🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 58 165
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Пореден (39-ти) епизод в който главната тема за разговор е Петър.
Изключенията се броят на пръстите на едната ръка.

Честито на Иван и Андрей! Омразният им Петър, когото унижават непрекъснато им изнесе сезона и е в основата на това, че е толкова успешен.
Във фейса, над 90% от коментарите от началото та досега са само за Петър.
Толкоз. Дерзайте!

Сергей прокопа дъното.
Серго, Петър никога не те е обиждал. А кой е тъпунгер си личи от речника  и капацитета, какъвто ти очевидно нямаш!

Логичен избор за дуелисти от Елбетица. Най-правилното и рационално решение в момента. Ще имат и двама мъже за Ад и Рай. И браво, че имунизираха Приси!
Ако бяха Канатица дуелът щеше да е трима мъже и да загубят най-вероятно, сега обаче ще имат шанс за победа, защото съм сигурен, че Сергей ще го е страх да избере Петър. Хахаха.

Браво на всички за играта, раздадоха се много и всеки даде максимума от себе си. Специални поздравления за Жоро (особено) и Теди, които минаха през страшни кризи и се овладяха.

# 706
Сергей няма шанс срещу който и да е мъж. Сам е наясно с това и се разпсува вчера. Срещу Петър и Андрей със сигурност ще загуби, независимо от играта. Май до сега не сме виждали Жоро как е с коването и цепенето, евентуално с него може да има някакъв успех.

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 08:09 от Snow storm

# 707
Вижте на какво попаднах: 😂https://youtube.com/@pepethedog1?si=g-bYEXRQ1ezrDiDC

# 708
# 709
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз съм му абонат, много хубаво рецитира стихове и гласът му е перфектно школуван.
Петър е ниво, както Сергей и Кенан са Марианската падина и си личи много.

# 710
🤣🤣🤣 Пешо кучето. Ще падна.

# 711
  • гр.София
Пепе дръпна много драматичен монолог накрая. Simple Smile Току да му се вържа и …… С това “Благодаря !” на финала предОбри. Направо си представих как завесата пада. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Е, това е ролята на живота му. Четири години е репетирал за нея и сега гледаме моноспектакъл Joy
Другите са в миманса.

# 712
Ако Петър опитва да имитира "Поетите" /Владо Пенев, Захари Бахаров, Бойко Кръстанов, Иван Бърнев, и т.н./, далеч е, според мен ... Иначе да, има хубав глас, има артистизъм, но драмата му е в повече. Повтарям, според мен /това към абсолютните фенки тук/.

# 713
  • Bayern
Разгледах  снимките в инстаграм на  Петър , прикачвам две с по-различен имидж   
Скрит текст:

# 714
Подразних се снощи от коментарите на водещата за Петър.Колко приятели имал и разни обвинения, нямащи нищо общо с формата Фермата.Петър е влязъл, както и всички останали за наградата, а не в предаване"Намери си приятел" или "Искрено и лично".Всички са си конкуренция.Продукцията са се издразнили, че Петър не споделя нищо от личния си живот и не може да изрязват и лепят реплики за човека Петър, не за играча Петър.
В игрите много пъти Петър се е самопредлагал, снощи видяхме, че Мартина се сниши, когато трябваше да избират жените.Линда се оправда с килограмите, донякъде я разбирам, но на всички женски битки изпращат Еми, която не се щади и се раздава.И Мартина взе да застава зад гърба на другите в битките, само на синхроните е много активна...

# 715
Мартина въобще не е това, което очаквах. Много ме разочарова.

# 716
И аз очаквах друго присъствие от нея, не ми допада това, което виждам. Като цяло, харесвам 2 -3-ма, но докрая може и те да не останат Grinning

# 717
Пак си пуснах подкаста с Валерия. Точно тя се чуди, защо, като Георги е бил против Петър, му се е правил на приятел. Почти дословно цитирам.

Също така каза, че Жорката е давал вероятно някакви аванси на Ния, за да реши тя, че той я харесва и да започне по-настоятелно да го сваля.

Валерия намеква разни неща за Присиана. Явно предстои още да ни изненада.

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 12:13 от Alucard

# 718
Аз да наруша дискусията на тема “Петър”.
Сергей е ужасен противняк, изобщо не знам кой го харесва , б@хти мрънкалото иииии ултра несериозно поведение за един възрастен мъж. Като някой чубанин - крещи , вика , ръмжи , хвърля 🤦♀ Да ти имам и радостта и “ надъхването “ , пълен смешник. Според мен има нужда от внимание , той сам си го каза , че е “чехъл” , инак не разбирам това нелепо детинско държание 🤷♀

# 719
  • София

Това стихотворение декламираше и на Моника. Извадил е оръжие от актьорския арсенал. Simple Smile

Пепе има приятен тембър, но не се справя добре с рецитирането. Още когато омайваше Моника чух това изпълнение- качил го е и в ИГ си, и рецитациите на други стихотворения. Има още много да се упражнява.

На първата снимка по-горе го докарва на Киану Рийвс. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт