🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 58 496
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 210
Какво друго , да очакваш от него? Нивото му е ясно.

# 211
Петър порицава. А Присиана?

Брей, Линда обикаля като цветарка. И тя е хлъзгава. Лапе на 19 години, ти да видиш!

# 212
Петър порицава. А Присиана?
Тя смело се разбунтува срещу робството на злия тиранин Петър ✊🏻

# 213
Тази игра с окръжността е доста глупава. Не дава възможност за стратегия. Винаги най-бързият печели.

# 214
Това не е възможно! Как!?! Grinning

# 215
  • София
Фаворити и прогнози
След седмица 9 (истинска, не фермерска)

Плюсчета/минусчета:

++
Петът и Мартина
Както и очаквах, познавайки се, Марти много бързо се завърна на втория плюс, а ПеПе се задържа там за втора поредна седмица

+
Ния, Присияна и Еми
Павел

= / +
Теди
Андрей и Линда

=
Боби и Коко
Коко се придвижи една позиция нагоре

= / -
Жоро
Една позиция нагоре за УхаЖоро

-
Кенан и Лили

--
Сергей

При чистите минуси нямам промени за трета поредна седмица.

Моите фаворити:

Топ фаворит за чека:
Коко

Финалисти (винаги давам няколко варианти, още от старта на сезона, защото не знам колко ще им е бройката на финала):
Коко, Жоро и Андрей // Мартина, Ния и Еми
-
+ Павел и Приси, но те са ми по-надолу

Нямам промени.
Ако Елбетица загубят в понеделник и изгонят Присияна, а не Петър, то вече ще сложа и ПеПе сред основните фаворити за финал и чека. Това ще е един от последните и идеални шансове да го изхвърлят от играта. Аз това и очаквам, но то не идва и не идва. Ако се стигне до 11-та седмица и ПеПе е още в играта ще има огромни шансове за финал.

# 216
Аз не вярвам Петър да е на финал. Андрей и Жоро го играят отборно засега, но от тримата мъже там Андрей е с едни гърди напред за финала. Както той спомена той няма загубена игра на дуелите, а Петър има и то срещу Кенан на цепене дето Пешо се мисли за най-добрия. Нито чете Алманаха , там го играе на тото.

# 217
Ако Елбетица изгубят...дали ще изгонят Петър?Голям е шанса да се съюзят срещу него.Харесвам Петър като играч и хем ми се иска да е на финал, хем искам да го изгонят, за да видя как ще се развие играта на Елбетица без него...

# 218
Не са правили бесило за Петър. Намериха в Ада изрисувани стените на едната спалня, Кенан зограф беше нарисувал една бесилка с човече и надпис Петър.

Това естествено, че беше умишлена закачка, като всички там знаят, че постоянно ще си сменят местата и Петър ще го види. Неслучайно и той и Жоро реагираха с чувство за хумор и се засмяха. И според, също мен беше доста забавна шега, но явно много от съфорумците или са оперирани от чувство за хумор или пък злобата към Кенан им пречи да видят, че монетата има и забавна страна:)

# 219
Абе, ако Петър беше направил такава "шега " , други щяха да са коментарите и реакциите,  ама карай

# 220
  • при късмета
Това към Кенан от зрителите и в темата изобщо не е злоба. Отвращение е

# 221
  • София
Няма нужда от обиди към съфорумците. Нищо странно няма, че не е по вкуса на всеки такава "шега".

За мен е странно, че много хора в Елбетица, които се отвисяха в Рая, а знаем, че там имат време, не четат достатъчно Алманаха и продължава да ги притеснява. Това са 4 точки, заслужава си да го изядат с кориците.

# 222
Не са правили бесило за Петър. Намериха в Ада изрисувани стените на едната спалня, Кенан зограф беше нарисувал една бесилка с човече и надпис Петър.

Това естествено, че беше умишлена закачка, като всички там знаят, че постоянно ще си сменят местата и Петър ще го види. Неслучайно и той и Жоро реагираха с чувство за хумор и се засмяха. И според, също мен беше доста забавна шега, но явно много от съфорумците или са оперирани от чувство за хумор или пък злобата към Кенан им пречи да видят, че монетата има и забавна страна:)
Петър да дорисува кръстоносци с пречупени кръстове и бели качулки около него и едно прасенце как му гризе петичките Joy Дори няма да е нужно да слага надпис

# 223
Злоба към Кенан...Това е виц, нали?

# 224
Малееее във Фейсбук групите тия хора са се побъркали,само Петър се коментира,Абе какво толкова е направил този човек,гледала съм всичките сезони на Фермата,ама толкова коментиран участник не е имало,все едно няма други хора в това предаване. Да се смееш ли ,да ревеш ли? Последното което прочетох е че трябва да участва за Ергенът,що да не участва може си всичко човека,че кой да участва Кенанчо или Сергейчо.

Общи условия

Активация на акаунт