На море в България 2024 г.! - Тема 1

• 80 673
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • В.Търново
По Нова на времето го дават преваляваноя, дъждове цяла седмица. Края на август винаги е рисковано за море. Времето се променя.

# 721
  • There I was on a July morning
benita_a, нямам отзиви за комплекса, но само с 2-3 клика в сайта, видях, че условията за изхранването са описани:
"Нашата концепция за резервация с включена закуска, включен пълен пансион или полупансион: вода, сок, чай, кафе и мляко са включени към закуската. Вода и сок (диспенсър) са включени към обядът и вечерята. Алкохолни напитки не са включени".
Дори има и менюта с цени в ресторантите.

# 722
benita_a, нямам отзиви за комплекса, но само с 2-3 клика в сайта, видях, че условията за изхранването са описани:
"Нашата концепция за резервация с включена закуска, включен пълен пансион или полупансион: вода, сок, чай, кафе и мляко са включени към закуската. Вода и сок (диспенсър) са включени към обядът и вечерята. Алкохолни напитки не са включени".
Дори има и менюта с цени в ресторантите.

Благодаря ти:blush:
Интересно, че на телефона ми менютата на ресторантите не се отваряха /и реших, че липсват/, а на лаптоп като пробвах - ДА!
Да, разясниха ми по телефона като им звънях да питам за оферта, че е ИЗХРАНВАНЕ, а не ALL INCLUSIVE , но исках да разбера какви точно са цените.....тъй като за храната и обстановката големи хвалби,рейтинг 9.2.
Лошото е, че като тръгнеш да купуваш цял ден води, кафета , сладоледи, някоя и друга  бира или алкохолче за обяд, вечеря..... това са още минимум 100лв на ден, защото цените са доста високи вътре...
Почти се бях навила за него, но май ще се откажа...
Миналата година бяхме в  PARADISE BEACH пак в Св.Влас , но той е Ultra all inclusive...
Ще търся пак нещо подобно...

# 723
Да, скритите харчове доста утежняват сметката накрая. То да са само напитките и сладоледите, ами като се почне: паркинг, шезлонги и чадъри на плажа, не знам си какво още... И като удариш чертата, по-евтино ти излиза на ОИ.

# 724
Да, скритите харчове доста утежняват сметката накрая. То да са само напитките и сладоледите, ами като се почне: паркинг, шезлонги и чадъри на плажа, не знам си какво още... И като удариш чертата, по-евтино ти излиза на ОИ.

То за същите тези пари, че и за по-малко със сигурност ще намеря ОИ  или Ултра ОИ, но специално в този ПРЕМИЕР ФОРТ БИЙЧ отзивите за храната и цялостно са суперски, затова ме блазни..
Но вътре всичко е много "дебело" по баровете и ресторантите..и смятайки грубо ще ни коства поне 1/3 още от цената престоя😃🥂🍾🎂

# 725
Плаж Липите - остана ми сърцето там и мисля постоянно за този плаж, не мога да се концентрирам. Grinning
И на 3-те плажа около Синеморец - Велека, Бутамята и Липите беше изключително чисто и красиво. Но "Липите" е от друго измерение, явно дивотията ме влече вече.
На Попския плаж в Царево тази година беше много зле, много мръсно и съмнително без плажуващи, а преди 2 години след снимките на "Игри на волята" беше страхотно.
Като цяло Царево дълбае надолу, а го помня от 90-те когато централната улица беше само с търговци и имаше много народ. Сега дори пейките в морската градина са прибрани, има 20 пейки точно, а тя е огромна. Заведенията са намалели драстично. Плажовете в града са на ръба на съществуването си, изключително тесни плажни ивици, изядени от водата. Има и други неуредици, явно нямат интерес да привличат почиващи.

Изобщо връщането на работа след почивката и в края на лятото е тежко психическо изпитание, за което трябва да се връчва награда на оцелелите. Grinning

# 726
  • Русе
Здравейте. Има ли някой в момента на Златни пясъци? Интересува ме времето и дали морето е бурно, че детето е на лагер, а не откривам уебкамери да видя. Като е на плаж не взема телефона.

# 727
Слънчево е, доста топло и приятно за плаж. Морето обаче е много бурно, вълните стигат 1.5 -2 м.

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 14:18 от Wintle

# 728
В момента съм в Несебър, МРМ хотел Арсена, утре ми приключва почивката. Ако някой се интересува от нещо мога да отговоря. Вчера и днес морето е прекрасно, водата е кристално чиста, спокойно без вълни. А пък аз точно вчера и днес не мога да вляза естествено.
В понеделник и вторник имаше много вълни, морето беше много бурно.

# 729
В момента съм в Несебър, МРМ хотел Арсена, утре ми приключва почивката. Ако някой се интересува от нещо мога да отговоря. Вчера и днес морето е прекрасно, водата е кристално чиста, спокойно без вълни. А пък аз точно вчера и днес не мога да вляза естествено.
Мен ме интересува хотела.
Ако е заради женските неща невъзможността за влизане в морето, има тампони за плуване, менструални чашки, едни тамполни като гъбички, менструални бански.

# 730
Здравейте!Ако ми се отвори парашута,от 6 до 9.09 ще.отидем до Царево. Как е времето там в началото на септември?Водата студена ли е?

# 731
Не, водата е доста топла. В момента вали и е ветровито. Синът ми със семейството му са там на почивка и току що се чухме. До вчера всеки днес бяха на плаж. Само в един от дните жълт флаг и един с червен, вчера зелен флаг.

# 732
  • В.Търново
Моля те, разкажи от първо лице за хигиената в стаята, ресторанта, хотела като цяло, храната разообразна ли е? Какво предлагат в ресторанта? Чела съм смесени коментари и не знам.... С паркирането как стои въпроса?

# 733
Моля те, разкажи от първо лице за хигиената в стаята, ресторанта, хотела като цяло, храната разообразна ли е? Какво предлагат в ресторанта? Чела съм смесени коментари и не знам.... С паркирането как стои въпроса?
Паркирането там е сложно ...Но имало алтернативи.
Аз също съм чела доста противоречиви коментари и за това ми е интересно.

# 734
За хигиената, според мен е добра. Всеки ден минават камериерките почистват може би не основно почистване, но го правят, сменят кърпите. Зареждат с вода, в случая бяхме двама- две бутилки 0.5 мл.
Храната на закуска е еднообразна, да не кажа, че е еднаква всяка сутрин, но има всичко. Яйца, колбаси, сирена, мекици, палачинки, пържени филийки, плодове, а бе каквото ви се яде, но е еднаква.  Обяд и вечеря има известна доза разнообразяване, но не очаквайте нещо кой знае какво, като разнообразие.🙂 Общо взето има за всеки вкус по нещо- пилешко, свинско, риба, салати различни, десерти .Например има неща, които не ми харесват на мен, странни са ми, но не означава че други не ги ядат.
За паркинг се плаща отделно, само не разбрах колко де, при настаняване пред мен плащаха нещо от сорта на 105 лв, може би за 7 дена ли ще е това🤔Казвате си регистрационния номер и плащате.
Хотела е хубав голям, ние бяхме в суит, със страхотна гледка към морето.
Ако има нещо друго питайте🙂
Коригирам това с паркинга, нещо не излиза сметката, да не ви подведа. Понеже не бяхме с кола, по-запознатите да кажат.
[quote author=Русалка_1 link=topic=1601683.msg48484214#msg48484214 date=1725014783]
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт