Отговори
# 555
Фраг утре вечер щяло да има..

# 556
  • София
Ами Ермулах спря емотиконите и сега никой не знае. Нямало да има. Утре.
Те не снимат тази вечер явно, Гьозде пусна стори от самолет....

# 557
Много неуважително към зрителите..
Не им е за първи път...
Мисля, че само нашият сериал го влачат така по нощите или изобщо никакво разяснение не дават..

# 558
Ама това имаше ли го в първи сезон? Никакво уважение към зрителите. Добре, че са рускините да ме развеселят- всички били в депресия и нямало кой да направи фрагмента, още се чудели кой ще е баща на детето и т.н.🤣🤣🤣

П.П.Сега чета в групите, че снимали някои сцени отново, та затова било забавянето

Последна редакция: пн, 06 ное 2023, 23:36 от Dichkata

# 559
  • София
Преснимат те, дрън дрън. Миналия сезон май имаше един фраг в 2 през нощта. Все около 12 бяха. И аз не знам да има друг сериал, на който всички фрагове са по нощите.
Онзи акаунт в туитър, дето звездите му го говорят, пусна хубави спойлери. Жалко, че не са верни Joy
Друг спойлерски в туитър, дето бил вътрешен (Joy) пише, че трейлърът бил готов, но нарочно не го пуснали, заради слабо взаимодействие.
Между другото в класацията на Адба, туитовете са наполовина миналата седмица, но то е заради рибата, шнур да му мисли.

Последна редакция: пн, 06 ное 2023, 23:50 от MysteryG

# 560
Да се включа и аз!Мисля,че бебето е станало по-рано от 19 серия с участието на Сертер.Спомних си момента в който се засякоха в магазина за подаръци.Пипилота слагаше шал на Сертер и Ферит си спомни как на него му вързваше такъв шал.Още тогава си помислих,че връзката им съвсем не е платоническа или ако все още е била,то със сигурност след това са я изконсумирали.Бурната реакция на Сертер,след като му призна,че се е сдобрила с Ферит въобще не предполага невинно приятелство между двамата.Ако не е имало нещо между тях,Сертер нямаше да реагира по този начин.Даже и Ферит да е преспал с нея вечерта,тогава още нямаше Сейфер и Ферит все още не искаше да осъзнае,че се е влюбил в Сейран.Признанието му пред него самия и другите дойде след развода  когато разбра,че напълно е загубил Сейран.Тогава именно и Сейран призна,че го обича.Сейфер се появи след развода.Така че,ако сценаристите имат малко мозък ще използват точно тази ситуация и ще направят Сертер баща на детето на Пипилота.Не искам да правят от Абидин отрицателен герой.Искам именно Абидин да бъде човека,който ще се усъмни,ще  открие Сертер и ще го заведе при Ферит.Относно Суна искам наистина Кая да се влюби в нея,да се оженят въпреки майка му и да се изнесат от имението.Именно Кая да е този който да покаже верния път на Ферит,че докато не се изнесе от змиярника никога няма да е щастлив в брака си.Искам да се помирят и заедно да строшат главите на змиите,а след това да създадат своя бижутерска империя.Да си призная,Кая все повече започва да ми харесва и както казах и преди,има нещо Феритско в него.Двамата братовчеди имат много общи черти в характерите си от Фуат и Ферит например.И двамата защитават жените си,не толерират насилието над жени,не се покоряват и подчиняват,а следват своите си правила.Най-красивата сцена в 44-ти епизод беше пръстена направен от храста и самото му поднасяне.Напомни ми за цветето,което Ферит подари на Сейран в горската хижа.Най-сетне една наистина романтична сцена се появи във целия втори сезон.Не искам Сейран сега да е бременна.Това с бременностите започна да става банално.Искам по-скоро да разкарат Пипилота и откачената и рода в небитието,да се преборят с Ифош и Нюкош и тогава да дойде и бебето.

# 561
# 562
Добро утро! Да помогнем на Феро бей, докато чакаме фраг 😁🤭🤣

# 563
# 564
  • София
Добро утро! Да помогнем на Феро бей, докато чакаме фраг

Забравили са целувката в дискотеката Joy

# 565
Това, което ми се е запечатило от връзката Сертер- Пелин е, че тя отхвърли опитите му за близост. Имаше сцена, в която пиха вино и си пуснаха филм, той се опита да я целуне, но тя се отдръпна- Ферит беше в главата й.. Не знам..., това ми приличаше на обичайното им състояние. Тя го използва да дразни Ферит, но не му даваше нищо в замяна.
Точно, за това би ми било странно и той да е бащата.
Абе изобщо убедена съм, че не е Ферит, абсурдно ми е да е Абидин и нелогично да е Сертер Grinning
От друга страна не виждам Сертер, каква работа има в дизито отново, освен ако не е бащата.
Тази бременност ми е пълна мистерия Grinning

# 566
В единствения сериал, който съм гледала с "фалшива" бременност ('Любовта не разбира от думи'), бившата мадамата също твърдеше, че е бременна от главния (Бурак Дениз) в опит да го раздели от любимата му (Ханде Ерчел). Онази беше ходила да си прави ин витро процедури. 😅😂
Не си спомням как се разви действието по случая, ама я разобличиха по някакъв начин. Там също главния беше готов да приеме отговорност за бебето, но без да се разделя от героинята на Ханде.

# 567
  • Яко в Матрицата...
Не го мислете - детето си е на Ферит... За по-голяма драма Joy

# 568
  • София

Тази бременност ми е пълна мистерия Grinning

Точно, скалъпена работа Simple Smile

И аз на този сериал Ханде и Бурак съм гледала 10-12 серии и това е, което съм запомнила, лошата как звънеше да я оплождат. Но мисля, че някъде другаде съм виждала нагласена история с ехограф, просто не помня къде.

Ааа, не JoyJoyJoy, докато не направят ДНК не вярвам, че е на Ферит JoyJoyJoy

# 569
Е тя си лежеше с корема там ехограф и правят , отделно майка й трепери над нея.Бременна си е , просто не се знае от кого и как не е разбрала толкова месеци , и как в “уж” в 4 месец корема й е бил залепен за кръста.Ама филм да става.

Общи условия

Активация на акаунт