Отговори
# 465
Сладка Афра! ❤️

# 466
Аз малко извън темата на серията..
Обаче аромата на новият парфюм, който Рамо рекламира е жестокк 🔥🔥🔥

Ще коментирам и моите впечатления, ако има такива де...

# 467
Малко спойлери, за който има нерви
Скрит текст:
Сертер се завръща, Юсуф не. Пъръл ще изобличи Пелин. Кая използва Суна. Дъщерята на Шефика ще се изненада като види Ферит в имението- не е знаела кой целува. Сейран ще иска да направи аборт, но Ферит ще я спре. Заради вуйчото Ферит ще заведе Пелин в имението.

# 468
Афра се е подстригала като Ознур. В туитър са в траур😂
Да не пуснат сцена, в която Сейран се подстригва, защото Ферит й галил косите 😂
Мисля в "1001 нощи" имаше такава сцена в последните епизоди 🤔

# 469
Тази котка не беше ли на Мерт ? 😍

# 470

Май, че да! Виждала съм негова снимка с такава котка, но не бях сигурна. Не ми се струва снимката да е колаж🤔

# 471
Не е подстригана Афра, питали са майка й Grinning Пък и има рекламен договор с Елидор.

То грехота да постриже такава коса Heart

https://twitter.com/H778H778/status/1720860864960479645

# 472

Това коте също е на Мерт

# 473
Дирен във Франция! Напълно заслужена награда! Невероятен актьор!

# 474
  • София

Мисля, че тази снимка е много стара.

# 475
Забрави и новия жених, той също е лишен от любов. Какво каза на майка си в стаята- ти ми отне приятелите, средата , родината. Сега е мой ред ..... Той също е бил манипулирян, но според мен сега наистина се заинати защото видя в какъв ад живее Суна и му стана жал. От друга страна Суна не мисля, че завижда на Сейран, че е Корхан. Тя и на Абидин си беше навита. Момичето иска мъж и винаги е искала, защото за нея това единственият път към свободата. Тя завижда на свободата на Сейран- да излиза, да се облича както си иска. Та Сейран се облича като за дискотека в 50% от времето,  а Суна винаги е облечена като лелка- не ви ли е направило впечатление.Не я виня , всеки спасява кожата си както може, пък после ще му мисли.
Абсолютно точно Джули и да допълня- любов. При всички липсва, не са я получили, не са я познали. Нито Ферит, нито Сейран, нито Суна. Спомнете си детството на Суна и Сейран, което ни дадоха.

Последна редакция: нд, 05 ное 2023, 08:44 от Ela1

# 476
Снимката на Афра с Нагиш е от времето , когато тя живееше с Мерт Я Котката е негова

Не случайно (то не се знае де Grinning) Кая направи фокус на Суна Да и предаде накакъв илюзионен свят
Преди казвах , че Таро не му разбирам думите много  , но го харесвам Grinning Чаках да го видя и като артист как е
Не ме впечатли , но в сцените с Берил пък ми хареса Има химия между тях Берил е много добра актриса за мен  С Мерт имаха силна сцена  в епизода   Кадрите с хамсията не съм ги гледала Не знам дали чичото  е с 2 жени даже Grinning Абидин (Ерсин) не ми харесва чисто визуално като мъж  АбСун ми беше безразлична , та  чак абсурдно ми се вижда хамсията да е била с него след или по време на Ферит Пък и да не забравяме менинга за Буче , едва ли ще и сложат Аби Grinning

За Мерт нямам идея как и защо попадна в тази въртележка . Той самият каза , колко мисли за героя Ферит , а да не помисли за собствения си живот ми се вижда като шега

# 477
Малко да разнообразим темата с едно отклонение:
Ето какво значат имената на героите в сериала:

Ферит е име от арабски произход, означаващо Несравним, без аналог; Единствено число, специално

Фуат, е име от арабски произход, което означава сърце или душа. Със смъртта на Фуат, Душата напуска семейство Корхан.

Орхан е от персийски произход, военен лидер, глава на крепост.

Халис е от арабски произход – "искрен, честен; безпристрастен, девствен." (в началото така беше позиционирано за нас)

Гулгюн е турско (тюркско) име, което означава роза на деня или ден на розата.

И така, да, турците избират имена със значение за своите герои.

И тук е значението на фамилните имена на две семейства: Корхан е господар на огъня, а Шанли е известен, добре познат.

# 478
Забрави и новия жених, той също е лишен от любов. Какво каза на майка си в стаята- ти ми отне приятелите, средата , родината. Сега е мой ред ..... Той също е бил манипулирян, но според мен сега наистина се заинати защото видя в какъв ад живее Суна и му стана жал. От друга страна Суна не мисля, че завижда на Сейран, че е Корхан. Тя и на Абидин си беше навита. Момичето иска мъж и винаги е искала защото за нея това единственият път към свободата. Тя завижда на свободата на Сейран- да излиза, да се облича както си иска. Та Сейран се облича като за дискотека в 50% от времето,  а Суна винаги е облечена като лелка- не ви ли е направило впечатление.Не я виня , всеки спасява кожата си както може, пък после ще му мисли.
Абсолютно точно Джули и да допълня- любов. При всички липсва, не са я получили, не са я познали. Нито Ферит, нито Сейран, нито Суна. Спомнете си детството на Суна и Сейран, което ни дадоха.

Кая още ми е загадка, не сме гледали никакво минало. Добре описвате Суна и това имах предвид, като малка и бой е яла заради Сейран, и наказания, застъпвала се е за нея, защитавала я е. Така е и както писа Рени- да нямат кристални топки. Тази липса на комуникация, на споделяне, ги кара да правят грешки.
Ферит ще се оправи, ако е само със Сейран във всяко едно отношение. Сейран и тя, търси доверие, подкрепа, обич, да е ценена и т.н.

# 479
Ponky
И аз също не мисля,че Суна завижда на сестра си. Не мога да я  опрекна,че търси щастие,  свобода,спасение, любов, подкрепа.  Кой не иска да бъде щастлив?  Мисля,че  заслужава да намери своя път, своето място и да се избави от бащиния ад.  Колко много изтърпя, чак сега показа негодуванието, унижението,болката са..
Като се сетя в ретроспекциите, колко пъти е отнасяла пешкира от баща им. Направо е смешно и нелогично, да си помисля,че мисли лошото на Сейран или че й завижда.
Има и друго, Ферит и Сейран са влюбени,обичам СейФер. Но истината е,че хубавите дни на Сейран, откакто се  омъжи,се броят на пръсти.

Не пожелавам  на нито една жена, да е на нейното място. Защото  с Ферит преминава през всички кръгове на ада. Феро ще се оправи, ще тръгне в правия път. Около Кая ми е интересно  какво ще измислят сценаристите. Бих се радвала, да е от добрите. Сценаристите все още не са решили съдбата му. Joy

Общи условия

Активация на акаунт