🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 58 356
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 165
Аз не съм сигурна дали Елбетица се крият зад Петър или Петър е застанал пред Елбетица и не дава никой да мине по-напред. За мен лично е второто. Всеки, който се осмели да мисли по-различно от него бива убеждаван как нищо не разбира, как единственото Петър знае и може, поема ангажименти и след като не се справи другите са му виновни, че всичко на него оставят(пример-къщичката за кучето. Андрей твърди, че Петър се е наел да я довърши, а после гледаше така, сякаш за пръв път чува такова нещо).
Не обичам да си правя изводи за хората на база монтирани кадри в телевизионно предаване, но се чудя как този Мистър "По-по-най" всъщност е не съвсем успял(да не кажа неуспял) никому неизвестен актьор на средна възраст, че и ерген при това (дали не е успял да намери жена, поне малко доближаваща се до неговото съвършенство или просто никоя не може да го изтрае постоянно да и дава акъл по всички теми на света)

Hands ClapHands ClapHands ClapHands ClapHands Plus1Hands Plus1Hands Plus1Hands Plus1

# 166
  • Разпиляна във въображението
И двата отбора казват, че Сергей не изпипва нещата. Явно е така.

# 167
Сергей ми се струва саможив и си е самодостатъчен. Затова му е така трудно на този етап от играта. Ако трябва сам да се представи, може и да подходи педантично, но като е в група, е пасивен и не си дава зор.

# 168
Дяволо, за следващата тема е добре да промениш този текст. Тримата имат право да гласуват кой да отпадне от играта, а водещите дори ги подканят да убедят съотборниците си защо трябва да останат във Фермата.

"Церемонията всъщност се провежда веднага след края на дуела, като тримата дуелисти стоят в Арената и очакват своята съдба. Те нямат право да гласуват, нито да агитират за себе си с някаква реч."

Нито Сергей, нито Петър ми харесва. То май, никой от участниците не ми харесва.

# 169
Много беше нелепо как Елбетица не успяват/или не искат да гласуват и се разберат в рамките на времето и отново им е виновен Петър. Пореден пример до какво води разединение в отбора. Обаче него поне не го е страх да носи отговорност и за пореден път пое вината. Андрей (водещия) бе напълно прав - лидерите в България никой не ги обича и Пепе на практика няма правилен ход Weary

Канатижа се опитва да мисли, но отново не успява и вместо Емилия, избират Присияна Grin
Но аз съм доволна, дори силно се надявам да й видя гърба в понеделник. И ще се изкефя Петър да не си дава много-много зор на дуелите.

Дано изберат Серго и Боби за дуелисти и първия отпадне в случай на загуба на Канатица. Вярно, че гласувайки за него ще се лишат от дърводелеца си, но пък се надявам Кенан да ги настрои и продължат по линията на глупавите решения.

Накратко - който и да си тръгне в понеделник ще се изкефя, за Присияна, Сергей и Лили повече, само нека Петър си остане в играта Hands Pray

А, да  - и играта днес съвсем случайно е точно онази, в която Коко беше безапелационен, мхм.

# 170
Лили също не е съгласна с изборът на дуелисти , който направиха Канатица
 Не чух да е манипулирана , да и се е наложил някой  да е измамена т.н
Не беше прав да се налага Петър в случая, а да остави този който се натиска. Но даде възможност на останалите да сменят избраните
 И о чудо. ШоГ - дадоха им възможност да поемат отговорност , като вземат решение
 И естествено примадоните веднага се нацупиха и врътнаха ,от страх да не сгрешат. Ние искахме да кажем, но нямахме желание Точно държание на 6 годишни.

# 171
Абсолютно, детската градина Joy

И Линда като разбира толкова от гъби, защо не й се чу гласа по време на играта?

# 172
  • София
Така беше след първия елиминационен дуел. Самите номинирани нямаха право да гласуват.
И после така си е останало и съм го забравил. Те го промениха от втория дуел.
Ще го оправя със следващата тема.

# 173
Защото от този на Петър друг нямаше шанс да се чуе.

# 174
  • Велико Търново
Много беше нелепо как Елбетица не успяват/или не искат да гласуват и се разберат в рамките на времето и отново им е виновен Петър. Пореден пример до какво води разединение в отбора. Обаче него поне не го е страх да носи отговорност и за пореден път пое вината.
Само дето пропускаш една съвсем немаловажна подробност - че те бяха оставили плика с решението в кутията, но Петър отиде и собственоръчно го взе. Грешно или вярно, решението беше там. Можеше първо да приключат с надприказването и евентуално тогава да ходят да променят имена. Така че Петър е виновен, и още как.

# 175

А, да  - и играта днес съвсем случайно е точно онази, в която Коко беше безапелационен, мхм.
И днешната гоненица , в която Коко беше най-добър също е съвсем случайно подбрана 😉

# 176
Петре, Елбетица биха 15-0, защото ти не участва. Хохохо ...

# 177
Петре, Елбетица биха 15-0, защото ти не участва. Хохохо ...
Joy Joy

# 178
Лейди ЛиЛи изглежда доста изморена, а Сергей направо грохнал. 😳

# 179
Лейди Лили има ли изобщо победа от тези 4 дуели? Или си остана само с онази, където Мартина се отказа Joy
Иначе е много силна Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт