🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 57 370
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 1 440
Защо нямам спомен за цял сезон на Канатица при пристигане в Рая да са им спретвали такава трапеза или такова парти?
Защото не са ги посрещали с такава трапеза никога...

# 1 441
Затова ще ми е кеф Коко да е на финал и да победи. 😄

# 1 442
От това, което чета, явно продукцията подготвя условията, с надеждата да използват последния момент участниците да спретнат... Няма значение. 😁

Разбира се при Елбетица.

# 1 443
Канатица си решават какво ще направят в крайна сметка. И те самите обясняваха, че не трябва да се викат техните играчи.

# 1 444
Канатци забравиха как носеха на ръце Нанси.Ще се види след някой ден състоянието на Линда и ще се реши.Какво е това бързане?

# 1 445
  • на село
Ей, голяма мъка ми е тази Ферма, гледам, мъча се от време на време,  ами дразни ме, това отбори, това ликвидиране на единия,  само другите на финал Grin

Кога свършва тази мъка и има ли нещо ясно за финала, колко човека поне ще са, казаха ли?

# 1 446
Помислих си ,че Жоро и Андрей ще се целунат. Видях химията между тях Cupid

# 1 447
Жоро участва ли в предишната игра?

# 1 448
Ухажоро пък с вмирисаните си кърпи...все едно пендари раздава

# 1 449
Линда няма да може да ходи, камо ли да участва в нещо нататък... Набождала съм си крака на пирон, там отпред, точно под палеца където и тя се сряза. Докато е прясна травмата е ок, после как боли, не е истина. Ама, ще видим в понеделник!
Сергей 🤮 вече и в лице ми е противен. Грозотата на душата му е изписана на физиономията му.

# 1 450
Серго, Серго,  така нареченият от теб " перчемов" е класи над теб. Жалка ,завистлива мишчица. Пълно дъно си

# 1 451
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Натоварвам се като им слушам злобата на Канатица, а Петър им е фикс идея, тази обсесия е жалка и смешна. Не са Канатица, а Злобатица.

# 1 452
  • Валенсия
Червените: Кааааанатица!
Зелените: Еееелбетица!
Двамата опосуми: Тъъъъпанарица!
Хайде и ние: Беееегемамица! Satisfied

# 1 453
Вече съм сигурна, че целта на Сергей във Фермата е да изгони/победи Петър, а вече след това финал/победа. Толкова му е влязъл под кожата, че от устата не му излиза неговото име, сигурно не минава вечер, без да го сънува. Петър, та Петър - отиде в другия отбор да е далеч от него, но уви - остана му в мислите.

# 1 454
Ме само на него. На всички.

Общи условия

Активация на акаунт