Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2023

• 104 767
  • 897
  •   2
Отговори
# 105
# 106

Кодът е от приложението, там се изписваше, но днес вече не е активен. Промоцията е била до края на неделя.

Ето едни други много изгодни предложения , но този път от Монна и без код. Миналата година единият от двата парфюма, които посочвам, го купих за 100лв. от Мейкъп. Сега цените в Монна са без аналог.
https://monna.bg/product/loccitane-loccitan-homme-toaletna-voda-za-myzhe-100-ml
https://monna.bg/product/loccitane-eau-des-baux-toaletna-voda-za-myzhe

# 107
# 108
# 109
# 110
# 111
  • София
От мен хубав отзив за Нотино - от там ми пристигна един желан парфюм, който бях тествал поне 3 пъти, и когато го видях на подаръчна цена, не устоях. Става дума за Swiss Arabian Imperial Arabia 100мл за около 27лв

Скрит текст:

глава:   Incense, лавандула, пелин, грейпфрут
сърце:   кайсия, кожа, orris root, подправки
база:   oud, мускус, амбра, ванилия, кедър

Страхотен парфюм, за мен топ находка във велурена посока. Бих могъл да го опиша, като има известни парфюми с това специфично днк, но точно в Imperial Arabia открих най-хубавата и носима, живителна версия. Благодаря на Нотино за офертата.

Специални благодарности и на момчетата с техните страхотни оферти - Milen™, chilkoTorro.
От идеята на Torro се възползвах за L'Occitane Herbae - за него съм писал оди в другата тема, уникален парфюм. Green Heart Бих купил на мига и фантастичния Eau des Baux, но беше вече изчерпан.

# 112
Здравейте! Искам да попитам за Libre Intense дали според вас има вероятност и виждали ли сте цената да е била по-ниска от 187лв в Нотино ( с кода за 15% ) ? Подариха ми ваучер от там и не знам дали цената е достатъчно добра в момента за да стрелям, ще съм много благодарна ако някой има наблюдение над цената да сподели мнение. Благодаря!

# 113
За колко милилитра питате? Уточнете, защото е важно

# 114
За колко милилитра питате? Уточнете, защото е важно

Права сте, извинявам се, става въпрос за 90мл.

# 115
Привет, моля припомнете ми с колко намаляват цената на Шанелчетата в Сефора и Прити шоп около черния петък? Има ли шанс за повече от -20% или не?

# 116
Някой да е купувал Chanel от Мона?🤔

# 117
# 118
# 119

Общи условия

Активация на акаунт