Отговори
# 525
  • Яко в Матрицата...
Отдавна не бях гледала по няколко пъти сцени от сериите. В последната имаше достатъчно такива, особено тези на СейФер. Ето това исках да видя - да се подкрепят.
Суна - Сейран… Гневът на човек винаги се изсипва върху най-близките, които обикновено не са и виновни. Проблемите на Суна не идват от това, че е защитавала сестра си, а от родителите й. С баща насилник и майка, която е гледала безсилно как този баща пребива децата й, е стигнала дотук. Съгласна съм, че тя чакаше принцът на бял кон да изкачи кулата и да я освободи от теглото. И все още го чака…

# 526
Здравейте момичета, изгледах серията днес на един дъх малко по динамична с повече сцени на нашите хубавци.. Абидин за мен крие нещо много ми е мътен, както някой от вас писаха вече мисля че е забъркан с Пелин, което ще е много грозно. По темата Суна, милата така и не дочака принца на бял кон Абидин излезе страшно мекотело...дано Кая наистина вземе се влюби в нея щом се и опълчи на майка си и даде да се разбере че не е маша в нечии ръце... Като сценаристите ни объркаха доста с двойните игри на Нюкет ту добра, па после срещи и със Зерин та после и с фотографа взеха ни малко за шарани две и две не може да се събере много въпросителни без отговор.....Дано в предстоящата серия Сейран разбере за бебето, че този въпрос много се провлачи. От началото се говори за нейна бременност, а дано ама надали. За бебето на Пелин след сцената с двете плюшени играчки ми стана ясно,че наистина не е дете на Ферит. Надявам се нашите да останат един за друг борбени до край, в крайна сметка почти във всяка реплика се набляга на повечето персони всички срещу тях и те сами с любовта си срещу всички. Някой дали не е засичал нова пикантерия за предстоящият епизод? Sad

Последна редакция: пн, 06 ное 2023, 16:19 от kotkata362

# 527
  • Яко в Матрицата...
Хубавици мамини Joy

# 528
За мен е все едно дали бебето е от Ферит,или не
Мисля,самият факт,че той признава връзка с Пелин през онази вечер е достатъчен Сейран да го напусне
Даже и да се разбере,че бебето не е негово,той не се усъмни.Лошо...

# 529
Голота / Джем

Страхотна фотосесия...

# 530
Народно творчество Stuck Out Tongue Winking Eye

# 531

Оххх не могаа ... 😂😂😂

# 532
Изобщо не чакам фрагмента.
1000 % пак ще е пълен с побоища и скандали 🤦

# 533
  • София
Имам един върпос, съжалявам, че връщам две серии назад, но сега се осмелих да си пусна тези диалози с превод на английски.
Първият разговор е между Пелин и Ферит. Той пита кога е станало, тя отговаря "онази вечер, когато остана при мен". Не знам до колко е точен превода, с който го гледам, но как се разбира за кога говори???
Вторият разговор е между Ферит и Абидин. Когато Аби го пита сигурен ли е, той казва, не ме обърквай повече, тя не е била с други мъже, а и времето съвпада... За какво време говори???
Та аз ли нещо изпускам не знам, но изобщо не ми стана ясно от тези разговори кога е станало това бебе.

Последна редакция: пн, 06 ное 2023, 22:59 от MysteryG

# 534
В 19 епизод нали остана при нея, понеже я беше страх от Сертер. Дето го целуна и му вика "обичай ме". Новите сценаристи удобно го използват да й надуят корема.
Толкова е самовлюбен Ферит, че даже не допуска, че тая парцалана може да е спала с този 🤦

Абе ако съм на Сейран няма да го погледна, независимо дали е бременна от него🤦

# 535
В 19 епизод нали остана при нея, понеже я беше страх от Сертер. Дето го целуна и му вика "обичай ме". Новите сценаристи удобно го използват да й надуят корема.
Толкова е самовлюбен Ферит, че даже не допуска, че тая парцалана може да е спала с този 🤦

Абе ако съм на Сейран няма да го погледна, независимо дали е бременна от него🤦

В Турция е Сейран,не в България.От семейство Шанлъ
Баща и ще я намери където и да отиде и ще я омъжи за някой още по-зле от всички психо накуп
Затова не трябва да сме толкова крайни в желанието си тя да си тръгне,защото не се знае къде ще отиде
Все още не разбирам защо се върнаха в имението,при условие,че Ферит не искаше да се връща там

Последна редакция: пн, 06 ное 2023, 19:36 от VAL*

# 536
Визираш вечерта в която Феро й врътна ключа ли 😆. Можееееее!!!! Тя мама нали й го каза кратко и ясно. -  набутай се в леглото той няма да помни! Може и да си права и объркването му да е от там. Той знае, че не е станало нищо, но пък е толкова уверен в чистотата на Пелин, че не допуска тя да е спала с друг и подлага себе си на съмнение?! Ще видим. Те и сценаристите още не са наясно. 🤪
Имам един върпос, съжалявам, че връщам две серии назад, но сега се усмелих да си пусна тези диалози с превод на английски.
Първият разговор е между Пелин и Ферит. Той пита кога е станало, тя отговаря "онази вечер, когато остана при мен". Не знам до колко е точен превода, с който го гледам, но как се разбира за кога говори???
Вторият разговор е между Ферит и Абидин. Когато Аби го пита сигурен ли е, той казва, не ме обърквай повече, тя не е била с други мъже, а и времето съвпада... За какво време говори???
Та аз ли нещо изпускам не знам, но изобщо не ми стана ясно от тези разговори кога е станало това бебе.

# 537
Направо си го смотолевиха въпроса относно кога точно е забременяла Пелин. Според мен и те не са сигурни, сал един Ферит е убеден Grinning

# 538
  • София
Ами точно това имам и аз предвид, реално нищо не става ясно - онази вечер, когато остана при мен. Той в първи сезон не спи при нея само веднъж.
Опитвам се да си докажа, че не е спал с нея в 19-та серия JoyJoyJoyJoy
То е ясно, че сценаристите ще решат накрая Simple Smile

# 539
Уж тук е станало 🤦

https://youtube.com/shorts/VsKZ4I5xPnk?si=dmzcqhss9D8yco_P

На другия ден с цялата си наглост я води в къщата 🤦

Независимо къде живее Сейран, трябва да си вземе живота в ръце и да се махне от всички отвратяги. Лошото е, че дори не работи някъде, някой да й каже да отиде в чужбина 😂 Както Есра от Ask, mantik, intikam😂

Общи условия

Активация на акаунт