🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 57 432
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 1 395
Защо според вас няма нов Надкаст епизод за Фермата и също Ивайло не е качвал ново видео? Нещо важно предстои и ги е страх да не изтече информация според мен.

В момента са 12 човека във Фермата. Ако отпаднат още 3-ма, остават 9. За мен в най-лошия случай Канатица ще загубят още 2-ма, тоест ще останат 3-ма. Може при тях да има два дуела и да излъчат един финалист. А при Елбетица един и да излъчат 5 финалиста. Така си го представям.

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 11:25 от Alucard

# 1 396
  • при късмета
Ако има индивидуална фаза с участници от двата отбора, защо не искат да я нарекат обединение?
Може да си останат на отбори до края. Така след вътрешни в отбора елиминации (ако има) вече ще се наложи да играят индивидуално и с другия отбор.
Някой казал ли е официално, че тази година ще са 6 човека на финал, т.е. това сигурно ли е? Защото обичайно финалистите са 4

# 1 397
# 1 398
Аз очаквам жена да не бъде на финала.

# 1 399
Това няма как да стане. Винаги досега жените на финала са колкото мъжете, а и дори 2 да останат и да имат дуел, ще остане 1, която няма как да се дуелира срещу мъж, за да няма изобщо жени на финал.

# 1 400
От промото за довечера става ясно кой отбор печели.

# 1 401
Това няма как да стане. Винаги досега жените на финала са колкото мъжете, а и дори 2 да останат и да имат дуел, ще остане 1, която няма как да се дуелира срещу мъж, за да няма изобщо жени на финал.

тази година всичко е различно , затова мисля това. Може да накарат мъж и жена да се съзтезават както е в ив.

# 1 402
От промото за довечера става ясно кой отбор печели.
Елбетица са пак в рая. И миналия четвъртък пак показаха. Тази битка не е толкова важна.

# 1 403
Как разбрахте че елбетица са в рая

# 1 404
Една слаба девойка танцува сред пяна в басейна.

# 1 405
  • при късмета
Не са били до сега равен брой мъже и жени на финал. Това правило влезе мисля в 4 сезон (може и да бъркам). В 1 и 2 на финал бяха 3 мъже и една жена. В 3 не на финал, но в последните елиминационни битки играха Виолета и футболиста. Ако тази година отпадне правилото за равен брой може и да има смесени дуели, но това няма да е защото така е в ИВ, а защото не е прецедент за този формат и това правило беше наложено в последствие, а не от начало

# 1 406
Една слаба девойка танцува сред пяна в басейна.

Мъжката ръка с пяната в басейна е на Коко Шанел. С червено конче е. Тъй че ме съмнява Елбетица да печелят. Сакатица пак са в рая явно

# 1 407
Това може да е теодора.

# 1 408
Теодора не е толкова слаба. И ръката с пяната не е мъжка.

# 1 409
Това щях да пиша и аз. Теди е по-едра. Мисля, че е Мартина.

Общи условия

Активация на акаунт