🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 58 376
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 540

Ще е купон Елбетица да паднат, докато Петър е в дуелистите и той си напише името и им каже едно "чао".

Според мен той е там и играе на всяка цена, абсурд да напусне сам по собствено желание, колкото и да го повтаря! Признавам, че има доста качества, но на такъв жест е неспособен. Въобще не е толкова ларж.

# 541
  • на село
Представям си момента, ако Петър напусне Joy
Joy

# 542
Петър не е такъв човек. Познавам хора като него. Много амбициозни и се борят до последно. Амбицията им е движеща сила.

# 543
На Жоро не му харесало, че Петър говорил зад гърба му? А той като говореше срещу него на оградата не му пречеше? Петър не е прав за много неща, но защо мълчаха толкова време и не направиха нищо по въпроса. Имаха  няколко шанса да го изгонят, но не го направиха. Ами да преценят кое им пречи повече присъствието му или липсата му и да решат каквото ще решават, от тях зависи. Ясно е, че той няма да се промени и на глава с него няма да излязат.

С плик 11 предполагам, че ще е изравняване на мъже/жени в двата отбора. Не виждам как напред ще се провеждат дуели с 2 жени в единия и с 2/3-ма мъже в другия.

# 544
  • Варна
Били смазали Петър  Алоооу, опомнете се, Пепе е център на внимание и откача от кеф.

Искам да поздравя втория човек, гласувал за Кенан.

# 545
Мога да предположа кой е. Потребителката от Гърция.

# 546
  • Варна
Мога да предположа кой е. Потребителката от Гърция.

Ей,опасна си.

# 547
Приемам го за комплимент. Wink

# 548

Според мен той е там и играе на всяка цена

Е то щото другите са дошли да "работят за отбора"... който не са познавали преди това. Естествено, че всеки е там да победи, няма разлика, тия глупости за отбора ги пускат всички, защото такива са правилата, ако не беше отборно, никой нямаше да го споменава, реално така или иначе трябва да се играе отборно донякъде ако искаш да прогресираш, но ще е до време. Никой не е тук "за посланията", видя се оня смешник - нито си тръгна, нито "посланията" са му нещо различно от злоба и търсене на отмъщение за... какво, че никой не го отразявал. Ми като е безличник - нормално, то уважение се печели, не е даденост, като избягаш с подвита опашка едва ли и някога ще го получиш. Или другите палячовци, които им било голям проблем, че някой им говорил зад гърба, но сами признават, че си трайкат от дълго време и също говорят зад гърба без да кажат нищо на въпросния. И камерите ги ловят всяко предаване, че говорат зад гърба с другия отбор, от какво точно се оплакват... Интересно е, че си признават, че са тъпи, но не схващат, че това именно им е проблемът, а не Пешо, това не е затворът, че да ги е направил силово неговите кучки, те са си просто такива по природа...

# 549
Прочетох мненията за скандала. Съгласна съм и със защитниците на Петър и с неговите опоненти. Когато един конфликт се отлага дълго във времето, той набира сила, включват се към него аргументи от най-различни ситуации и не може да бъде лесно разрешен. Нещата за мен не са черно-бели и никой не е виновен/невинен. Съгласна съм с едно: трябвало е да си разрешат проблемите по-рано и насаме, а не пред цялата чаршия.
От друга страна, ако не го бяха направили по този начин, щяха да ни бъдат спестени ето тези безценни кадри:

Отзад бай Кенан леко приседна, нападна свършените задачи и чак ме хвана яд, че нямаха за задача пуканки. Така щяха да паснат на ситуация. С глас се смях като го видях как се премести и започна да дъвче отзад, не успях да се трогна от драмата.

Тук вече зае позиция на първи ред и леко ги надъхваше да продължат филма.
Хич не го харесвам, обаче тази вечер ми напълни душата.

# 550
И на мен ми беше смешно, че на Пепе и УхаЖоро ме им пречеше въобще.😂

# 551
Няма ли да се намери някой, който да постави този велик софѝст и корифей на красноречието Кенан на мястото му ?!?

# 552
Няма ли да се намери някой, който да постави този велик софѝст и корифей на красноречието Кенан на мястото му ?!?
Той сам си се поставя на точното място. Има завиден непукизъм и нюх към точното позициониране в ключови ситуации. Ама то и Андрешко ги има.

# 553
Кенан е природно хитър. Но и мързелив, избухлив, груб, прост и т.н.

# 554
  • Варна
Кенан е природно хитър. Но и мързелив, избухлив, груб, прост и т.н.

С две думи, казва истината.

Общи условия

Активация на акаунт