🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 57 484
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Валенсия
Докато Присияна и Андрей си говорят и тя записва в дневника си, на стената зад Андрей изпъква следното послание:
 "Добре дошъл отново вкъщи, Кени"
LaughingLaughingLaughing

# 1 321
Жените от Елбетица искат да покажат, че могат да пишат. 😁

# 1 322
Викаш като не им се получи с мисленето, поне с писането.

# 1 323
  • София
Двойни стандарти в Канатица- когато Иванка се беше представила зле в тая игра, така я оплюха, а сега на Теди никой нито една лоша дума не е казал
Иванка се лигавеше, Теди се постара. Няма смисъл да ѝ се карат на този етап. И не беше виновна само тя и другите нищо не запомниха.

Въобще не ми пречи, че водещите казват, добри думи за Коко, Кенан, Сергей, Жоро и тн. Винаги са били така и не мисля, че са "пресвети", единственият проблем за мен е, че притискаха Петър с някои речи, имаше осъждане. За мен това не е ок, нека си оставят хората сами да играят. Видяхме, че революция пак нямаше, такива хора са си избрали.

# 1 324
Кофти е така с намеси, трябваше да го оставят да до играе играта.

Каква е гаранцията, че това, което Жорката твърди, е вярно? Също така Валерия друго твърди за взаимоотношенията между Жоро и Петър.

Хайде пак другарски съд.

Да бяха оставили Канатица да реша.

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 21:42 от Alucard

# 1 325
  • Валенсия
Как да не харесаш Петър?
Изказа си мнението за Мартина, без да я обиди, без да я засегне, но съвсем леко, и на отбора, и на нея им загатна, че не му е голяма болка, че тя най-малко вярва именно на него, защото просто е взаимно - той също ѝ няма доверие...вече.

И да, вярно е, тя го играе сив кардинал в Елбетица.

# 1 326
Лили, Серго и Жоро са най-силните и най-достойните. Всички го виждаме това. Няма нужда да го повтарят.

# 1 327
Не, не трябва само Коко да лети. Но предния път обвинихте продукцията, че дават игри, удобни за Коко. Както виждате дават игри, удобни и на Мартина.
Не, това не са игри удобни само за Мартина или само за един човек, който и да е той! Трябва и другите играчи да са силни, за да се постигне победа! Докато играта на Коко, беше само и единствено за Коко! Има само един футболист от всички участници във Фермата и съответно само един, който може да тича дълго време и това е... о, изненада - Коко!

# 1 328
Какво съм пропуснала? Защо само 2 дуалисти?

# 1 329
А някой извини ли се на Петър?

Промениха правилата за дуелите.

# 1 330
Какво съм пропуснала? Защо само 2 дуалисти?
Вече ще са само по двама от отбор . Навлизат в нов етап

# 1 331
Водещата направо си каза на Канатица да се организират и да се възползват от слабостта на Елбетица! Е, и това ако не е рамо от продукцията... здраве му кажи!

# 1 332
Защо му вярват на Жоро? Жоро е много подъл. Много. Той обработва в момента. Той. Хайде ще бутнат Петър и Серго, Жоро и Коко ще спят спокойно.

# 1 333
  • Валенсия
Защо му вярват на Жоро? Жоро е много подъл. Много. Той обработва в момента. Той. Хайде ще бутнат Петър и Серго, Жоро и Коко ще спят спокойно.
Защото е хитър гадюга.
И имайки предвид, че момичетата от Елбетица са "изгубили доверие" в Петър, сега имат нужда от нов водач.
И Жорката се възползва от тази тяхна слабост. А пък Канатица се късат от кеф и наслада да наблюдават от първо лице обработването. 
Не са глупави момичета, напротив даже, не знам защо все още не се усещат.

# 1 334
Водещата направо си каза на Канатица да се организират и да се възползват от слабостта на Елбетица! Е, и това ако не е рамо от продукцията... здраве му кажи!
Добре че е водещата да им каже. Че те сами няма шанс да се сетят и да се организират.

Мачът е свирен в понеделник. Този път умно решение за Елбетица. Сергей беше до тук. Играта с Жоро я взе не защото е много умен, а защото Жоро игра страшно глупаво. Срещу Петър или Андрей има шанс само ако някой от тях играе с вързани ръце.

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 22:22 от Snow storm

Общи условия

Активация на акаунт