🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 57 371
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 900
Гледам Игрите на съседния канал и надничам тук някой да пише как свършват битките, ама нещо май никой не гледа 😅
Поне тоя път не съвпадат рекламите на двата канала и успях да видя баш края и на двете битки, Еми е супер пак. Лили издъхна.

А, поправям се, писали сне заедно с няколко човека.

# 901
Аз си мисля че Зелените ще вземат алманаха.

# 902
  • България
Каква е тая мъжка битка, въобще не разбирам правилата и идеята?

# 903
Сергей с тази физиономия на Жокера ми прилича. Чак тръпки да те побият!

# 904
  • София
Няма и да им задавам въпроси, понеже за мен е излишно. Дори телевизията-майка да ги притиска с изисквания. Ще гледам филма им за Гунди и ще ги похваля, ако са постигнали да ме разчувства (понеже съм гледал Гунди и съм плакал на погребението им, с Котков).

Многократно съм писал, че у дома все чакаме да видим фермерски игри/битки и даже няма да се преписвам. Спирам гледането тази вечер (към края ще мина в темата за инфо кое/как/кой и толкоз.
Като с китайската капка е - малка/поредна капчица преминава границата.
Копането за сандъче, заровено дълбоко, колкото корените на българо-съветската дружба (И&А трябва да знаят лафа)? В коя ферма, защо, какъв е смисълът; ако не е виц - в коя ферма земеделецът копае на ръка корен на боабаб, докато стигне отсреща в Китай?
Даже вече не ме интересува каста. Какъвто-такъв. Но къде е фермата? Само в алманаха - който е история и не е ваш, а вие сте напудрен сеир с поне наполовина пошли актьори. Не ме вълнува Петър, но не искам кенанщини. Искам фермер, ратаи; работа, а не рай; доене, а не целене на стъкла с прашка или пушка. Ооо, излишно е.
Колкото по-високо се качваш, толкова по-смъртоносно падаш.

# 905
Много криндж в този Сергей Joy
Някой да му даде успокоителни Sunglasses

# 906
Сергей с тази физиономия на Жокера ми прилича. Чак тръпки да те побият!
точно😆

# 907
Ох, Жоро, УхаЖоро не вкарва никаква мисъл в играта. Доста безполезен играч за отбора.

# 908
Каква е тая мъжка битка, въобще не разбирам правилата и идеята?
Който е по-хитър печели, нито сила се иска нито издръжливост. Битка, в която Сергей реално има шанс ха-ха-ха.

Обаче Сергей гледа като някакво психо и като ококори очи мале мила. А Жоро няма почти никакъв баланс, едва седи на тая платформа пък и като тръгне Сергей да го дърпа - ужас. Андрей му дава точните съвети и той остава само да го дебне, тъй като маркера е винаги при него и Сергей има за цел да го издърпа, ама не мисли много много.

# 909
  • Разпиляна във въображението
Наистина ужасна физиономия на Сергей. Обаче ме кефи как показва радостта си и натрива носовете на съотборниците. Същите тези съотборници, срещу които не говори лошо срещу тях, а обиди Еми, че гледала злобно по време на играта. Пълен палячо. После Елбетица, двамата Жоро и Андрей + момичетата, да отидат отново на оградата и да "плачат" за него и да злословят срещу Петър.

Не знам каква стратегия прави Андрей на Жоро, но до момента нещата не се случват. Петър са го изолирали напълно, но се радвам, че и той не дава непоискан съвет.

# 910
Видяха, че любимеца им Серго го ступаха на фермерски неща, като рязане , коване и т.н. и му дадоха да дърпа въженце. Може би една от малкото битки в които има лек превес пред Жоро

# 911
  • България
Не разбирам битката, но Сергей и Ухажоро трябва винаги да играт един срещу друг, защото умирам от смях!

# 912
Ох тази неинтересна мъжска битка няма край😆

# 913
  • при късмета
Дяволо, помниш ли какво казах за спечелване на играта с плочките? Светнаха се най-после, че тази игра се печели като ходиш след другия и му обръщаш плочките, през които току що е минал. Виж, че работи

# 914
За тая битка трябва мисъл, Жоро такива нещо няма, за съжаление.
Да не се окаже УхаЖоро най-слабото звено на Елбетица?
Ех, уви, очаквам да бият Канатица.

Общи условия

Активация на акаунт