🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 58 410
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 420
Петър от както беше на ей толкова да отпадне вече избира мъжете по-друг начин. Така го виждам аз. Той алманах не съм го видяла да чете. За мен по-голямата конкуренция в този момент не е Коко или Сергей. Кенан е заплахата. Видя се че цепи много по-добре от Петър, алманаха е безупречен там , независимо от килограмите на Кенан това не му пречи да не дава 100 процента на арената. Все пак единствената загуба на Петър на арената е точно срещу Кенан.

# 421
Феновете на Пепиту да не гледат утрешния епизод,че ще им е лошо. Още като видях Присияна,че е на този пост в петата битка бях в шок и бях убедена,че Пепиту големия мъж с главно М е причината за това на 100%. И после навързах и думите му "Тази битка ми е за Приси" като спечели неговата. Четкал се е той, защото знае какво предстои.

Супер бяха Лили и Приси. Присияна за мен беше героя на днешния дуел, дори и да не си взе битката. Толкова се преби милата и въпреки това се бори много. Много ме впечатли.
Боби... той си беше пълнеж милия.

# 422
Ааа Жоро кринджавата мишка ще му се прави на интересен. Няма нищо по-грозно от мъж с данни на лъв да си трае и да мишкува. УхаЖоро, пак си пусни да чуеш какво мисли за теб Валерия. Хич не са приятни неща. Дори за Петър каза по-хубави неща, отколкото за теб.

# 423
  • Sofia
А на никого ли не направи впечатления, че Серго освен, че се справи зле на битката си, се справи наравно с Присиана, която беше контузена, на мъжки пост?

Само Теди харесвам в Канатица. Другите без Павел са...
Ти си добре,аз даже и тези двамата не харесвам. Mr. Green Пълна 0 са ми Канатица.
Изгледах епизода,само защото разбрах,че са паднали.😉

А Серго,освен че се справи зле на неговата битка и беше наравно с контузената Присияна,беше наравно и с ПеПе на Алманаха по брой верни отговори-5 на 5.Изненада ги Петър там.

# 424
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Изгледах. Скука, съвсем предвидим дуел. Само за Лили не познах, че ще бие, всичко останало беше ясно.
Сергей май го кара единствено на самочувствие, никакви смайващи умения не е показал до момента. И нарязането провал, и на коването... Да беше тренирал и той преди да влезе. Даже от Присияна не се справи по-добре на тежестите в последната битка.
Всъщност адмирации за Приси, че се справи не по-зле от мъж в тази игра! Как изобщо решиха да я сложат на най-тежкия пост, акъл нямат?!
Петър се справя добре, не може да му се отрече, но не е и някакво чудо невиждано. Просто останалите мъже са по-слаби и смотани, особено тези в Канатица. Андрей и УхаЖоро със сигурност са по-силни от него чисто физически, че и по-бързи, просто той вкарва повече акъл в игрите.
Логично си тръгна Боби, той като че ли изобщо не присъстваше в предаването. Незабележим, тих, почти не го показваха, даже по едно време бях забравила, че е там и се изненадах като го дадоха в един момент.

# 425
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

Страхотен дуел се получи. Мисля най-качествения от началото  на сезона и най-оспорвания също така.
Браво на Елбетица! Взеха ключова победа. И освен в пендарите имат сериозно предимство и в бройката на хората. 8 на 6!

Битка 1: Очаквано Андрей спечели, но победи с малко. Около 2 мин. и то при една сериозна криза за Боби.
Отлично рязане за Боби. Генерално обаче Андрей продължава да няма загубена битка. Макар че той все ги играе за 1 пендар, хах.

Битка 2: Адмирации за Лили. Това че е бивша акробатка си каза думата. Приси се държа само на воля и спортна злоба. Браво на нея за пореден път. Но големите аплодисменти са за Лили.

Битка 3: Това беше дългоочакваната битка между Петър и Сергей.
Битка нямаше. Петър го смаза още на рязането на стената от греди. И само как ковеше ПеПе, уау! 24 от 24 пирона и то по два накуп! Нямам думи...

Битка 4: Алманах.
И тук много оспорвана битка.
Сергей и Петър пренаписаха най-новата фермерска история с по 5 верни отговора! Браво!
След тях в класацията остават: Мартина, Линда и Боби с по 4 верни отговора!

Битка 5: Щафетна
Добра беше тактиката на Петър, защото сме гледали стотици пъти в риалити формати, как жените се дънят именно на стрелба, въпреки че тук Лили се справи отлично.
В крайна сметка 10 сек. за Елбетица.
Да, Боби сгреши фатално, но не мисля, че той е причината за загубата. Просто малшанс тук-таме.

Яд ме е, че изгониха Боби, а не Сергей, който отдавна трябваше да е АУТ!

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 12:30 от Diavolo

# 426
  • Разпиляна във въображението
Аз по-незабележим от Павел във фермата не виждам. Този човек май само по дуелите по време на гласуването го дават.

# 427
Пусната е новата анкета! 😊

Страхотен дуел се получи. Мисля най-качествения от началото  на сезона и най-оспорвания също така.
Браво на Елбетица! Взеха ключова победа. И освен в пендарите имат сериозно предимство и в бройката на хората. 8 на 6.

