🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 57 418
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 1 410
Теодора не е толкова слаба. И ръката с пяната не е мъжка.
Ето - мъжка е и още как

# 1 411
  • Разпиляна във въображението
Не може да бъде! Жените са паднали на играта за Ад и Рай?!? Е, то и Жоро е там, но като го видяхме как играе...

# 1 412
Банският на момичето обаче  е този
Скрит текст:

# 1 413
Изкефих се на хвърлянето на нож на Кенан, с каква лекота ей така както си седи и си пие Simple Smile

# 1 414
Банският на момичето обаче  е този
Скрит текст:
Може да си ги менкат. 🤣
Голяма агентка си Браво

# 1 415
  • Варна
Изкефих се на хвърлянето на нож на Кенан, с каква лекота ей така както си седи и си пие Simple Smile
Да видим как ще го направи при демонстрацията. Имаше поне два-три метра разлика в разстоянието, на което трябваше да хвърлят и това което хвърли той. А разликата в дистанцията има значение заради завъртането на ножа.

# 1 416
Ръката с червения конец според мен е на Еми, тя също носи.

# 1 417
Ето - мъжка е и още как
Скрит текст:
Скрит текст:
И Жоро и Еми имат червено конче така че и мъжка да е, то тя е на Жоро.

# 1 418
Повечето хора в България носят червени кончета. 😁

# 1 419
Тоя Сергей е голям злобар и простак!
  Женският преврат в Елбетица нещо ми издиша.Мартина като една Жана дАрк, снове,снове, революция прави.

# 1 420
Нямате изчитане, дами и господа! Едва наваксах. Grinning

Сергей трябва да черпи Петър, че поне първата половина на Фермата изглеждаше като читав и адекватен човек, макар и леко темерут. След като излезе от сянката му, рязко се видя колко не е така. Освен неадекватността му и колко е непремерен с думите, лъсна и какъв сексист е. И преди ми правеше впечатление как пренебрежително говореше за жените от Елбетица, ама вече го показа така, че избоде очите. И именно така даде шанс на Линда да блесне - отиде и му каза в очите, че се е държал недостойно. Тя прекалява с натъртването на годините, но браво, момиче, така се прави! Серго, човека с претенциите, не рече и да се извини за думите си. Това говори достатъчно за него.

# 1 421
  • София
Защо според вас няма нов Надкаст епизод за Фермата

Аз следя надкаст за ИВ и вчера им беше зададен този въпрос.
Страшно съжаляват,защото са снимали три часа,но нещо се е прекуцало чисто технически и не е качен.
Но в петък щял да им гостува Андрей(водещият,не участникът),ще е интересно.

# 1 422
Точно епизода , в който са хвалели Петър се е прецакал Trollface
СЛОЧАЕНОС – НЕ МИСЛА!

# 1 423
Емилия не игра честно на варелите.

# 1 424
  • България
Аз се опасявам да не вземе някой да се утрепе от тая битка - не е обезопасено въобще. Можеш да паднеш на халките, на въжето, на варелите, на стълбата и падаш по гръб и си аут.

Жената-звяр е много грациозна на въжето.

Общи условия

Активация на акаунт