🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 58 403
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 435
Ааа Жоро кринджавата мишка ще му се прави на интересен. Няма нищо по-грозно от мъж с данни на лъв да си трае и да мишкува. УхаЖоро, пак си пусни да чуеш какво мисли за теб Валерия. Хич не са приятни неща. Дори за Петър каза по-хубави неща, отколкото за теб.
Satisfied Satisfied
Само малка вметка Уха  Жоро! Щото последният е пишман ухажор, затова не му връзват жените. Nerd
Ухажването не е само постоянно и .....ммм досадно присъствие, цветя и кавалерстване с топли завивки. Ако искаш да я спечелиш една жена, защото истински я харесваш и има зараждащи се чувства, трябва да можеш да правиш жертви за нея, а не при първия подобен случай страхливо да се свиваш и оправдаваш със стратегия.
За Жоро играта беше по-важна от уж любимата жена.
Вместо да направи всичко възможно, за да я спаси той не само не си мръдна пръста да агитира другите, а дори сам заби последния пирон в ковчега, като гласува за нея.
Ухажването му е проява на някаква суета и показност, а не на силни чувства и любовни трепети.
Валерия не е глупаво момиче и го е усетила.
Не само не й допадаше визуално, нещо което не е чак толкова водещо при жените, макар да е важно, но последвалите действия й показаха фалша и липсата на чувства, затова не го отрази и едва прикриваше досадата и неудобството от натрапчивото му флиртуване.

п.п. И не ме затапяйте с Петър, който също гласува за Моника. Никога не съм смятала, че са влюбени и си допадат. Бях сигурна, че ще гласуват един срещу друг. Там имаше харесване на първично ниво, никакви чувства още по-малко интелектуално си подхождаха. Изгубена кауза си беше още в началото.

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 10:18 от sineva 1

# 436
  • България
Оттук нататък ще гледаме все смешни произведения от дърво от Серго, УхаЖоро и Андрей.

# 437
За да дразнят "прецизното" око на Пепич?

# 438

А за Елбетица - Емилия много дразни с този тембър. Да, не е виновна и не си избира гласа, но поне може да не крещи толкова на всеки дуел : "дишай, супер си, и т.н."! Подкрепа можеш да дадеш и без толкова крещене и надвикване. Веднъж, като пееха Елбетица след победа /когато в Канатица тъкмо изпратиха Иван,  мисля/, пак Еми викаше най-много. Май не усеща колко е неприятен гласа и тембъра й, другото, което ме изумява при нея е, че е само на 33 год., а има излъчване на пенсионерка!
Тя вероятно не осъзнава колко неприятно за околните звучи нейният глас. Но много се смях снощи, когато един от водещите каза " поздрави на тонрежисьора" секунда, след поредния вряк на Емилия.

# 439
  • Буркина Фасо
Гледам дуела от снощи - защо търкалят над 100-килограмова гума и после трябва да режат, което е фино и внимателно действие? Като се измориш да се порежеш с рязането.
никой не иска от тях да режат фино. важното е да отрежат една филия ако ще и на диагонал да е.
а и няма как да се порежат, освен ако не го направят нарочно.

# 440

А за Елбетица - Емилия много дразни с този тембър. Да, не е виновна и не си избира гласа, но поне може да не крещи толкова на всеки дуел : "дишай, супер си, и т.н."! Подкрепа можеш да дадеш и без толкова крещене и надвикване. Веднъж, като пееха Елбетица след победа /когато в Канатица тъкмо изпратиха Иван,  мисля/, пак Еми викаше най-много. Май не усеща колко е неприятен гласа и тембъра й, другото, което ме изумява при нея е, че е само на 33 год., а има излъчване на пенсионерка!
Тя вероятно не осъзнава колко неприятно за околните звучи нейният глас. Но много се смях снощи, когато един от водещите каза " поздрави на тонрежисьора" секунда, след поредния вряк на Емилия.
Мен не ме дразни, НО: ЛИЛИ ДА ИЗПЛЮЕ ТАЗИ КОСТИЛКА ОТ СЛИВА!!!

# 441
Не е баш така. Коко е футболист. Лили се оказа бивша акробатка. Кенанчо е бивш боксьор. Павката е каратист. Нанси се занимава активно със спорт.
Е, все бивши, де. Simple Smile
С какъв спорт се занимава активно Нанси?
С никакъв Wink Както и Кенан, това са някакви стари лаври на над 10г, които се опитват да ни пробутат

# 442
Според мен Присияна беше точно за това място в играта. Ръката я боли и вероятно трудно я движи, та това беше правилната позиция за нея. Вярно, с гюлета около краката не е лесно, но ако трябваше да използва ръцете си, най-много да задълбае здравословно и да не може въобще да използва ръката си.

Това "дишай" от предния сезон ли стана модерно? Теодора и другите врекли все крещяха "дишай, дишай". Много ме дразни, защото звучи страшно тъпо.

# 443
  • София
И за мен Приси беше на подходящия за нея пост.
Но сега някои комплексари вътре могат да погнат Петър и за това...
Сигурно ще стане виновен и за болната ръка на Приси.
И че имали шанс и за това победили?!
Ами според мен пък ако Приси мяташе торбичките, не виждах как Елбетица ще бие...

# 444
  • Разпиляна във въображението
Сега вече ще изгрее на Жоро звездата - ще се опълчи най-накрая на Петър.

# 445
Коментирали сте достатъчно изчерпателно дуелите, всеки със своето виждане. Аз друго искам да отбележа, в агитките на двата отбора имам по едно неприятно "зрънце". За Канатица - Кенан, отново пиян, естествено! Чудя се защо не му ограничават малко пиенето, поне за дуелите, дали от съотборниците му, дали от продукцията, може да се намери елегантен начин да стане, много е неприятно за гледане!
Как ще му го ограничат? Те биха му давали още и още само и само да бълва материал за излъчване. Ако е кротък и спокоен за какво им е, на почивките между битките си пийва по малко за тонус и така. Те и И/А си натякват, че Кенан става друг човек като е в Рая.

# 446
Някакво промо ли гледате за опълчването на УхаЖоро? Обикновено такива заявки са интересни само в промото Grinning На мясото на УхаЖоро бих се позамислила за топлата дружба с Андрей, защото ще го отвее и няма и да си помисли да го довлачи със себе си на финала.

# 447
Кенан пак пиян на мотика

# 448
Някакво промо ли гледате за опълчването на УхаЖоро? Обикновено такива заявки са интересни само в промото Grinning На мясото на УхаЖоро бих се позамислила за топлата дружба с Андрей, защото ще го отвее и няма и да си помисли да го довлачи със себе си на финала.
Да, от промото за довечера. И според мен ще е заради хранилката за елени, тъй като нали имаха трудности при направата ѝ.

# 449
  • София
"Току-що убихте отбора".
Ах, този Пепе. LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

Общи условия

Активация на акаунт