🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 57 457
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 960
  • Варна
Кой гласува за Жоро,че изтървах?
Кенан имаше много дразнещи коментари м/у игрите?
Трябваше да се гръмнат,ако го бяха слушали.Пиян ли е всеки път,какъв е .

# 961
Кой гласува за Жоро,че изтървах?
Ния, даде празен глас.

# 962
Страшно лицемерие ври и кипи в този сезон! Точно, както Иван каза "целувката на Юда", грях направиха,че изгониха един боец, а оставиха един охлюв, но то е ясно, че всеки иска на финала - охлюва!😉🙂

# 963
  • Варна
Мерси Hands Plus1
Лилито я размазаха и на двете игри.Дано малко се освести,макар в такива обстоятелства да е по-добре да си вярваш (макар и преувеличено).

# 964
  • София
Много ми е интересно дали след година още ще мисли така и ще се радва, че дори не се е пробвала да остане, а ще се радва, че на пример Жоро или Андрей са спечелили. Тогава тези хора ще са ѝ чужди вече. Сега имаше шанс да е в такова предаване и беше достатъчно силна, че дори да го спечели.

# 965
  • Валенсия
Аз мисля че това, че Козата пръч не можеше да стреля, е изцяло по вина на Петър. Той го търпя 11 седмици, изгуби увереност в играта, изгуби Сергей в другия отбор, изгуби Ния като любовница, и това всичко по вина на Петър

Заради него, Ния си тръгна   Cold Sweat

Теди е по добра от бедуина на стрелба

Koзата пръч JoyJoyJoy

# 966
Много ми е интересно дали след година още ще мисли така и ще се радва, че дори не се е пробвала да остане, а ще се радва, че на пример Жоро или Андрей са спечелили. Тогава тези хора ще са ѝ чужди вече. Сега имаше шанс да е в такова предаване и беше достатъчно силна, че дори да го спечели.

Какво точно имаш предвид с "имаше шанс" и "не се е пробвала да остане", при този резултат от гласуването къде точно виждаш нейните ходове и опити да остане, очевидно е решено преди това, единственият й "ход" беше просто да не губят, но загуби първата битка и нямаше контрол над последната, провалена от "нужния на отбора". А дали мисли така или така говори за "пред камерите" - няма как да знаем.

# 967
  • София
Кастът тази година е: Отбор Мижитурки vs Отбор По-големи Мижитурки.
На възрожденски политик е приказката, ама си е на място: Ситни, дребни кат' камилчета. Барабар с екипа иновационни фермер-креативисти.
Великолепен сезон просто, върхът на сезоните. Малкия българин срещу мъничкия българин; злобните против злобарите; бедните духом до инфантилните; простите (но първични някак) къмто неулучилите нищо от алманаха.
Всъщност, пълна веселба.

# 968
Аз мисля че това, че Козата пръч не можеше да стреля, е изцяло по вина на Петър. Той го търпя 11 седмици, изгуби увереност в играта, изгуби Сергей в другия отбор, изгуби Ния като любовница, и това всичко по вина на Петър

Заради него, Ния си тръгна   Cold Sweat

Теди е по добра от бедуина на стрелба

Koзата пръч JoyJoyJoy

Моят калеко, казваше така на Радой Ралин, като му видеше брадата на ТВ-ра, а Жоро ми прилича малко на Радой Ралин

Оттам направих кънекшъна   Simple Smile

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 23:23 от dsfds

# 969
От Жоро чеп за зеле не става. Страшна излагация! Трябваше да си ходи. Тая мишка.

# 970
От това, което чета, Петър много ме разочарова.

# 971
Дали се харесва Ухажоро, като се гледа сега?Би ме било срам, ако съм на негово място.Ния се справи с играта си, Еми също, само Ухажоро се изложи, но остана.

# 972
Не разбирам момичетата за гласуването. Петър го разбирам-да не излезе,че се възползва от ситуацията,за да изгони Ухажори. Но дамите... За какъв им е този  УхаЖори,не става... Само да търчи като гламав може...  Не видях нищо от него в този формат-само задяване на "мегдана" ,позата на Хамериканката "Аз съм бияч" и интриганстването! За жените вътре може да е нормално,за мен е недостойно -не за мъж,нито за жена. Как можаха да го запазят-мъже им трябвали! На мен такъв мУж не ми трябва-нито в къщата,а като съотборник след 10-ина дни щях да го взема на мушка. Не мислят жените,нееее...

# 973
  • София

Какво точно имаш предвид с "имаше шанс" и "не се е пробвала да остане", при този резултат от гласуването къде точно виждаш нейните ходове и опити да остане, очевидно е решено преди това, единственият й "ход" беше просто да не губят, но загуби първата битка и нямаше контрол над последната, провалена от "нужния на отбора". А дали мисли така или така говори за "пред камерите" - няма как да знаем.
Тя още предишния ден се предаде и се сбогува. Тази година е разрешено наговарянето. Сетиха се жените, че вече отидат ли на дуел, ще си ходят те, но не се обединиха и да обърнат нещата. Трябваше да говори с тях какво ще се прави при загуба.

Това се прави предварително, а не се обяснява как няма да им се сърдиш и да те номинират спокойно. Исках да видя интелигентна игра от Ния, казвам го за нея, защото тя и Приси имаха потенциал да обърнат нещата.

Жоро с нищо не заслужаваше повече от нея да остане.

# 974
  • Разпиляна във въображението
От това, което чета, Петър много ме разочарова.

И мен ме е яд. Трябваше да гласува срещу ухажора, който падна от Сергей и Теди. Много зле се представи, а жените трябва да са още по - глупави, ако не им светне, че с Жоро са за никъде, а гонят Петър. Такъв контраст в мъжете - Андрей се лигави, Жоро не може, а от другата страна Петър, които мисли, може и е сериозен.  Кой изобщо ги разпредели толкова калпаво? Жоро и Андрей ли?

Общи условия

Активация на акаунт