Битка 1: Очаквано Андрей спечели, но Андрей победи с малко. Около 2 мин. и то при една сериозна криза при Боби.
Отлично рязане за Боби. Генерално обаче Андрей продължава да няма загубена битка. Макар че той все ги играе за 1 пендар, хах.

Битка 2: Адмирации за Лили. Това че е бивша акробатка си каза думата. Приси се държа само на воля и спортна злоба. Браво на нея за пореден път. Но големите аплодисменти са за Лили.

Битка 3: Това беше дългоочаквната битка между Петър и Сергей.
Битка нямаше. Петър го смаза още на рязането на стената от греди. И само ковеше ПеПе, уау! 24 от 24 пирона и то по два накуп!

Битка 4: Алманах.
И тук много оспорвана битка.
Сергей и Петър пренаписаха най-новата фермерска история с по 5 верни отговора! Браво!
След тях в класацията остават, Мартина, Линда и Боби с по 4 верни отговора!

Битка 5: Щафетна
Добра беше тактиката на Петър, защото сме гледали стотици пъти в риалити форматите, женит да се дънят именно на стрелба, въпреки че тук Лил исе справи отлично.
В крайна сметка 10 сек. за Елбетица.
Да, Боби сгреши фатално, но не мисля, че той е причината за загубата. Просто малшанс тук-таме.

Яд ме е, че не изгониха Боби, а не Сергей, който отдавна трябваше да е АУТ.
+1
Аз по-незабележим от Павел във фермата не виждам. Този човек май само по дуелите по време на гласуването го дават.
И явно е казал: "Красавиците чакат своя звяр, но антилопите ги гони ягуар." 😁 Без коментар.

# 428
Абе доста се обсъжда как Присияна е сложена на най-неподходящия пост, но не съм много съгласна. Да, измъчи се, но се справи брилянтно. Не можеха да я сложат на менците, това също е доста труден пост, а я боли и ръката. Не мисля, че се е показала като много добра в стрелбата, а и отново стрелянето с ранена ръка, щеше да ѝ е доста трудно. Често жените дънят на подобни постове и ако си сигурен като Петър, че ще ги намяткаш набързо тези чувалчета, е най-логично да вземеш този пост.
Жалко само, че трябваше така да се измъчи момичето, но пък блесна отново с доброто си представяне. За мен Серго беше по-бавен и той трябваше да си ходи. Боби също падна на индивидуалната си битка, но с малко. Сергей беше доста зад Петър, който ме изуми с коването си. Наистина се справя много добре Петър. Няма как с тези умения да нямаш висока самооценка и да си вярваш на преценката. Затова се бори така за мнението си и го налага. Сигурно в едно 80% от случаите е прав.
И тук трябва да добавя, че аз бих полудяла с такъв човек около себе си и сигурно бих се хванала да натяквам за 20% грешки, които допуска, за да си повдигна и аз малко самочувствието. Абе радвам се, че не съм изчаткала толкова, че да се запиша за Фермата.

# 429
Да не говорим, че е плувкиня и при взимането на ябълките може бързо и правилно да си задържи дъха.

Дяволо, може следващата анкета да е за най-малко харесван играч. Така де, преди Пепе да си е тръгнал. 😁

# 430
Коментирали сте достатъчно изчерпателно дуелите, всеки със своето виждане. Аз друго искам да отбележа, в агитките на двата отбора имам по едно неприятно "зрънце". За Канатица - Кенан, отново пиян, естествено! Чудя се защо не му ограничават малко пиенето, поне за дуелите, дали от съотборниците му, дали от продукцията, може да се намери елегантен начин да стане, много е неприятно за гледане!
А за Елбетица - Емилия много дразни с този тембър. Да, не е виновна и не си избира гласа, но поне може да не крещи толкова на всеки дуел : "дишай, супер си, и т.н."! Подкрепа можеш да дадеш и без толкова крещене и надвикване. Веднъж, като пееха Елбетица след победа /когато в Канатица тъкмо изпратиха Иван,  мисля/, пак Еми викаше най-много. Май не усеща колко е неприятен гласа и тембъра й, другото, което ме изумява при нея е, че е само на 33 год., а има излъчване на пенсионерка!

# 431
Сериозно ли оставиха мрънкалото Сергей 🤔 от началото на сезона не видях да показва кой знае какви качества , освен че победи дъртия Жоро 🤷♀ . Тотално сбъркан отбор са червените.

# 432
Кенан си вкара автогол с изказването, че Сергей ще работи по задачите с дърво.Така му вдигна акциите...Оказва се, че Сергей е по-полезен от Кенан...

# 433
Всички са по-полезни от Кенан. Дори Иванка, която му переше гащите. Но както разбрахме от него, те жените нищо не правят.

# 434
  • България
Гледам дуела от снощи - защо търкалят над 100-килограмова гума и после трябва да режат, което е фино и внимателно действие? Като се измориш да се порежеш с рязането.

Общи условия

Активация на акаунт