🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 58 060
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 810
Коко не е актьор определено, спокоен и благ човек, просто ми се струва леко побутнат.
Ще обере зрителския вот , ако е на финал, защото продукцията дискредитира всички останали.
Мислех, че кътат и Андрей, не го даваха много в началото, но сега му поразрушиха ореола.
Като цяло, тази година наблягат повече на битките, които заемат голяма част от ефирното време и така не успяхме да се запознаем с много от персонажите. Лично на мен, преди Фермата ми харесваше повече. Гледам битки с предимно нискоинтелигентни спортисти по Нова телевизия. Фермата беше предаване, свързано с психологията, човешките взаимоотношения, социална игра и не на последно място, лично доказване на арената. Харесваше ми това, че дори някой да не успее да си изиграе социалната игра добре, имаше възможност да остава вътре, въпреки, че постоянно е номиниран. Харесвам играчи като Ивайло Герасимов, които отстояват позициите си с цената на всичко. Шапка свалям на Даяна (никак не я харесвах като поведение и човек), която на играта с мемори картите запомни всички карти и ги нареди от първия път. Хепи Ванче мачкаше на арената всеки, който ѝ се иьпречи на пътя. Но разликата е, че ние виждахме много от тези хора, знаехме как разсъждават, как работят. Гледахме ги постоянно как си взаимодействат. Сега няма епизод без игра, няма ефирно време за разговорите им, за битовизмите.  Липсва ми това да опозная участниците и да изпитвам противоречиви чувста спрямо тях. Да харесвам някого, но да не удобрявам дадената постъпка. Липсва ми една Аксиния, която да претърпи метаморфоза и от най-нехаресвана да стане човек, на когото почти всички симпатизират. Може би можеха да увеличат игрите малко, но да не губят тази нишка.

# 811
  • out of space
Почти припаднах!
Аз ли съм единствената, Бога ми, която гласува за Лили?

Да, Коко ми харесва, както и пича с птиците. И Жоро е ок.

Кааак, как бе деааа толкова народ за тоя абсолютли неприятнически петър?! нямам обяснение...

# 812
  • София
Този път много правилен стратегически избор на Канатица с избраните дуелисти.
И тримата са слаби на Алманаха, така че Елбетица започват с 0-4 пасив от раз!
Мисля, че и Жоро е силно надценен и не е нищо особено като играч...
Дано Еми и Ния донесат победата на Елбетица, защото иначе една от тях ще си тръгне и то по-вероятно Ния, което ще е голяма загуба. :/ Аз я харесвам доста и ми беше една от фаворитките за финал.

Битката за Ад и Рай беше интересна, докато не започна и дойде време на Андрей ''баскетболиста'' да мята. Трагедия!
Петър беше отличен както винаги. Шак-шак за 2 минути счупи плочките.
Павел беше по-бърз от Линда само с около 30 секунди грубо, така че голямата разлика дойде от пост където Коко се справи отлично, а Андрей много слабо.
Това пълзене беше отвратително унижение!

За съжаление имам гадно предчувствие за дуела в понеделник... :/
Мисля, че Канатица ще го вземат и Ния е пътник, а от там и съдбата на Петър става все по-ясна...

# 813
Не съм се изказвала напоследък, та да споделя и аз какво мисля.
В началото много ме дразнеше Петър - като се завъртя играта им с Моника, даваха само техните простотии. Андрей, примерно, нямаше никакво екранно време. Жените ми бяха еднакви визуално, не ги различавах. Като си тръгна Моника, вече взеха да ни запознават повече и с другите. Игрите си минаваха, Елбетица в повечето случаи побеждаваха във всяка игра, бяха в Рая, всичко беше наред. Петър редеше игрите, побеждаваха, никой, освен Станислав, не мрънкаше. На всички им беше добре. Като почнаха загубите, според мен си тръгаваха правилните хора. С какво бяха полезно Станислав и Гого? Ще те нищо не правиха, в дуелите не се представяха добре. За какво са им? Моника може би щеше да има какво да покаже още, ако не беше тази афера. Ама не виждам някой кадърен, който да си е тръгнал без да има защо. Сергей искаше да изпъкне - не успя, защото Петър го засенчваше. Това не му хареса, почна да се "яде" с него постоянно. И накрая, за по-лесно, мина в другия отбор. Ами, и там не се изказаха ласкаво за него. Сега го държат, защото на другите мъже ръцете им пречат и няма да се справят със задачите.
В Елбетица уж погледнаха. Сега щели да отпадат само жени. Ами, кой да отпадне? Те са 5, мъжете са 3. Нормално е. В Канатица ще отпадат пък мъже, иначе там няма да има жени. Не им е виновен Петър. Те стигнаха до тук точно заради неговите стратегии и тактики по време на игрите. Умен, наблюдателен, сръчен е Петър. За тези му качества мисля, че няма какво да се каже. Но наистина неговото "Аз" му изяде главата.
Ще гледаме сега какво ще стане. Мисля, че заради Алманаха Канатица ще победят и съответно Ния си тръгва.
Аз искам тръгващият да е Сергей. Изобщо не го харесвам! Никакви ценности не видях у него.

