🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 58 412
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Побутвани още от началото са Елбетица за съжаление.
Не ги виждам побутвани, но поначало по-подготвените физически играчи бяха там.

# 406
Не е баш така. Коко е футболист. Лили се оказа бивша акробатка. Кенанчо е бивш боксьор. Павката е каратист. Нанси се занимава активно със спорт.

# 407
  • Варна
Не е баш така. Коко е футболист. Лили се оказа бивша акробатка. Кенанчо е бивш боксьор. Павката е каратист. Нанси се занимава активно със спорт.
Е, все бивши, де. Simple Smile
С какъв спорт се занимава активно Нанси?

# 408
Може и да беше фитнес. Не съм сигурна. Много ме подразни в Надкаст и не слушах внимателно. Утре може да си пусна пак, да проверя.

Вече в Канатица Кенанчо коли и беси. 😬

Последна редакция: пн, 06 ное 2023, 23:27 от Alucard

# 409
  • София
Мнителна съм и не мисля, че е съвсем без основание.
Не можах да гледам последната игра директно и сега я видях на повторение. Последното време, което показаха беше 10+ минути и на Сергей му оставаха още ябълкИ за пренасяне, Лили съвсем не беше перфектна в стрелбата и общото време накрая 12:18 мин. Как стана?

# 410
Тренирала е волейбол.
Занимавала се е професионално с волейбол, била е състезателка на "Хебър" Пазарджик.

# 411
  • Варна
Скрит текст:
Тренирала е волейбол.
Занимавала се е професионално с волейбол, била е състезателка на "Хебър" Пазарджик.
ЗанимаваЛА. Пише че е активна спортистка, т.е. в момента .

# 412
Скрит текст:
Тренирала е волейбол.
ЗанимаваЛА. Пише че е активна спортистка, т.е. в момента .
Майка на децата си! Nerd Сигурно това са имали предвид ИА под активна спортистка, а то си е сериозен спорт за активно практикуващите го. SatisfiedSatisfied

# 413
Е сега поддържа форма с фитнес.

В този сезон повечето участници са физически доста добре. Чат-пат по един Иван за цвят, който обаче блести с ум. Добър им е кастът.

# 414
Е сега поддържа форма с фитнес.

В този сезон повечето участници са физически доста добре. Чат-пат по един Иван за цвят, който обаче блести с ум. Добър им е кастът.
Личеше й! Беше в отлична форма. Жалко, че така нелепо се контузи. Frowning1
Тя ми беше фаворита този сезон. Имаше много какво да покаже.

# 415
Аз нещо не я харесах.

Сега връщам. Кенанчо и Сергейчо пак блеснаха. Боби какъв бил. Петър бил хахо, понеже рязал 600 филии и се бил подготвял за предаването.

Ох, ще прозвучи като феновете на Елена от едно друго реалити 😂, но продукцията, ако четете, догодина вкарайте повече хора като Петър. Подготвени.

# 416
  • при късмета
Петър ако не го беше страх да дръпне турчето, сега можеше да си е заминал. Обаче току виж пак паднал от него и му нарушил имиджа и пустото шубе, е голям страх.
Иначе няма лошо да има подготвени като него участници, че на курортисти се нагледахме последните 2-3 сезона. От Елбетица ми е все едно кой ще отпада и ми е все едно Петър ще остава или ще си ходи. Обаче искам турчето да си ходи. Пиянското му фъфлене ми идва в повече. Ама верно ли някой може да се излага така в нац. ефир и да има самочувствие. Наистина не го проумявам

# 417
Петър искаше точно Кенан да викнат, но тогава, като никога, Андрей тропна с крак и настоя да изберат Серго.

# 418
  • при късмета
Доколкото помня, Петър отбеляза, че Кенан е добър на рязане и коване и ще го сложат на такава битка. Изобщо не ми звучеше като аргумент да го дръпнат, а напротив

# 419
По спомен Петър искаше да е срещу Кенан. Днес по-късно може да върна и да проверя.

Общи условия

Активация на акаунт