🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 58 368
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 525
Никой никого не убеждава в нищо. Това е форум. Пишем личното си мнение по темата за Фермата.

# 526
Опусумите изкараха милионче-две от Петър. Спаси им сезона.

# 527
Друг момент - и Линда, и Жоро, и Мартина, и Андрей, казват едно и също нещо - че Петър си избира задачи, в които да блесне той, индивидуално - пример : правил е ножовете 3 дни, за да станат перфектни, а в същото време е обещал на Андрей да му помогне за къщичката на кучето, понеже точно тогава Андрей беше на дуел, и започна да я прави едва след дуела, като му оставаха 2-3 часа до издаването й. Също така Петър си избира постове в отборните игри, които /постовете/ да му дадат възможност да блесне като най-добър, индивидуално. Ако на някой пост усеща, че няма да е толкова блестящ, слага друг /пример - Присияна/, без да се интересува, че тя там ще се представи зле. Тоест, никак даже не го интересува отборната победа, макар и нонстоп, от първия ден да твърди обратното. С тези популистки приказки, че го интересувал само отбора, и че иначе отдавна да е напуснал играта, се държи абсолютно като болшинството български политици.
Преди да излъчат мнението на тези четиримата, абсолютно същото ви казах и аз вчера.

Не съм му непременно фен на Петър, но неговата "игра" (такъв, какъвто е) прави част от предаването.
Това ми дава повод да спомена какво мисля за пешовата игра - той играе само за себе си, тия алабализми, че играе за отбора са популизъм. Играе така, че отборът да го добута до финал, проглушавайки им ушите как той го прави за тях. Когато има индивидуални задачи като дъските и ножовете, надминава себе си, защото тези неща показват само него в идеален образ! Ах, тогава какъв мазен поглед наднича изпод перчема, придружен с лукава усмивка, ах! Умира да го галят по посока на косъма. Когато в битки е сигурен във възможностите си, се бута напред отново за да изпъкне. Когато не играе, никой не знае щели ли са да победят, ако и той играе, но това е винаги изтъквано от него, че са паднали, защото той не е играл. Когато се е надценил и паднат въпреки напъните му, избягва всякакви коментари по въпроса, само се извинява, за да изглежда покаял се, бял и добър. Пешо е един прозрачен хитрец и как виждате предводител в негово лице, изобщо не разбирам!
А за да е неуспял в нито едно от поприщата си, за това че не е намерил себе си на тези години, за това че е сам, трябва допълнително да ви светват лампички като гледате и поведението му, което се опитва да прикрива и контролира режисирано, но не винаги успява.

# 528
  • София
Също така Петър си избира постове в отборните игри, които /постовете/ да му дадат възможност да блесне като най-добър, индивидуално. Ако на някой пост усеща, че няма да е толкова блестящ, слага друг /пример - Присияна/, без да се интересува, че тя там ще се представи зле.
И смяташ, че Присияна щеше да се представи добре на мятането на торбичките? С котузената ръка? А и я видяхме как цели в дуела ѝ с Иванка.

# 529
А Жоро и Андрей никога не са коментирали Петър и други свои съотборници за гърба им? Хайде де! Казаха, че Петър е казал, че ще помогне, ако има време, това не звучи като обещание. В две поредни задачи двете дружки Андро и Жоро се дънят и все е Петър е виновен? Като поредното оправдание беше полуистерична реч с трудно излизащи думи от притеснение пред двата отбора. За мен това не е нормално.

# 530
  • Разпиляна във въображението
Ами да си беше прочел правилно рецептата, предполагам, че указанията са точно под съставките.
Колкото и дни да са минали реално са мълчали, Андрей от втория ден, защото така им е било изгодно. Мълчат, защото не могат да го надприказват, той ги дърпа, те зад него го обсъждат, но за да не развалят отбора...
За да не опират до помощта на Петър останалите трябва да се опитат да правят нещата сами. Това са си техни задачи. Ако са смятали, че могат да месят по-добре от Петър да го бяха надвикали и да отиват да бият козунаците. Ако можеха да направят ножовете по-добре да го бяха пратили на кучешката колиба /но той и там щеше да се справи по-добре/.

Бил обсъждал зад гърба им. Като им каза в лицето, че са объркали хранилката те какво направиха - нищо.