# 814
# 815
Коко не е актьор определено, спокоен и благ човек, просто ми се струва леко побутнат.
Ще обере зрителския вот , ако е на финал, защото продукцията дискредитира всички останали.
Мислех, че кътат и Андрей, не го даваха много в началото, но сега му поразрушиха ореола.
Като цяло, тази година наблягат повече на битките, които заемат голяма част от ефирното време и така не успяхме да се запознаем с много от персонажите. Лично на мен, преди Фермата ми харесваше повече. Гледам битки с предимно нискоинтелигентни спортисти по Нова телевизия. Фермата беше предаване, свързано с психологията, човешките взаимоотношения, социална игра и не на последно място, лично доказване на арената. Харесваше ми това, че дори някой да не успее да си изиграе социалната игра добре, имаше възможност да остава вътре, въпреки, че постоянно е номиниран. Харесвам играчи като Ивайло Герасимов, които отстояват позициите си с цената на всичко. Шапка свалям на Даяна (никак не я харесвах като поведение и човек), която на играта с мемори картите запомни всички карти и ги нареди от първия път. Хепи Ванче мачкаше на арената всеки, който ѝ се иьпречи на пътя. Но разликата е, че ние виждахме много от тези хора, знаехме как разсъждават, как работят. Гледахме ги постоянно как си взаимодействат. Сега няма епизод без игра, няма ефирно време за разговорите им, за битовизмите.  Липсва ми това да опозная участниците и да изпитвам противоречиви чувста спрямо тях. Да харесвам някого, но да не удобрявам дадената постъпка. Липсва ми една Аксиния, която да претърпи метаморфоза и от най-нехаресвана да стане човек, на когото почти всички симпатизират. Може би можеха да увеличат игрите малко, но да не губят тази нишка.
?!? А цената е потъпкване на чуждото достойнство, унижавайки през цялото време една жена. Упражняваше абсолютен психологически тормоз над Ваня. Само с това съм го запомнила, с нищо добро.

# 816
Умен, наблюдателен, сръчен е Петър. За тези му качества мисля, че няма какво да се каже. Но наистина неговото "Аз" му изяде главата.
Ще гледаме сега какво ще стане.
Тези качества на Петър няма потребител,  който да ги отрича. Поне аз не съм срещала нито едно такова мнение. Ей тоя неговия "Аз" обаче..."Чакай сега", "Чуй, чуй, аз да кажа", "Не си прав"...Не може да стоиш срещу 10 човека и да има обясняваш как ти си прав, а те грешат и да очакваш да те харесат, пък каквито и останали качества да имаш.И това прословуто негово самообладание, за мен в дадени моменти е по-скоро отрицателно качество. Още в началото с такова самообладание, гледайки водещите право в очите, излъга, че не знае за контузията на Теди и я пратиха на дуел. Самообладанието му пречи да покаже и някои човещинки, както се казва. Не е нормално толкова време да не си изпуснеш нервите за абсолютно нищо, да не изпсуваш, ако щете. На моменти не е зле да влага и малко емоция, не само мисъл, стратегия и контрол. Ей това ми пречи на мен да го харесам.
Кенан е на другата крайност. Не го давам за пример, далеч съм от тази мисъл, но това е човек, който се наслаждава на момента. Като е в рая-лежи, яде и пие, като е в ада-лежи без да яде и пие. Като се наложи-става и играе. От както спря да обижда Теди ми е малко по-поносим, а вчера направо има голяма червена точка като извика останалите и изрично Петър да пеят заедно.

