🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 57 470
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 1 365
Според мен УхаЖоро е толкова комплексиран, че се е почувствал предаден, когато Пепе е започнал да комуникира и с останалите от отбора (което в неговите очи е било “ухажване” за манипулации). Той какво очаква? Стилът на комуникация на Пепе е такъв, в което интровертната личност на УхаЖоро е прозряла опити за манипулации, защото видиш ли Жоро вече му бил “в кърпа вързан”. Нотка на ревност в този bromance ли усещам?
Че има смесица между ревност и завист, има.  Но и Жорката умело си манипулира момичетата определено го прави преднамерено. И Марти се пробва. Най-наивна за мен е Еми.

# 1 366
  • България
Ухажоро е един от най-добрите стратези този сезон, да не кажа и най-добрият! Иван се спъна (преносно и буквално), но Жоро ще пребъде! Според мен част от стратегията му е била да ухажва жените и да е джентълмен.

# 1 367
Жоро с мазната си усмивка и подмазвачество ще бъде запомнен. А, и с лигавото си говорене! 🙄

# 1 368
  • Валенсия
Според мен УхаЖоро е толкова комплексиран, че се е почувствал предаден, когато Пепе е започнал да комуникира и с останалите от отбора (което в неговите очи е било “ухажване” за манипулации). Той какво очаква? Стилът на комуникация на Пепе е такъв, в което интровертната личност на УхаЖоро е прозряла опити за манипулации, защото видиш ли Жоро вече му бил “в кърпа вързан”. Нотка на ревност в този bromance ли усещам?
Да. Може би Петър е започнал да комуникира и с останалите в отбора, именно защото самия Жорко явно е спрял да му бъде интересен (ако изобщо някога му е бил). И го е усетил каква фурнаджийска лопата е.
Аз също усетих ревност в Жоро.

# 1 369
  • България
Аз не разбирам защо Елбетица се плашат толкова от Коко, както Канатица се плашеха от Ухажоро - накрая съм убедена, че и двамата са слаби в брадвата, целенето, стрелянето с пушка, всякакви игри, които не са кардио и скачане на ръце.
Петър пак искаше женски дуели и с право го е страх от собствения му отбор.

# 1 370
Време е Сергей да си ходи или още по-хубаво ще е ако турският Ганьо изчезне. Откакто половинката му Георги напусна освен да лешпери, друго не прави , не виждам да е полезен с нещо за отбора 🤷♀

Който и от двамата да си тръгне предаването ще е една идея по-гледаемо.

# 1 371
Да, на този етап Пепе го е страх повече от жените, отколкото от "мъжете".

Коко днес доста самодоволно се изправи да каже, че си е мислел, че поне този път ще отиде на арената. Също не пропусна да каже, че не харесва Еми и Приси. Интересно защо ли?

# 1 372
  • Разпиляна във въображението
Петър последно не гласува ли за мъжки дуел?

# 1 373
Да. Вече с всичко се съгласява.

# 1 374
  • Валенсия
Да, на този етап Пепе го е страх повече от жените, отколкото от "мъжете".

Коко днес доста самодоволно се изправи да каже, че си е мислел, че поне този път ще отиде на арената. Също не пропусна да каже, че не харесва Еми и Приси. Интересно защо ли?
Може би защото са по-близки на Петър отколкото Мартина и Линда. Thinking
Ако случайно те двете си тръгнат преди Пепе, то съдбата му в отбора е сигурно предначертана. Но докато все още има поддръжници в Елбетица, и той, и те самите ще бъдат на пангара.
Стратег си е и Коко-локо. Но пък разчита на хрисим и спокоен вид на добро момченце. Wink

# 1 375
И той е от тихите стратези. В Канатица са Коко, Кенан и може би Серго, но той няма капацитет. Плюс, че единствената му цел е да бутне Петър. Толкова се е фокусирал в него, че се губи. Буквално същността му крещи "Петър". Пък Петър продължава да го игнорира.

# 1 376
Продължават "дълбокомислените" фрази "ще се усетят", "усещат се, ама...". За какво говорят изобщо тези хора, какво е станало толкова, никой не разкрива тайната. Елбетица са с повече хора, въпросните жени са повече, в 99% процента от времето водят и са водили по най-ценната "валута", какво толкова трагично се е случило до тук, май никой от интригантите вече не може да обясни, но продължава да го меле зомбирано. Единствено "ще се усетят", когато малките им мозъци проумеят, че тия зад оградата не им мислят доброто, а ги разлайват само заради собствения си прогрес и че противников отбор не се слуша за съвети как да успее и не е важна оценката и мнението му, това последното и бавен би следвало да го знае, но явно някои са по-зле. Тоя сезон избива откъм тъпотии и зле скалъпени "линии", а кастът е...

# 1 377
Моята теория. Марти и Жоро са слаби и следвайки логиката, че отговорният за загубата, е редно да си тръгне, биха били пътници при загуба. Затова започнаха да повтарят песента на Канатица и да уговарят другите участници срещу Петър. След това са Приси и Еми на прицел, но не го осъзнават.

Специално за Серго, който злорадства. Също и към Жорко - другия извисен. По-гадно от това да отпаднеш на елиминации е да си на финал и да видиш зрителски вот около 0. 😉

# 1 378
  • София
Жоро затова и вчера подсказа на Коко, че трябва да го имунизират, с надеждата, че когато Канатица избират дуелист той ще му върне жеста.

# 1 379
  • Bayern
Жоро с мазната си усмивка и подмазвачество ще бъде запомнен. А, и с лигавото си говорене! 🙄
Мен с това ме грабна в началото , с винаги усмихнати очи и спокоен говор .Но вчера след като гласува срещу Павката вече не ми е сред любимците

Общи условия

Активация на акаунт