🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 58 225
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 630
Петър пресоли манджата вече. Какво предателство от Жоро. Да не му е брачна половинка Жоро, че така се разочаровал? Айде стига, де! Стига се кри зад общото благо, ама то всичко го правел за отбора. Прави го, за да му е добре на него! Само Ния това и онова. Ще видим.
И постоянно позира за пред камерите, постоянно. Един естествен кадър с него не видях.

Последна редакция: ср, 08 ное 2023, 20:55 от Не се сърди, човече

# 631
Oooo ясна е работата за дуела - 3-ма мъже и Петър е аут. A Канатица ще имунизират Кенан или Сергей.

Едит: Точно това казаха, че смятат да направят.

# 632
Да си ходи Петър вече. Нека си останат тези посредствени хора. Пък аз от вторник ще дам шанс на ИВ.

# 633
  • България
Да си ходи Петър вече. Нека си останат тези посредствени хора. Пък аз от вторник ще дам шанс на ИВ.

Предпочитам "посредствените" хора във Фермата вместо глуповатите участници и цялостното посредствено предаване ИВ.

# 634
Ще видим. Досега не съм ги гледала.

# 635
Няма да си очарована.

# 636
О, не. Минавам на сериали тогава. 😂

# 637
Ооо там положението е по-зле от гледна точка на правила. Веднъж се действа така, друг път иначе. И доста прецакват дадени участници за сметка на други.

# 638
А и там правила няма, продукцията си прави каквото си иска, за да върви сценарият.

# 639
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Идвай, добре си дошла. Има разкошни и много добре подготвени момчета, удоволствие е да ги гледаш на терен. Правилата са леш, Фермата има много по-добро реноме в това отношение.
Петър може да е всякакъв, но на мен ми е интересен за гледане, и в пъти по-приятен от Кенан и Серго.

# 640
Е не очаквах Елбетица да спечелят тази битка особено след като видях Жоро как се мъчи.

# 641
Ако има някой, който се надцени и взе твърде на сериозно, е футболистчето, бях сигурен, че ще се издъни след тия гръмки закани как няма да пусне, каквото и става...

# 642
Браво на Жоро, че се преодоля. Коко за пореден път показа какъв надут балон е.

# 643
Браво на Жоро

На Лили хубаво ѝ стоеше шапката.

Моля ти се УхаЖоро. Спри да говориш за кобили.

# 644
  • България
Моля ти се УхаЖоро. Спри да говориш за кобили.

Ухажоро блести с бисери, хич го няма в говоренето пред публика. Очупи се след месец снимки. Grinning Ама искрено ме забавлява. Сега с Теодора дали се пробва?

Общи условия

Активация на акаунт