все пак ме се окаже, че е на Феро Simple Smile

# 462
Джули, на шишето си пишеше, че са приспивателни - sleeping pills.

Това съм го пропуснала.

# 463
Абсолютно точно Джули и да допълня- любов. При всички липсва, не са я получили, не са я познали. Нито Ферит, нито Сейран, нито Суна. Спомнете си детството на Суна и Сейран, което ни дадоха.

# 464
Дирен във Франция, за получаване на наградата за най-популярен телевизионен актьор на годината. Честита да му е!

https://twitter.com/TvDunyasii/status/1720830703976288463

Общи условия

Активация на акаунт