🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 57 384
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Въпрос към Иван:
Кога ще направят безопасна, покрита арена, така че здравето на уччастниците да не зависи от атмосферните условия?

# 886
Vivi ме изпревари с единствения въпрос, който ме вълнува. Имам и добавка към него - кога ще си обезопасят трасето, така че да няма паднали от каруците за трета поредна година след Дидо миналата и Теди тази?

# 887
Като видях на промото как Теди пада на гърба си, сърцето ми се сви! Дано няма неравности под себе си, че това падане е толкова опасно, а също така може да донесе последици в бъдеще дори и сега да мине бързо.

# 888
Това с недоспиването на участниците е отвратително. Малко трябва да се образоват относно съня.
Аз имам друг въпрос съм водещите: Кога ще спрете с простотиите? Нямам против лигавенето, понякога ме разсмивате. Ама “ишката на живота”, простотиите със сексуални препратки…айде, моля ви се! В компания да се хилим. Обаче тук деца гледат. Всяка простотия трябва да има граница.

# 889
Необезопасеното трасе е важна тема. Но и  абсурдното разнасяне на Нанси из фермата вместо да ѝ дадат патерици. При травмата на Присияна също- има специални фиксатори за ръце, а не тя самата да я придържа през цялото време. Колани за кръст, които стабилизират и укрепват, при травмата на Иван. През просото се кара май.

# 890
Нямам въпроси. Ще се радвам да има 10-ти сезон на Фермата! 😊

# 891
  • Варна
Дали възнамеряват да продължат сегашния модел на предаването - разделяне на отбори, по-малко исторически лекции /или май липсват въобще този сезон?/ , липса на фермер на седмицата и индивидуални двубои. И защо? Trollface

# 892
Иван обясни това с по-късата седмица.В подкаста на Ивайло.Имаше доста информация за предаването.
Имам усещане, че Канатица ще победят тази вечер.Ще видим как ще се развие дуела със слаб Алманах от Елбетци...

# 893
    За мен дуелът е ясен. Елбетица падат, защото Жоро се е разбрал със Сакатица и гонят Ния. Няма какво друго да стане.
    Въпрос към Иван: Защо фаворитизират Костадин, Лилия, Кенан и Сергей и със всеки коментар по време на игри и дуели го показват толкова явно?
    Както всичко в България всичко е някакво извратено пор*о.

# 894
И водещите доста често очевидно подсказват на Канатица при битките.Особено когато другите играят първи, но се е случвало и когато играят едновременно да подсказват с реплики...

# 895
  • България
Първата игра не е за слаботелесни и Теди има шансове.

# 896
Облякоха я Гери вече. Не е като в първите двубои Wink

# 897
Две важни неща от надкастърите:
Заснели са цял обзорен епизод за Фермата миналата седмица, като са хвалили доста Петър този път, но файлът е изгорял и не са могли да го възстановят. Жалко.
Малко като: "Кучето ми изяде домашното..."

Канатица с немалката помощ на"Гошо скочи лошо" успяха да пречупят Петър, а по този начин и отбора. Желанието ми да гледам днес  е нулево. Може би ще сложа Х на този сезон и ще си пусна само ако/когато отпадне Лили.

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 20:43 от Alucard

# 898
Желязната лейди с поредна загуба Trollface

# 899
Едно ГОЛЯМО ЕВАЛА на Еми!!! Стратегията ѝ просто беше супер! В началото успя да обърне повече и вече след това като тръгна след Лили да обръща нейните и почти нямаше шанс Лили да направи  обрат.

Общи условия

Активация на акаунт