🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 58 287
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 555
Казва каквото му изнася.

# 556
Кенан е от все по-масовата група хора, които обичат да нападат, обиждат и обезценяват. Той да си рекне...

# 557
За малко да пусна една сълза за Петър. Предаден бил от най-близкия си човек. С Жоро бяха близки първите две-три седмици. Докато се ориентират в обстановката. От там нататък Жоро се отдръпна и е с Андрей. Поредната драма на Петър. Милият той-прелъстен, използван и изоставен.
Всички го използваха, криха се зад него и до къде го добутаха? До средата на сезона. Ако целта им беше да се крият зад Петър до финала нямаше да се случи това днес. Няма логика. Щяха да си мълчат и да си траят още няколко седмици. Просто явно им преля чашата. Петър да не се прави на ощипана госпожица. Още след дуела, където за малко да го изгонят знае за настроенията в отбора.

# 558
  • Варна
Така му казват вече, но реално всички останали от Елбетица са трижди по-лицемери от него, щото им беше изгодно да ги добута.

Да, Кенан е груб и първичен, тоест честен.

# 559
Фермата тази вечер постави още риторични въпроси: Защо с лекота виждаш недостатъците на другите, но не виждаш със същата охота своите собствени. И още един: По-лесно ли е да изобличиш опонента си пред голяма група хора, за които знаеш, че ще споделят мнението ти, при това в момент, в който отново си се издънил. Или зададен по-друг начин: Защо е по-трудно да изразиш мнение на четири очи, като по този начин запазваш достойнството на отбора си и твоето собствено.

# 560
Грозничко беше днес.

Гласувах с "все ми е едно".

# 561
Фермата тази вечер постави още риторични въпроси: Защо с лекота виждаш недостатъците на другите, но не виждаш със същата охота своите собствени. И още един: По-лесно ли е да изобличиш опонента си пред голяма група хора, за които знаеш, че ще споделят мнението ти, при това в момент, в който отново си се издънил. Или зададен по-друг начин: Защо е по-трудно да изразиш мнение на четири очи, като по този начин запазваш достойнството на отбора си и твоето собствено.
Именно…

# 562
Ако продължаваме с тази активност, може следващата тема да е само за една седмица. 😊

# 563
  • Валенсия
И аз не разбирам превъзнасянето по Петър, завършил политология, актьор, търгуващ на стоковата борса, манджа с грозде и това за един 42г мъж, чисто неорентиран, ама много добре ползва познанията по политология, омайва, особено бг мамма Grinning и 20г девойки.

За това, че е "неориентиран", все още неженен и т.н., с което е директна мишена за немалцина, главният виновник си е той. Да се реализира, да се обвърже в сериозна връзка, да подреди живота си. Но и за да срещнеш точния човек не е ли и чиста доза късмет? А кой знае, може късмета му да се усмихне точно след предаването в лицето на някоя 30+ млада дама, с която взаимно да се харесат и създадат семейство. Пожелавам му го!

A oтносно това, че е нереализиран, в което също е обвиняван. И какво като се е пробвал в няколко поприща? Ако ще и за космонавт да учи след Фермата, ако това му е призванието, и там успее, има ли проблем...?! Важно е човек да се развива, а очевидно Петър продължава да го прави, дори и след десетки провали в живота си (както той сам спомена във визитката си). Даже шапка му свалям, че след всичките тези падания, просто става, изтупва се и продължава по пътя си. Този път го отвежда и до "Фермата". Дано го заведе и до по-големи успехи, във всяко едно отношение.

# 564
Не е като да не са опитвали да си говорят на няколко очи. Ето- и Андрей(играча) каза, че след голямата загуба на Елбетица са говорили за нещата, които не харесват в Петър и с какво ги дразни поведението му, така че не ги чува тези неща за пръв път. Два дни бил добре и после пак същия. Такъв си е. Няма да се промени, не е и нужно.
Много е права Присияна. Петър има дар слово, но няма подход. И хайде стига вече с тая завист. Вие на всички хора, които не са ви приятни ли им завиждате?

# 565
  • Валенсия
Не е като да не са опитвали да си говорят на няколко очи. Ето- и Андрей(играча) каза, че след голямата загуба на Елбетица са говорили за нещата, които не харесват в Петър и с какво ги дразни поведението му, така че не ги чува тези неща за пръв път. Два дни бил добре и после пак същия. Такъв си е. Няма да се промени, не е и нужно.
Много е права Присияна. Петър има дар слово, но няма подход. И хайде стига вече с тая завист. Вие на всички хора, които не са ви приятни ли им завиждате?

Скоро не са излъчвали такива откъси, но си спомням, че преди няколко седмици на няколко пъти излъчиха как Кенан, Сергей и не си спомням още кои покрай тях (предимно мъжката част) злословиха срещу Петър, подмятайки, че едва ли не е е от другия бряг. Точно Петър да е мека китка? Не вярвам. Но вярвам, че това си беше чиста завист от тяхна страна.

# 566
Да не правя обобщения, но хора като Кенан и Сергей определят всеки поддържан мъж за мека китка. Щом се къпе всеки ден и държи на прическата си е такъв. Ако пък се и обезкосмява значи  100% е на левия бряг. Та точно това не ми е показател за завист.

# 567
Не, аз имам чувството,че някои хора тука гледат някво различно предаване. Пишат се някви неща, които грам нямат общо с това,което е казано и това,което е показано, а какво да говорим да се търси някакъв смисъл. Всеки вижда това,което иска да види. Аз понякога съм връщала епизод само и само да видя дали съм права в това,което твърдя преди да го напиша. Та, да. Андрей го каза. И много други неща се казаха, ама някои хора не искаха да ги чуят. Causa perduta.

# 568
  • България
Аз пък се съсипах да се смея този епизод с кавгата, Кенан - зрителя на скандала, Ухажоро и Сергей с делвите като някакви неандерталци, Пешо как се жалваше, че бил предаден, и загубил доверието си в хората около него, хранилката за летящия Рудолф. Чаках някой да влезе в ролята на Жоро Игнатов! Ще има много мемета от Ухажоро, ще стане тикток звезда! Надминаха по забавление Ергенът в моите очи!

# 569

Общи условия

Активация на акаунт