Битовизъм- спор, дреболия или не

• 8 347
  • 213
  •   1
Отговори
# 15
На мен също не ми харесва много, бих си изказала мнението, но щом на теб ти харесва си го носи. Не винаги харесваме еднакви неща, но чак такива драми от твоята приятелка, не са нормални.

# 16
Ами излизал на няколко срещи комуникирал съм с доста момичета, като бях свободен. Не искам да обидя някого, но положението е доста зле. Все не мога да попадна на човек. Трудно е. Хората за съвсем други неща си мислят. Да си живеят живота, заведения, почивки само. На никой не му дреме за семейство , връзка, деца от свободните. Не ви го пожелавам да ви се налага на тази възраст да си търсите половинка. Бъдете щастливи с вашите

# 17
  • here and now
Много хлъзгава тема...

# 18
Часовника е за теб, не за нея.
Приятелката ти е тъпагьоз, който иска да се налага. Държи се като пет годишна кифла.
Свий и сърмите,  кажи и, че ти харесва, взел си го за теб си, не заради нея.
Кажи и ако смятам тая дреболия за толкова сериозна да си омита крушите.
Егати и истеричката и манипулаторката.

# 19
На мен не ми харесва покривката на масата.
Приятелката може да е руса, а шибания часовник няма цифри и създава затруднения.

# 20
Ами то натам отиват нещата, опитвам се да не се предавам. Но не ми издържат нервите вече. Всеки ден разправии за някакви такива дреболии. А и не ми се искаше да ходя пак по срещи, че е кошмар.
А смятам себе си за напълно нормален. Големия ми недостатък е, че съм разсеян. Просто ми беше интересно часовника наистина ли е грозен и старомоден. Исках да чуя и други мнения. Аз приемам градивната критика и на никой не бих се обидил

# 21
Ти нямаш ли собствено мнение?
И грозен да е, ако ти харесва, какво ти пука?

# 22
Имам и за това стана спора. Между другото какво мислите за зодия рак? Надявам се някой да не се обиди

# 23
Аз съм рак. Хем се харесвам, хем не се харесвам.
Приятен изрод съм.

# 24
Благодаря на всички  искренно за включването

# 25
На някой не му се спи.

# 26
  • София
Това е типично манипулаторско поведение.,Чак на нарцистично прилича. А за разправиите- веднъж станат ли ежедневие, няма да спрат. Така че или трябва да се примириш с всекидневни разправии, или да я напуснеш?!  Лично аз съм на принципа, че по-добре сама, отколкото с човек, който не се държи с мен както трябва. Ако не попадаш на читави жени, може би трябва на различни места да ги търсиш 🧐
А за зодиите - всички зодии си имат и хубави и лоши черти. Важното е човека кои от тях е развил повече - лошите ли, или добрите.

# 27
По-добре сам,отколкото зле придружен! Нито един мъж и жена не заслужават такова поведение от половинката си! Липсва себеуважение при теб,примирил си се с остатъците,а не трябва да е така.
Колкото по-скоро зарежеш егоистичния цербер,толкова по-хубав ще става живота ти!

# 28
Не ги търся в секс сайтовете повярвай ми. Инсталирах си 2-3 приложения за нормални запознанства тогава

# 29
И аз съм Рак.Но не се захващам за такива дреболии,защото всеки си има вкус.
Както аз не бих искала мм да ми се бърка за обличане и т.н.Така и аз го оставям да си решава сам какви дрехи и аксесоари ще носи и т.н.
От колко време сте заедно?

Общи условия

Активация на акаунт