На море в България 2024 г.! - Тема 1

• 80 747
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
На Влас в повечето заведения таратора и пърленката бяха най-евтини… около 9-10 лв. Супите около 15-16 лв, салатите 20 лв….
Аз обаче бях много доволна както от храната, така и от обслужването !!

# 706
И защото преимуществено е била ловна резиденция, та за това са си направили труда да докарат пясък чак от Либия... вЕрвайте си!
"Пясък от Либия" е градска легенда. А и Тато нито се е пекъл на плажа, нито е влизал в морето. Имал си е закрит басейн с морска вода. Има писано по въпроса, дори в книга - Тодор Живков : Власт – свидетели, участници / Иван Бакалов. - София : Кръг, 2021

# 707
Ла Кубанита не става за хапване и пийване. Щерката връща два пъти баш коктейл, поне не ги сложиха в сметката, хаха. Алфредо Торес прави там шоу едната вечер задължително и тогава се пълни заведението. Ние също ходим, но заради него и танците, не храната.

# 708
А кое заведение там става за хапване? Защото на другите, на които сядахмв храната беше абсолютно зле и с компромис. Ние бяхме вторник вечер на кубинско парти, нямаше го Алфредо, а някаква група танцьори и заведението беше пълно.

# 709
На мен ми харесаха “ Свети Никола”, “ Балкан”,” Викторио”,” Фентъзи”, гръцкия “ Аераки” / даже там ходихме няколко пъти/. Забележки имам към “ Ла перла” заради мудното обслужване, високите цени и малките порции.Също и към пицария “ Мериамо”… посредствена кухня.

# 710
И аз споделих по рано за Аеракито и за още две заведения.Лазур над Ривиерата и Панорамата до Бадемите.Но за второто само с резерве и вечерта, вкусна, прясна и на нормални цени е храната.
Ако някой отива към края на месеца ще дам пак нови отзиви, защото от сряда отиваме и с щерката.Тя заради танците с Алфредо, хаха.
Торес е всяка събота, петък има гръцко парти, всички останали дни са някакви балети хавана, бразилиана и т.н. не ги зная точно.Понеделник няма нищо.

# 711
  • Пловдив
И аз споделих по рано за Аеракито и за още две заведения.Лазур над Ривиерата и Панорамата до Бадемите.Но за второто само с резерве и вечерта, вкусна, прясна и на нормални цени е храната.
Ако някой отива към края на месеца ще дам пак нови отзиви, защото от сряда отиваме и с щерката.Тя заради танците с Алфредо, хаха.
Торес е всяка събота, петък има гръцко парти, всички останали дни са някакви балети хавана, бразилиана и т.н. не ги зная точно.Понеделник няма нищо.
Това на св.Влас ли е ?В кой ресторант и трябва ли да си правиш резервация?
Благодаря!

# 712
Върнахме се от Влас преди 2 дни.Ние бяхме в квартала "Юрта под пътя".Основно ползвахме баеейна за плаж.Хранехме се 2 пъти за деня навън Харрса ни.Цените и в ресторантите и в магазините бяха космически,бяхме единатвените бг говорящи там,но не знам какво се очаква Все пак "ден година храни"
Положителното е,че след това цените в Пловдив ми изглеждат тънки🤣

# 713
Да, за Влас.Но да не се бърка с по- големия хотел Панорама, че май и на една улица се водят.Това е по- скоро бистро, води се Panorama South, с обедни менюта, които се изпаряват много бързо.За вечерта се налагаше да запазваме, сега вече може да е по- рехаво.
И все забравям да ви споделя, че две години запазваме в апартхотел Шипка.Страхотни апартаменти, чисти, оборудвани с всичко необходимо.

# 714
Здравейте! Малко по-странно питане. Видях тези снимки в инстаграм и съм в чудене, кои са тези два плажа? На някой познати ли му са. В този район трябва да са - китен-приморско-лозенец. Благодаря 😃 Питах и в групата за Китен, ако е неуместно, изтрийте го. 🙌

# 715
  • There I was on a July morning
Едната снимка, трябва да е от плажен бар The spot, централен плаж, Лозенец
https://www.facebook.com/photo?fbid=389089604219784&set=a.340571695738242

# 716
  • Бургас
Прилича ми на южния плаж в Приморско, в началото му още... това май е едно от мостчетата над Дяволска река.

# 717
Момичета какви са цените на снимките по морето ?Ретро,с папагали и тези в костюмите по плажа ?
Тази година в Мирамар, Обзор всеки ден сутрин и следобед имаше герой с костюм на плажа и на басейна, по 12 лв. бяха снимките. Миналата година бяхмепак в Обзор, но в Марина Сандс, там на вечерта с шоуто с папагали децата се снимаха с някои от птиците и май бяха по 15 лв. снимките, но не си спомням с точност.

# 718
Здравейте, 
пусках питането си и в темата за ALL INCLUSIVE 2024 , но явно не е точно са там...

Търся мнение за  хотел PREMIER FORT BEACH - Св.Влас.

https://www.premierfort.com/bg/%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%81/

Разбрах,че предлага закуска, обяд, вечеря или закуска и вечеря,но не е All Inclusive т.е. няма хранене между основните яденета.
Например води, безалкохолни, кафе цял ден ли човек трябва си купува и как са цените вътре ?
Алкохола  как е и ако може дайте пример за цена на кафе, бира, твърд алкохол, сладоледи...

Благодаря Blush

# 719
Здравейте,,,,,,абе хора каква е тази прогноза на Метеото за края на др. седмиц,
a?На 29 някакъв циклон се очаквал който можел да донесе 200л. на кв. м.,много силен вятър подобно на миналата година когато наводни южното черноморие и взе и жертви?Е може ли  да сме такива каръци,,,и все на нас да се улучва лошото време,,,Миналата отпуска
 не си показахме носа и чакахме да се приберем живи и
здрави  и сега пак?Някой  с повече информация има ли ,че направо се отчаях....

?

Общи условия

Активация на акаунт