🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 57 390
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 870
Мартина е хлъзгава и подмолна. Какво видяхме от нея? Какво разбрахме за нея? Кое е автентичното в Мартина? Аз нямам отговор на този въпрос. Иначе облъчването обикновено се случва от скенер, рентген и т.н., казано в кръга на шегата. Всеки е поел дозата облъчване, която е позволил, и това си е негов избор. Иначе Ния показа в няколко ситуации характер и логическо мислене и да се пришива към Петър е несправедливо. Тя си има своя собствена светлина и на мен ми харесва нейната последователност. Малко от момичетата тази година я имат. Иначе знам, знам, заслепена съм от Петър и затова така мисля Grinning

Последна редакция: сб, 11 ное 2023, 23:27 от slastna

# 871
За мен Ния е облъчена от Петър, заради всичко, което Ладона изброи, и не го намирам за интересно и достойно.
Фермата не трябва да има такива участници, които ще се откажат в полза на друг, защото било "достойно" да загубиш заради Емилия или Петър.
 Въобще такива без мотивация да не приемат догодина, моля.
Аз съм жена и също симпатизирам на Мартина - не се крие, старателна е в задачите и Алманаха, върви напред, не е конфликтна, влиза в коалиция, за да избута напред. И на мен ми е фаворитката от жените! И не на последно място, намирам я за красива и много симпатична! Стискам палци и на Линда, тя ми е втора след Мартина.
Ния не би загубила заради Петър поради една много проста причина. Обикновено на финал има равен брой мъже и жени. Тоест той и тя заедно с други техни съмишленици могат да отидат рамо до рамо на финал. Трябваше навреме да се усетят и да си направят една коалиция с Приси и Еми да речем.

Аз от Мартина освен глупави изпълнения друго не съм видяла. Ще пита другия отбор за стратегия срещу Петър?! Очевидно, щом като се опитват да го отстранят, го намират за най-полезен в отбора и този, който дърпа Елбетица напред. Но това изисква човек да разсъждава, а не да взима решения от страх и от това, че се чувства като слабото колело в отбора.

# 872
 Не се знае какъв ще е формата на финала. Може да е чисто нов и да няма както беше преди по брой жени и мъже.

# 873
  • София
Събрали са се заедно на някакъв концерт в спортна зала

# 874
Кой е този над Иван?

# 875
  • София
Мъжът на Нанси - Добромир, до Коко е неговата жена. Били са на Молец.

# 876
Петър, Кенан и Лили сякаш липсват.

# 877
  • София
Коко е с жена си.
Не го знам този до УхаЖоро. Явно е някоя половинка на жените. Че много жени, много нещо.
Теди, Цвети, Нанси, Моника, Мартина, Присияна и Валерия.
Мъжете са ясни: Коко, Иван, Жоро, Добри и непознатия.

# 878
  • София
Липсват повече от половината участници. Това вече е след предаването, може и да не са поканили всички или пък не всеки да е фен на групата. Постепенно все повече по групички ще ги виждаме.

# 879
Много добри приятели са Нанси, Иван и Коко. Покрай Иван и Цвети. За момичета от Елбетица не знам по каква линия са там и разбира се, барабар Жоро с жените 😂

# 880
Не разпознах Моника...много е различна.

# 881
  • България
Кенан и Лили не ги виждам да харесват Молец. Grinning

Това го озаглавявам: Не бягам от снимки с мъже от фермата, стига да не са Ухажоро

Последна редакция: нд, 12 ное 2023, 21:08 от ferencliszt

# 882
Боби не е нито при Ивайло, нито в Надкаст. Исках да видя какво ще каже.

# 883
  • София
Две важни неща от надкастърите:
Заснели са цял обзорен епизод за Фермата миналата седмица, като са хвалили доста Петър този път, но файлът е изгорял и не са могли да го възстановят. Жалко.

И по-важното:
Иван продуцента ще им гостува в петък, като ще му задават въпроси от тук.

Ако имате въпроси към Иван давайте.

# 884
  • Разпиляна във въображението
Въпроси:
- Защо не успяват да прикриват пристрастията си?
- Защо спретват всеки епизод другарски съд на Петър?
- След не много радушното приемане на Гергана ще я видим ли в евентуален нов сезон отново като трети водещ?
- Ще върнат ли Фермата към първообраза й, продължителността на "седмиците", защото се вижда, че с три дни е тегаво и натоварено?

Общи условия

Активация на акаунт