🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 58 354
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 135
Проблемът е, че все Петър посочват с пръст. Кенан дъни отбора си няколко пъти. Съотборниците му с половин уста му направиха забележка. Петър прави нещо, от другия отбор и от неговия вече му точат ножа. В Елбетица го държат още, за да изцедят какво могат от него и след това ще го изпратят по живо по здраво.

# 136
  • София
Много му здраве!
Сам си сложи мишената на гърба много отдавна. Защото все се вре напред, все той да каже, все той да  направи, аз, аз, аз..... Ако е чак толкова умен, за колкото се има, трябваше да се сети, че това рано или късно ще започне да дразни, и то много. Никак не ми се вярва да му се случва за първи път в живота. Но щом и уроците не си е научил..... не ми го хвалете.

# 137
Всяко зло за добро. Докъдето и да стигне той е ярък образ и ще се запомни повече от победителя. 😉

# 138
  • София
Абе то аз и Киро и Шопски не съм ги забравила съвсем. Simple Smile

# 139
  • София
Е, чак с Киро и Шопски няма общо. Петър е с твърде голямо его на всезнаещ и не иска да чуе никога друг. Трябва да поработи над това. Според мен това е причината да е сам на тези години. Играта ще мине и замине, но в живота е голяма пречка. В случая Линда достатъчно ясно се заяви, имат си гъбар в отбора, какво по-хубаво от това.

За мен това не го прави лош човек, но е тежък характер и му трябва малко омекотяване. Харесвам го повече от Жоро, който до един момент ми беше любимец в техния отбор, но ме разочарова. Андрей ми е на кантар, нещо не ме впечатлява.

Само Иван и Нанси ги харесвах от начало докрай, за другите си меня мнението.

# 140
  • София
Е, да, чак с Киро и Шопски няма общо. Simple Smile
Исках да кажа, че има и други, дето не са победители, пък се помнят. И не е казано да е с добро.

# 141
  • при късмета
Проблемът е, че все Петър посочват с пръст. 
То друг няма възможност да направи нито грешка, нито с нещо да се отличи в положителен аспект. Това е проблемът с Петър.
За турчето си права, не знам как го търпят. Не е като да е минал съвсем метър, но на него не се натяква както на Иванка например.
И да, замина си мислещия в сакатица и от тук нататък и Господ не може да им помогне. Един Коко не е достатъчен. И този, който ги проваляше, продължава да ги проваля и ще ги проваля занапред е селяка
А Петър вчера се издъни. Сериозно и самостоятелно. Аз продължавам да смятам, че без него нямаше да се организират и е най-полезен за отбора. В началото казах, че той сам ще се саботира заради собствения си характер, сам ще се издъни със собствените си похвати и започва да се случва.
Исках да кажа, че има и други, дето не са победители, пък се помнят. И не е казано да е с добро.
В интерес на истината (и статистиката), лично аз, помня предимно негативните участници. Не знам защо. И друг път сме подхващали темата, но не мога да си обясня защо така се получава. Като стане дума за Фермата първо си помислям за Шопски, пиянката, цигането Христина, затворника от 1 сезон и щерката от 5 сезон, вместо за Яни, Финци, Гуспата, Марияна от 5, В. Николов и Д. Йовчев примерно

# 142
Нищо общо няма с тях. Петър е доста по-умен от тях двамата взети заедно. Освен това има и обноски.

# 143
Шопски не съм го гледала, но пък си спомням Ивайло Simple Smile

# 144
  • София
Нищо общо няма с тях. Петър е доста по-умен от тях двамата взети заедно. Освен това има и обноски.

Без съмнение е по-умен, и с по-полирани обноски, и по-галантен. Петър си има много положителни качества - няма да ги изброявам. Не е изцяло отрицателен герой като тия двамата и още някои други.

В снощния епизод Ния му носи да му покаже тавата с баницата преди да я сложи да я пече (за какво, бе, момиче?!? да ти разреши да я печеш ли?!? да ти даде одобрение ли?!?), той й целува ръка. Галант! Simple Smile

# 145
Петър си направи телевизионната кариера, сега ще му се отворят много врати.  Едва ли след няколко месеца ще си спомняме някой от другите участници.

# 146
Петър ме дразни, аз лично не бих го изтърпяла. Но наистина става известен. Дано тази реклама му помогне в кариерата , защото досега не е от успешните, както разбрахме в представянето му.

# 147
  • София
Чист пробив си е това неговото. Нали след голямо търсене на себе си най-после се е осъзнал като актьор. Simple Smile
Е, чухме го, че го има.
Само да не започне и той като двамата ергени - Виктор и Евгени - да изскача на всяко пускане на телевизора. Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 14:19 от Vivi

# 148
Нищо няма да му се отвори, защото е непоносим! Ще почне да поучава как да го режисират и представят! То думата не може да се вземе от него, а ако някой все пак се пребори, той се връцва и не ще да ги слуша, защото... те не искат да го чуят.
Първият ням български филм се казва "Българан е галант", та и там един българан, галант (по Vivi Grinning) като наш Пепе, се наиграва заради това, че се смята за неотразим.

# 149
това ще става с ПешоШоу Grinning От телевизия на телевизия

Общи условия

Активация на акаунт