🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 57 359
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 1 050
"За чист и свят отбор." Pepe The Dog

# 1 051
Ех, Петър ако не се изкаже! А защо ти, Петре като се изправи не гласува против Жоро с ей тези мотиви, които си ги написал сега, а изгонихте Ния?
Гласът на Петър не променяше нищо всъщност

Въпросът е принципен! Ок, променям си коментара на "а гласува против Ния и ти". Така стана ли ясна мисълта ми?

# 1 052
  • Варна
Ма не, той с мъка на сърце отстрани най-близкия си човек и най-вярната си поддръжничка.

Да. Ще излезе, че и той се е жертвал за тоя отбор. Не само Ния. Simple Smile
Голямо жертване пада.
Ako само той беше дал празен глас или гласувал по друг начин, щяхме да чуем същото.
Петър гласува с отбора, всичко друго щеше да бъде демонстрация.

# 1 053
  • Варна
Само на мен ли Елбетица ми се струват като зомбирани!?!?
Скрит текст:
Какъв отбор бе хора, нали целта е ТИ лично да стигнеш по напред с отбора?Или аз нещо не съм разбрала играта?
За мен лично гласуването за Ния след снощните битки е оправдано само ако лично тя е изразила желанието си пред отбора да излезе и затова всички гласуваха за нея. Жената има дете и бих я разбрала, ако по тази причина не й се стои повече във Фермата. Но да иска да гласуват за нея, в името на отбора не виждам логика. Не е нормално 7-8 човека да гласуват еднотипно всеки път и рядко някой да има собствено мнение. Приличат ми на промити мозъци. За това и повече симпатизирам на Канатица, защото там всеки изказва мнението си и се изслушват. Мисля, че и Сергей колкото да не ми е симпатичен живна откакто се премести при тях. Да може една част от тях да са простаци, но поне има някакъв живец у тях...
На мен по някакъв начин Елбетица и Канатица ми напомнят на отборите от "Скуид геймс"Close

# 1 054
Аз не смятам, че Ния е искала да си ходи по свое желание. Със сигурност й е било мъчно за детето, но стоя без него толкова време, не мисля, че оставащите нищо и никакви 6 дни щяха да я бутнат.
Знаеше, че тя ще е изгонената единствено по почина "За Родину, за Сталина и най-вече за отбора" - Еми има най--много знания как се приготвя това и онова, прави всичко от готвенето до продукцията за пазара, затова е най-ценната жена там и няма как да я изгонят. УхаЖоро е мъж и там не се пипа, защото са им кът. И остава тя.
Но на този етап от играта да се играе толкова самоотвержено за отбора за мен е глупаво. Остават броени дни и скоро всеки ще е срещу всеки.
Друг е въпросът, че на жените в Елбетица им дойде много удобно да се освободят от силна конкуренция, каквато беше Ния. Защото след Еми тя беше най-силната в отбора.

Пепето можеше да ги каже тези патетични неща на гласуването, а не след дъжд качулка. И като е толкова принципен, да беше гласувал за Жоро, независимо че гласът му щеше да е празен, просто да покаже позиция. Ма не, той с мъка на сърце отстрани най-близкия си човек и най-вярната си поддръжничка.
Искаше да покаже, че винаги действа за доброто на отбора, а не за своя интерес и че не би гласувал срещу Жоро заради враждата си с него. Но според мен това беше грешка.

# 1 055
А дали наистина Жоро не е играл, за да паднат и Ния да си тръгне? Ако са се наговорили преди арената и Ния е казала, че приема да бъде отстранена? То и самото целене на Жоро бе "целене". То си е в негова изгода падането - махат един от поддръжниците на Петър.
При измятането в тоя отбор въпреки уговорките и обещанията, едва ли би рискувал да не играе, за да паднат, защото са се уговорили да гласуват против Ния.

# 1 056
Запазиха Жоро и сега се сетиха да са недоволни. Мартина да си признае, че няма мъже - жени, а всички са против Петър.

# 1 057
  • София
Мартина какво толкова е направила, за да печелят, че да обяснява как спасявала мъжете в отбора.

# 1 058
Мартина, Мартина, трзи хитринки на дребно при майка ти. Остави да изгонят силната Ния и сега се сети. 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎Еми не се връзвай!

# 1 059
Ами естествено, че ще заяви тази позиция Мартина след изгонването на Ния, която за нея е пряк конкурент и значително по-силна от нея. Сега ако и падне на късмет и Еми да изгони, ще е най-доволна.

# 1 060
Дано не изгонят Павел 👿

# 1 061
Много странни правила тази година. Не ми допада това с едно гласуване да можеш да премахнеш най-силния играч без да може да се докаже на арената. Просто е нечестно.

# 1 062
Не трябва ли фермерския пазар да мине? Няма ли шанс червените да бият

# 1 063
Ами естествено, че ще заяви тази позиция Мартина след изгонването на Ния, която за нея е пряк конкурент и значително по-силна от нея. Сега ако и падне на късмет и Еми да изгони, ще е най-доволна.
Стратегията на мишката! 👏

# 1 064
Това правило с гоненето директно на някого от другия отбор е супер неадекватно и тъпо!

Общи условия

Активация на акаунт