🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 57 361
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 1 455
  • на село
То на мен затова ми се отщява от Петър та Петър, досадно е, писна ми Grin

# 1 456
Да го оставят човека. Явно наистина е много скучно там. Постоянно го обсъждат. Човек като човек. Перчем като перчем. 😂

# 1 457
Перчемът на Републиката. Малко уважение към него.

# 1 458
То и Коко има перчем, ма неговия не е толкова хубав .

# 1 459
Крайно време е да си премерят перчемите. 😂

# 1 460
Но пък, виж, ръцете му - красота и изящество. *chef's kiss* На Коко де, не на онзи.

# 1 461
И сръчни. Какви шапки направи! Благородно завиждам на жена му за тези шапкарски умения. 😁

# 1 462
Не ви ли направи впечатление как Пешко се прояви като мишка? Андрей каза, че заради кръста и хернията, ще му е трудно да издържи с тежестите и се притеснява да не се прецака за останалите игри, а Пешо промърмори: "и аз имам". "Херния ли?", попита Андрей, а онзи - "да". И Андрей - "е, тогава аз ще я играя". Пешко ми отпадна от класацията за финал. Но ще стискам палци да победи Сергейчо в понеделник.

# 1 463
Пепи няма да стигне финал и без това.

# 1 464
Андрей може ли да цепи? Едната игра ми е за червените.

# 1 465
На мен ли ми се струва, или Присияна е подставено лице на продукцията? Поведението ѝ ми изглежда супер неестествено. То не бяха грешни гласувания, странни разсъждения, глупави интервюта с другите участници...

# 1 466
  • България

Нацепи 50 кг пънчета на една битка.

# 1 467
Направо по- минорна Ферма никога не е било!!! То и купоните им тъпи! А какви ферми имаше преди..ех! Дано скоро И&А Св усетят, че Фермата затъва и върнат предишния ѝ облик. Големи фенове са на Кенан, но по- голяма мижитурка не съм виждала. До сега се Пери като паун, видя играта за дуела и сви перките

# 1 468
Защо според вас няма нов Надкаст епизод за Фермата и също Ивайло не е качвал ново видео? Нещо важно предстои и ги е страх да не изтече информация според мен.

В момента са 12 човека във Фермата. Ако отпаднат още 3-ма, остават 9. За мен в най-лошия случай Канатица ще загубят още 2-ма, тоест ще останат 3-ма. Може при тях да има два дуела и да излъчат един финалист. А при Елбетица един и да излъчат 5 финалиста. Така си го представям.

Надкаста казаха във видео за игри на волята,че са записали видео за фермата за бунта и подобно, но нещо се е скапало видеото и затова не са го пуснали.
Дали е вярно не знам

# 1 469
Всичко може Андрей. Той всъщност е единствения, който няма изгубена индивидуална битка. Просто не се перчи толкова.

Общи условия

Активация на акаунт