# 531
Аз виждам едни гузни хора, които не искат да признаят пред себе си, че искат да го смачкат, за да се почувстват по-добре. По лицата им си личи.

Абсолютно! При това всичко Simple Smile

# 532
Айде Андрю го оправдахме за калпавата колиба заради дуела. На Жорката какво му е извинението? Не може да чете? Сигурно е това.

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 22:14 от Alucard

# 533
  • София
Да си дам и моите 5ст по въпроса. Първо, 6 седмици там са реално 18 дни, има-две, три седмици. Без да ги защитавам, ама не са си мълчали много, предвид факта, че от поне две седмици (тоест 6 дена) ги виждам как си въртят очите пикрай Петър. И Петър може да е много добър в много неща, но тук трябва да е и добър човек, а като такъв трябва и да е отстъпчив, какъвто не е. Освен това за мен Петър не е изнесъл никакъв сезон ( мое мнение), често чета коментарите тук, ден - два след като съм гледала епизода и нямам идея какво толкова е видяно, че така се коментира. Да, снимат го малко повече камерите, но то като бяха 25 човека е абсолютно логично да ни се нашият няколко образа в главата. Абсолютно нормално е, когато са останали пък 15 човека и вече да започват да изпъкват повече. Та, разбира се, че те знаели какво се случва в сезона да монтират така, че да можем да проследим нишката. В темата е пълно с конспирации, а аз не вярвам и на половината. Подчертавам дебело за всяко изречение - мое мнение
Не е само твое Wink
Напълно споделям написаното от теб.
Не бях влизала в темата и останах изненадана от конспирациите,  за които се е коментирало през това време.

# 534
Пепи Шоу е велик, няма друг като него...
Не ми се коментира напоследък, като гледам има и други като мен.

# 535
Също така Петър си избира постове в отборните игри, които /постовете/ да му дадат възможност да блесне като най-добър, индивидуално. Ако на някой пост усеща, че няма да е толкова блестящ, слага друг /пример - Присияна/, без да се интересува, че тя там ще се представи зле.
И смяташ, че Присияна щеше да се представи добре на мятането на торбичките? С котузената ръка? А и я видяхме как цели в дуела ѝ с Иванка.
Аз не зная как щеше да се представи Присияна на торбичките. Но е факт, че на поста, на който беше разпределена, се справи зле, падна, загуби време, удари се и т.н. И смятам, че там Петър щеше да е по-добър от нея. Но поста е рискован, труден, не се знае дали там щеше да е безапелационен, а Петър залага на сигурното за себе си и за това как ще се представи самия той. Така че толкова за "отборната" му игра.

# 536
  • Разпиляна във въображението
Петър остана без задача за тази седмица. Дано останалите прочетат условията Simple Smile

Ще е купон Елбетица да паднат, докато Петър е в дуелистите и той си напише името и им каже едно "чао".

Или залага там, където е добър. Аз просто няма как да си навра лицето във вода. Няма начин. И с маска и със стиснат нос не става и не става. Реално въпреки падането на Преси отборът спечели.

# 537
Аз не зная как щеше да се представи Присияна на торбичките. Но е факт, че на поста, на който беше разпределена, се справи зле, падна, загуби време, удари се и т.н. И смятам, че там Петър щеше да е по-добър от нея. Но поста е рискован, труден, не се знае дали там щеше да е безапелационен, а Петър залага на сигурното за себе си и за това как ще се представи самия той. Така че толкова за "отборната" му игра.
Падна да, но се справи еднакво добре с господин ценности. Супер си беше на поста

# 538
Андрей и Жоро са подлизурковци и тази вечер го потвърдиха. Позволиха Кенан да ги сугестира и подвежда. Съсипаха отборния дух и ще наблюдаваме краха им като отбор. Недостойно е да обвиняваш друг за личния си провал при положение, че съзнателно си поел ангажимент и отговорност да изпълниш задачата. Но сега Жоро имаше да направи хранилка, а не каишка. Видяхме го и какви ги свърши с делвата. В стремежа да се налага и доказва, избуява само злобата му, безсилието и неспособността да се заяви като силен играч.

# 539
Приси да си включи малко сивото вещество. С куката беше трагична. Справи се по-зле от Иванка. Много ясно, че тя не е за поста със стрелбата. Отгоре на това почти не можеше да си движи ръката.

Общи условия

Активация на акаунт