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 09:02 от Snow storm

# 817
?!? А цената е потъпкване на чуждото достойнство, унижавайки през цялото време една жена. Упражняваше абсолютен психологически тормоз над Ваня. Само с това съм го запомнила, с нищо добро.
Определено прекаляваше с поведението си към Ваня. Не го толерирам и оправадавам, но смятам че просто му идваше в повече и изолацията му влияеше прекалено много. Честно казано, не съм сигурна, ако бях на негово място до колко бих издържала подобно поведение. Някъде в коментарите бях написала, че може да харесваш някого, но да не удобряваш дадената посръпка. На моменти Ивайло беше краен, но това не значи, че е лош човек.

# 818
  • гр.София
Петър си играе играта и аха-аха да му повярвам и изведнъж виждам една тънка усмивчица, която явно не може да скрие и издава неискреност и фалш.
На дуела искам да спечели Канатица и някой от Елбетица да си тръгне. Време е и там да се разредят редиците. Дано да е Ния.
А за Ивайло и онзи другия актьор (не му помня името) даже не ми се коментира. Това беше най-гадния сезон на Фермата евър за мен (а съм ги гледала всичките).
Много ми е забавно като чета, че Коко си пазел ореола, че имал маска и други подобни. Ами не, актьора тук е друг. Според мен Коко си е такъв добряк и не случайно и от другия отбор го харесват и уважават.

# 819
  • София
Кажете сега и Киро колко голям пич беше и да се свършва тая мъка с хвалбите на двамата герои, които направиха сезона си нетърпим за гледане.

# 820
Определено прекаляваше с поведението си към Ваня. Не го толерирам и оправадавам, но смятам че просто му идваше в повече и изолацията му влияеше прекалено много. Честно казано, не съм сигурна, ако бях на негово място до колко бих издържала подобно поведение. Някъде в коментарите бях написала, че може да харесваш някого, но да не удобряваш дадената посръпка. На моменти Ивайло беше краен, но това не значи, че е лош човек.
Ще ти споделя нещо, което знаеш. Ивайло е част от продукцията този сезон и играчите лично го познават.

# 821
Изненада! Много различен избор на дуелисти избраха Канатица. Елбетица бяха неподготвени за такъв избор. Много хубаво се получи. Не мисля , че Георги е мнооооого силен играч, но все пак знаем , че има и доза късмет в игрите. Пълзенето беше страшно трудно, направо съм потресена. Този Мартинов, дето е измислил игрите , предлагам да не го канят повече. Кенан видя , че Петър го няма и си го каза. Ама и той , като ощипана невеста се прави на обиден и изчака да го поканят. С нетърпение чакам понеделника. Силно се надявам Канатица да победят, за да видя хода на Елбетица. Ния си е пътник, така мисля.

# 822
Този път много правилен стратегически избор на Канатица с избраните дуелисти.
И тримата са слаби на Алманаха, така че Елбетица започват с 0-4 пасив от раз!
Мисля, че и Жоро е силно надценен и не е нищо особено като играч...
Дано Еми и Ния донесат победата на Елбетица, защото иначе една от тях ще си тръгне и то по-вероятно Ния, което ще е голяма загуба. :/ Аз я харесвам доста и ми беше една от фаворитките за финал.

Битката за Ад и Рай беше интересна, докато не започна и дойде време на Андрей ''баскетболиста'' да мята. Трагедия!
Петър беше отличен както винаги. Шак-шак за 2 минути счупи плочките.
Павел беше по-бърз от Линда само с около 30 секунди грубо, така че голямата разлика дойде от пост където Коко се справи отлично, а Андрей много слабо.
Това пълзене беше отвратително унижение!

За съжаление имам гадно предчувствие за дуела в понеделник... :/
Мисля, че Канатица ще го вземат и Ния е пътник, а от там и съдбата на Петър става все по-ясна...
Обаче Андрей не изкара ли така нещата, че двамата с Петър са се забавили с по 2 минути. Малко прехвърли вина ми се струва.

# 823
На Елбетица времената им ги даваха и бяха с точност:

Линда - 2 минути
Андрей - 5:30 минути
Петър - 2 минути

В другия отбор:
Павел - 1:40 минути
Коко - между 1:40 и 2:20 минути
Кенан - между 1:50 и 2:30 минути

# 824
  • Варна
Пълзенето беше страшно трудно, направо съм потресена. Този Мартинов, дето е измислил игрите ,
Да, кажа за пълзенето - това трябва да е мъжки пост. Една жена колкото и плоска да е, трудно може да пълзи по този начин заради бюста си. Да не говорим, че може да си нарани гърдите.

Общи условия

Активация на акаунт