🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 58 239
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 570
Papilio_,
абсолютно! Някои коментари изглеждат като писани от хора, които гледат конкурентното предаване и превключват на Фермата само по време на рекламите. На едната реклама дават как Петър меси козунаци, на следващата-всички са срещу Петър и коментарите нямат нищо общо с цялостната картина.

# 571
  • София
Пак Петър виновен, че УхаЖоро явно освен, че не може да говори, не може и да чете и прецака бозата...
А интересно как Петър беше виновен и за къщичката за елени, която явно беше за камили... Той им каза още в началото, че нищо не правят и те нищо не направиха, а сега ми роптаят. Ако Петър искаше да им помогне, 'Ауу лицемер, бута се да изпъкне' Виновен. Ако не помогне, 'Ауу лицемер, защо не е помогнал'
В цикъл ли са Андрей и Жоро?
И не трябваше Жоро да ги казва всички тези неща пред противниковия отбор. Особено и така да избухне и да започне с личностни нападки, защото иначе няма никакъв шанс на вербален спор с ПеПе.
А той даже нарочно го направи този спор пред всички. Поне според мен, защото очакваше повече подкрепа от Канатица, отколкото от своя отбор.

Напълно заслужена победа на Канатица на фермерския пазар с 7:4 пендара. Спасиха ги Ния и Линда със занаята.
Жоро с поредно слабо представяне, този път на фермерското умение. Пак Петър е виновен сигурно, че счупи делвата...

Това беше един от най-тъпите вторнишки епизоди.

# 572
Относно завистта. Ами личи си. Онзи път, когато Кенан разпитваше Андрей за играта с гъбите, на Кенанчо му беше много важно да си потвърди, че Петър не разбира И от гъби. Ако това не е чиста доза мъжка завист и съперничество, не знам какво е. Да не би на Сергей да му стана приятно, че вчера Андрей водещият подхрани спора, като каза, че Петър  най-добре работи с дърво от всички във Фермата. Или когато Петър мяташе ласото, от отбор "Сърце и Душа, и доста Простащина" се споглеждаха и си хвърляха едни многозначителни погледи.

# 573
Пак Петър виновен, че УхаЖоро явно освен, че не може да говори, не може и да чете и прецака бозата...
А интересно как Петър беше виновен и за къщичката за елени, която явно беше за камили... Той им каза още в началото, че нищо не правят и те нищо не направиха, а сега ми роптаят. Ако Петър искаше да им помогне, 'Ауу лицемер, бута се да изпъкне' Виновен. Ако не помогне, 'Ауу лицемер, защо не е помогнал'
В цикъл ли са Андрей и Жоро?
И не трябваше Жоро да ги казва всички тези неща пред противниковия отбор. Особено и така да избухне и да започне с личностни нападки, защото иначе няма никакъв шанс на вербален спор с ПеПе.
А той даже нарочно го направи този спор пред всички. Поне според мен, защото очакваше повече подкрепа от Канатица, отколкото от своя отбор.

Това беше един от най-тъпите вторнишки епизоди.
Андрей и Жоро имаха своите причини да избухнат, освен това изтъкнаха и аргументите си. Жоро освен това каза, че неведнъж се е опитал да говори с Петър, но не е срещнал разбиране и затова се е отдръпнал и отказал да се изясни с него. А защо е станало точно сега, пред другия отбор?! Аз например, когато избухвам за нещо, не си подбирам момента - пък кога, къде, как... То затова се нарича избухване - защото е експлозивно и необмислено. Петър е човека, който твърде много обмисля нещата, точно затова фалшивее.
А изречението за цикъла не е много на място в тази ситуация, не мислите ли? Какво е внушението, че само жените действат прибързано, необмислено, предимно под влияние на хормоните, а не на логика и разум?! Доста сексистко ми се струва. Не е по темата, но да не забравяме, че повечето убийци са от мъжки пол, както и повечето катастрофи са предизвикани от мъже.

Последна редакция: ср, 08 ное 2023, 08:34 от AlexaSun

# 574
Обикновено не винаги, понеже има и изключения, жените са по-емоционални, а мъжете по-спокойни. Хормоните определено влияят на настроението. Докато бях бременна, плачех на всяка втора балада.

# 575
Значи заключението е, че Жоро и Андрей са жени, дори може и бременни да са. Друго обяснение за въстанието срещу цар Петър няма. 😂

# 576
  • Разпиляна във въображението
Петър е най-комплексния играч. На другите все нещо им липсва като умение.

Последна редакция: ср, 08 ное 2023, 08:46 от Miriel

# 577
Значи заключението е, че Жоро и Андрей са жени, дори може и бременни да са. Друго обяснение за въстанието срещу цар Петър няма. 😂
Подкрепям. Това е единственото логично обяснение! 😁

# 578
На него обаче му липсваше досетливост и едва в снощния епизод разбра какво му крои Жоро. Дотук с големия интелект на Петър. Фаталната му грешка е, че много си повярва. Сега няма на кого да се сърди освен на себе си. Говори за предателство. Какво предателство, пич, за Левски ли се взе? 🤣

Alucard, това не ти се получи. Знам, че можеш по-добре. 😉

# 579
Не, това е Сергей.

# 580
И той не е.

# 581
На мен по-скоро ми е интересно защо чак сега се случва въстанието. Трудно ти е да вирееш с човек като Петър, не обичаш да ти налагат мнение и всичко онова, което казват останалите - добре, нормално е, все пак си изграден индивид със светоглед и разум. Но защо си изчакал да мине по-голямата част от състезанието, за да се заявиш? Като нещо не ти харесва, реагираш на момента. А не после да ревеш, че някой не ти давал възможност. Възможностите се сграбчват, не се получават на готово.

# 582
Щях да призная Жорката, ако беше възроптал, за да защити Вал, да речем. А не сега, когато се отнесе несериозно към две свои задачи и беше неспособен да понесе критика. Ама иначе прави коментари за победата на елиминациите.

# 583
Не мисля, че става дума за нетърпимост към критика. Не е това причината да избухне Жоро. Те двамата с Андрей предварително бяха приели мисълта, че хранилката не им се получи и че няма да получат пендари за нея. Доста насмешливо говореха за своето изпълнение на тази задача. Така че определено не става дума за неспособност да приеме критика. Твърде дълго стаявана неприязън и напрежение, които се отприщиха, без значение дали момента е бил подходящ. А коментарът за победата на елиминациите беше сполучлив според мен - наистина на късмет взеха последната игра, равностойна беше. Жоро каза, че са взели тази игра единствено, защото Андрей на своя пост е бил без грешка. И критиката му беше към Петър, за определянето на постовете, където отново не е взел под внимание желанието на Присияна. Тя сама си каза, че не е искала да е на този пост и се е чувствала неуверена, но отново си е замълчала под давление на Петър.

Последна редакция: ср, 08 ное 2023, 09:08 от AlexaSun

# 584
Жоро много ясно се изрази! Каза, че бозата си е изцяло негова грешка. Не е обвинил Петър. Наистина ли не разбирате какво точно имаше предвид? Петър още в началото е видял, че правят грешно задачите си, но си е замълчал. Факт е, че разбира от много неща. Това никой не го оспорва. Но защо едва след като са преправяли хранилката два пъти и след като бозата вече е станала на сок им е казал, че не стават.  След свършен факт, когато нещата вече са непоправими. Ето това го е подразнило Жоро.

Общи условия

Активация на акаунт